mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مموشکی چرا اینطوری شده ؟ :62izy85:نکنه مسابخه میخواد تموم بشه اینشلکی شدی ؟ نه، خب اين تموم بشه بعدي شروع ميشه زود خوف شوووووووووووووو چشمممممممممممممممم چشممممممممممممممممممممممممم :shad::shad: 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:RezaMTJAME: حدسياتش به شرح زير هست: - علی :w14::aghosh: 2- ایمان :rose: 3- جاوید 4- ایلیا :JC_thinking: 5- دیگه خدا می دونه به اضافه مموشک صولتی شلوخ!! (خدايا اينا يعني نفهميدن اين عسكه پسره و من دخملم؟) ای خدا :w74::w74::w74::w74: مورد 5 یعنی اینکه خدا میدونه که اون آقا خوش تیپ کی هستش و بعد از خدا هم خود مموشکی صولتی شلوخت میدونی که اون پسمله کیه. ای بابا ........... :ws18::ws18::ws18::shame: حالا خوب شد. :ws27::brodkavelarg: كلي هم منو تهديد كرده، البته قبلش كلي برام گل فرستاده! تهدید. :banel_smiley_52: ببخشید هواپیماها رو فرستادمشون آشیانه هنوز هم بهت گل میدم. چی خیال کردی؟ هااااااااااااا :4uboxsmiley::4uboxsmiley::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:rose: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اي جانم، غصه نخور، خوب ميشم :pichak: من متوجه نشدم منظورتو طبیعیه مبهمم دیگه مگه نگفتید این پسره قصد ازدواج داره حالا دختره هم انتخاب کنید دیگه:w16: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شمارش معکوس برای دونستن جواب مسابقه شروع شد 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شمارش معکوس برای دونستن جواب مسابقه شروع شد فدای دخملم که اینگده دلش کوشولوهه :dancegirl2: اول کاری اومده زنبیل گذاشته واسه جواب :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فدای دخملم که اینگده دلش کوشولوهه :dancegirl2:اول کاری اومده زنبیل گذاشته واسه جواب :persiana__hahaha: قربون مامی برم من که انقذ مهلبونه مامی چه شود امشب اگه ما بفهمیم ای نآقا خوشتیپه کیه 4 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به دخمل و مامی اینجا چه دل و قلوه ای میدن 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به دخمل و مامی اینجا چه دل و قلوه ای میدن اجی (خواهر) من میشی؟اخه من اجی ندالم 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به به دخمل و مامی اینجا چه دل و قلوه ای میدن 6 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اجی (خواهر) من میشی؟اخه من اجی ندالم اره حالا تو اجی هستی یا داداشی :girl_blush2: (اخه مبهمی یه خورده ) 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قربون مامی برم من که انقذ مهلبونهمامی چه شود امشب اگه ما بفهمیم ای نآقا خوشتیپه کیه بیچاره آقا خوشتیپه باید امشب بره پناهندگی بگیره فکر کنم از فردا دخملا پروفایلشو ول نکنن 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بیچاره آقا خوشتیپه باید امشب بره پناهندگی بگیره فکر کنم از فردا دخملا پروفایلشو ول نکنن يهني كي مي تونه باشه !! 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی بگه جریان این برچسب های پایین صفحه چیه که همش به یه جا ختم میشه ؟! 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يهني كي مي تونه باشه !! مطمئنا تو که نیستی 6 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی بگه جریان این برچسب های پایین صفحه چیه که همش به یه جا ختم میشه ؟! از ابتکارات مهسا محسوب میشه یه کمی هم سِکرِته کلا:jawdrop: 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخ اگه من بفهمم این آقا خوشتیپه کیه 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ از ابتکارات مهسا محسوب میشهیه کمی هم سِکرِته کلا:jawdrop: اااااااااااااااااااااااااِ بالاخره یه شیرازی اینجا پیدا شد ! خوفی همشهری ؟ 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مطمئنا تو که نیستی شك نكن ! :2rqfst4: 6 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اااااااااااااااااااااااااِ بالاخره یه شیرازی اینجا پیدا شد !خوفی همشهری ؟ هاااااا...راس میگی بوخودا... منم ندیده بودم شیرازی اینجا... خوب شد همدیگرو پیدا کردیما... چرا شیرازی کمه اینجا؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده