رفتن به مطلب

جالب توجه

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

دورد دوستان گلم:icon_gol:

چند روز پیش راهم افتاد به یکی از بیمارستانهای شهرمون برای عیادت یکی از عزیزان خیلی برام جالب بود که اکثر خدمه غیور و زحمت کش این بیمارستان از

نگهبان تا مورین حراستش گرفته معتاد بودن:wow: و هر کی ازشون چیزی می پرسید مثل یک حیوان بسیار با بفا پاچه شلوار حاضرین رو نوازش میکردن..!!!:hrqr6zeqheyjho1f9mx

برام سوالی پیش اومد که واقعاً اینا رو کی استخدام کرده؟؟؟:hanghead:

بعد پیش خودم گفتم ای بابا جاوید جان اینجا ایرانه و همه چیز امکانش هست....

جالبه از یکیشون سوال پرسیدم گفتم ببخشید آقا ساعت ملاقات از کی شروع میشه؟؟:banel_smiley_4:یکی از همون با بفاها بر و بر من و نگاه کردم :(2310):جلو چشماش

دستم رو تکون دادم این بابفا بهم گفت آقا چرا داری شکلک درمیاری ؟:w963: گفتم ببخشید احساس کردم ناشنوا هستید!!!

یه اخم کرد و جوابم رو نداد منم در کمال احترام برگشتم بهش گفتم ببخشید آقا اشتباه فکر کردم شما ناشنوا نیستی لال هستید.......حرصش دراومد گفت

درست صحبت کن گفتم جنابعالی و همکاراتون رو دیدم چطور داشتید با مردم درست صحبت میکردید از شما یاد گرفتم (تو دلم گفتم ای بابا اینم نکشیده و

خماره حال جواب دادن نداره)طرف لال شد..

واقعاً جای تاسف داره تو یه همچین مکانی معتادین دارن کار میکنن...:sigh:

بنظرتون چرا برای آدم سالم تو مملکت ما کار نیست ؟؟؟؟:sigh:

بنظر من اگر مدیر یه شرکت فاسد باشه کارکنانش هم باید فاسد باشن :w16:

• Like 22
لینک به دیدگاه

ای بابا جاوید جان اینجا ایرانه هر چیزی امکانش هست ، امکان که چه عرض کنم حتما تضاد زیاد میبینی :w16:

بعنوان مثال :

شهرداری شهری که من دانشجو بودم که من زیاد تو این اداره رفت و آماد داشتم

اکثرا رشته های غیر مرتبط استخدام هستن

اکثرا رشوه بگیر هستن

اکثرا ماشالا هزار جا زمین دارن که بنده کامل در جریانم چطو بدست اوردن

اکثرا هیچوقت اداره تشریف ندارن

اکثرا همیشه ماموریتن کجا رو خدا میدونه

اکثرا میری از نگهبانی هم سوال میکنی فلانی رفته بیرون میگه نمیدونم شاید رفته شایدم نرفته :banel_smiley_4:

اکثرا هیچوقت جواب نمیدن چون چیزی بلد نیستن

اکثرا وقتی ازشون یه سوال تو زمینه کاریشون میکنی هنگ میکنن و میپیچونن :w58:

اکثرا انسانهای بی خاصیتی هستن :whistles:

من نمیدونم این پارتی و پارتی بازی رو بگیرن ازشون باید کاسه گدایی دست بگیرن برن خیابون چون دیگه هیچ کاری بلد نیستن :ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه
ای بابا جاوید جان اینجا ایرانه هر چیزی امکانش هست ، امکان که چه عرض کنم حتما تضاد زیاد میبینی :w16:

بعنوان مثال :

من نمیدونم این پارتی و پارتی بازی رو بگیرن ازشون باید کاسه گدایی دست بگیرن برن خیابون چون دیگه هیچ کاری بلد نیستن :ws37:

آریودخت جان چرا داری توهین میکنی؟؟؟گدایی براشون شغل بسیار بسیار خوبیه:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
آریودخت جان چرا داری توهین میکنی؟؟؟گدایی براشون شغل بسیار بسیار خوبیه:w16:

البته قبول داری که اونا برنده هستن؟

تو این دنیا بهترین جا ، اون دنیام که .... :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته قبول داری که اونا برنده هستن؟

تو این دنیا بهترین جا ، اون دنیام که .... :icon_redface:

بله که قبول دارم تعارف که نداریم اون دنیا هم تو بهترین جا خواهند بود .............اینجور آدمها رو زیاد دیدم که هر و از پر تشخیص نمیده ولی واسه خودشه کسیه.......لعنت بیاد :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

واقعا همینجوریه و من چندوقته واسه کارای پایان نامم با اداره جهاد و منابع و ادارات مشابه سروکار دارم و هروقت میرم اونجا این کارمندا و مثلا مهندسای اونجا ازم سوالای فنی میکنن و هیچی در حیطه کاریشون بلد نیستن و مدام میخندن و حرف میزنن و من ندیدم یه ذره کار مفید انجام بدن:banel_smiley_4: تا موقعی که روند استخدام ها بر اساس ضابطه و تخصص افراد نباشه و رابطه حرف اولو بزنه وضع به همین منوال خواهد بود:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
واقعا همینجوریه و من چندوقته واسه کارای پایان نامم با اداره جهاد و منابع و ادارات مشابه سروکار دارم و هروقت میرم اونجا این کارمندا و مثلا مهندسای اونجا ازم سوالای فنی میکنن و هیچی در حیطه کاریشون بلد نیستن و مدام میخندن و حرف میزنن و من ندیدم یه ذره کار مفید انجام بدن:banel_smiley_4: تا موقعی که روند استخدام ها بر اساس ضابطه و تخصص افراد نباشه و رابطه حرف اولو بزنه وضع به همین منوال خواهد بود:w16:

ای بابا قاسم جان مگه نمیدونی خندیدن هم یه نوع کار مفیده که بردارهای ارجمندمون در ادارات انجام میدن:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ای بابا قاسم جان مگه نمیدونی خندیدن هم یه نوع کار مفیده که بردارهای ارجمندمون در ادارات انجام میدن:banel_smiley_4:

کاش فقط خنده بود جاویدجان:ws3:یه بحثای مثبت 18 هم داشتن که من بعد شنیدنشون فقط اینجوری بودم:w58::w58::w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
کاش فقط خنده بود جاویدجان:ws3:یه بحثای مثبت 18 هم داشتن که من بعد شنیدنشون فقط اینجوری بودم:w58::w58::w58:

اینای که من دیدم هر چی بگی ازشون برمیاد........حرمت و عزت هم سرشون نمیشه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

البته یه مطلبی من بگم.

اگر سیستم درست کار کنه میشه از خنگ ترین آدم ها هم کار کشید و استفاده کرد.

• Like 6
لینک به دیدگاه
البته یه مطلبی من بگم.

خودت داری از کلمه اگر کار میکنی دیگه!!

اگر کار میکرد که وضع ما این نبود:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بله که قبول دارم تعارف که نداریم اون دنیا هم تو بهترین جا خواهند بود .............اینجور آدمها رو زیاد دیدم که هر و از پر تشخیص نمیده ولی واسه خودشه کسیه.......لعنت بیاد :banel_smiley_4:

از کجا میدونی اون دنیا وجود داره؟ البته در این مورد بحث نمیکنم چون تاپیک منحرف میشه و ... فقط خواستم بگم اونا از این فرصت نهایت استفاده رو واسه خودشون میکنن و اونظور که میخوان زندگی میکنن و فک نمیکنم وجدان مجدانم حالیشون باشه :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
از کجا میدونی اون دنیا وجود داره؟ البته در این مورد بحث نمیکنم چون تاپیک منحرف میشه و ... فقط خواستم بگم اونا از این فرصت نهایت استفاده رو واسه خودشون میکنن و اونظور که میخوان زندگی میکنن و فک نمیکنم وجدان مجدانم حالیشون باشه :w16:

از هیچ جا

کاری با اون دنیا ندارم......فعلاً که تو این دنیا دارن عشق و کیفشون رو میکنن:a030:

بهشون بگی وجدان میگن کیلویی چنده؟؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعاً جای تاسف داره تو یه همچین مکانی معتادین دارن کار میکنن...:sigh:

بنظرتون چرا برای آدم سالم تو مملکت ما کار نیست ؟؟؟؟:sigh:

بنظر من اگر مدیر یه شرکت فاسد باشه کارکنانش هم باید فاسد باشن :w16:

گرچه اعتیاد در رفتار آدمها بسیار تاثیر داره ،اما این معزل و عارضه ای که بهش اشاره میکنی بیشتر برمیگرده به شالوده و بنیاد مدیریتی و کسب و کار موسسه و یا نهاد و یا سازمان.

وقتی سازمانی احساس وابستگی به مشتری نداشته باشه (به دلایل مختلف)و مشتری گرا نباشه و وابسته به رئیس باشه و قدرت گرا و رئیس گرا باشه همین اتفاقی که تعریف کردی میوفته. حالا همین افراد کرو لال و... وقتی رئیسشونو میبینن همچین پاچه خوار میشن که پاچه رئیسه تا زانو میره تو حلقشون.

این افراد،نه نیازی میبینن جوابگوی مشتری باشن و نه برای اینکار تربیت شدن و حتی اگه جوابگو نباشن کسی اونارو بازخواست نخواهد کرد.

متاسفانه بدتر از همه میشه گفت که این عارضه در سازمانهای ما نهادینه و عادی شده. و بی ادبی و نفهمی و عدم توجه جزءجدانشدنی از پاسخگویی به مشتریان شده.

• Like 6
لینک به دیدگاه
گرچه اعتیاد در رفتار آدمها بسیار تاثیر داره ،اما این معزل و عارضه ای که بهش اشاره میکنی بیشتر برمیگرده به شالوده و بنیاد مدیریتی و کسب و کار موسسه و یا نهاد و یا سازمان.

وقتی سازمانی احساس وابستگی به مشتری نداشته باشه (به دلایل مختلف)و مشتری گرا نباشه و وابسته به رئیس باشه و قدرت گرا و رئیس گرا باشه همین اتفاقی که تعریف کردی میوفته. حالا همین افراد کرو لال و... وقتی رئیسشونو میبینن همچین پاچه خوار میشن که پاچه رئیسه تا زانو میره تو حلقشون.

این افراد،نه نیازی میبینن جوابگوی مشتری باشن و نه برای اینکار تربیت شدن و حتی اگه جوابگو نباشن کسی اونارو بازخواست نخواهد کرد.

متاسفانه بدتر از همه میشه گفت که این عارضه در سازمانهای ما نهادینه و عادی شده. و بی ادبی و نفهمی و عدم توجه جزءجدانشدنی از پاسخگویی به مشتریان شده.

بسیار بسیار زیبا توصیف کردین....

یاد کشورهای دیکتاتور افتادم که برای اینکه پا برجا باشن مزدور استخدام میکنن و مزدور هم رحم و مروت حالیش نیست....

باید سر یه همچین مدیری که فقط از کارکنانش پاچه خواری میخواد گل گرفت:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته یه مطلبی من بگم.

دقیقا

من الان برای چند تا پروژم دارم با شرکت محور سازان خودرو کار میکنم

عملا بیشتر تعداد نیروشون کارگریه و معمولا دیپلمه و اینا هستن اما مدیریت اینقدر خوب مدیریت کرده که دارن به بهترین نحو کار میکشن ازشون....یه سری سیستم های پاداش اینا هم دارن که بهره بری بالا برده

بنظر من مدیریت حرف اولو میزنه بعضی نیروهادها معتادن و خودشونم میکن کار نمیکنن اما از اینا به نخوی بعنوان جاسوس بخشها استفاده میکنن که قرار شد یه اعتصابی چیزی بشه خبر بیارن:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بسیار بسیار زیبا توصیف کردین....

یاد کشورهای دیکتاتور افتادم که برای اینکه پا برجا باشن مزدور استخدام میکنن و مزدور هم رحم و مروت حالیش نیست....

باید سر یه همچین مدیری که فقط از کارکنانش پاچه خواری میخواد گل گرفت:w16:

دقیقا این اتفاق بیشتر تو کشورهای دیکتاتوری و حکومت محور میوفته. سازمانها همه وابسته به حکومت و دولت هستن . رویکرد رئیس گرائی از بالا در همه ارگانها رسوخ میکنه تا به پایین . هیچکس به مردم جوابگو نیست.

مثلا در کره شمالی اگر از نمایندگان مجلس بپرسی "رویکردت چیه و در چه جهتی کار میکنیو انجام وظیفه میکنی؟" جواب میده هر چی رهبر عزیز و عظیمم بگه و در جهت اهداف رهبر فرزانه ام کیم جونگ اون...:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دقیقا

من الان برای چند تا پروژم دارم با شرکت محور سازان خودرو کار میکنم

عملا بیشتر تعداد نیروشون کارگریه و معمولا دیپلمه و اینا هستن اما مدیریت اینقدر خوب مدیریت کرده که دارن به بهترین نحو کار میکشن ازشون....یه سری سیستم های پاداش اینا هم دارن که بهره بری بالا برده

بنظر من مدیریت حرف اولو میزنه بعضی نیروهادها معتادن و خودشونم میکن کار نمیکنن اما از اینا به نخوی بعنوان جاسوس بخشها استفاده میکنن که قرار شد یه اعتصابی چیزی بشه خبر بیارن:ws3:

بله مدیریت درست در تمامی عرصه ها باعث رشد و شکوفایی میشه....خب بلاخره هر مدیری برای اینکه اوضاع رو تحت کنترل خودش دربیاره بلاخره باید خبرچینم

داشته باشه که البته بنظر من فقط این رسم تو ایرانه:w16:

دقیقا این اتفاق بیشتر تو کشورهای دیکتاتوری و حکومت محور میوفته. سازمانها همه وابسته به حکومت و دولت هستن . رویکرد رئیس گرائی از بالا در همه ارگانها رسوخ میکنه تا به پایین . هیچکس به مردم جوابگو نیست.

مثلا در کره شمالی اگر از نمایندگان مجلس بپرسی "رویکردت چیه و در چه جهتی کار میکنیو انجام وظیفه میکنی؟" جواب میده هر چی رهبر عزیز و عظیمم بگه و در جهت اهداف رهبر فرزانه ام کیم جونگ اون...:whistle:

رهبر کبیرشون در کره شمالی عجب داره حال میکنه....

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه اخم کرد و جوابم رو نداد منم در کمال احترام برگشتم بهش گفتم ببخشید آقا اشتباه فکر کردم شما ناشنوا نیستی لال هستید.......حرصش دراومد گفت

درست صحبت کن گفتم جنابعالی و همکاراتون رو دیدم چطور داشتید با مردم درست صحبت میکردید از شما یاد گرفتم (تو دلم گفتم ای بابا اینم نکشیده و

خماره حال جواب دادن نداره)طرف لال شد.. :w16:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

یه تابلویی تو اورژانس همه بیمارستانها هست واسه مقررات و این صوبتا نوشته کتک ردن کادر بیمارستان اهانت و توهین بهشون 70 ضربه شلاق داره

--اینو بابام بهم نشون داد چون دقیق همه جا رو مطالعه میکنه میخواستم به دلیل تزریق بد پنی سیلین پرستاره رو لهش کنم----

خوبه مردک معتاد سعه صدر نشون داد وگرنه میگرفتنت....:whistle:

ایرانه دیگه پارتی بازی غوغا میکنه:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:w58:

معتاد تو بیمارستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشبختانه ما تو شهرمون پرسنل بیمارستان ها معتاد نیستن.شاید خیلی اعصاب نداشته باشن اما میشه تحملشون کرد.دو تا داد سرشون بکشی غر میزنن اما کارشونو انجام میدن.تجربه دارم:w16:

ولی پارتی بازی رو هستم.عین خوره افتاده تو مملکت.والا ما که تو هفت آسمون یه ستاره که نه چراغ نفتی هم نداریم.نه سهمیه ای نه پارتی نه...:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...