FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخیییی یوحنا میدونستی رنگ سبز خیلی به اسمت میاد دلم باز میشه وقتی میبینم که تشکر دخملم سبزه 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی دخیخا از وختی مدیر شدی؟ تصمیم داشتم وختی مدیر شدم شکلکم رو تغییر بدم یهو این خورد به چشم ازش خوشم اومد بوی توطئه میاد 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسکه مسابقه رو کش دادی دیگه خودتم حوصله ت سر رفته:icon_razz: آخیییی یوحنا میدونستی رنگ سبز خیلی به اسمت میاد دلم باز میشه وقتی میبینم که تشکر دخملم سبزه الهی من فدات شم ذوق میکنم خوشحالی اینجوری 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسکه مسابقه رو کش دادی دیگه خودتم حوصله ت سر رفته:icon_razz: الهی من فدات شم ذوق میکنم خوشحالی اینجوری نه من حوصلهام سر نرفته،دارم فك ميكنم 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تصمیم داشتم وختی مدیر شدم شکلکم رو تغییر بدم یهو این خورد به چشم ازش خوشم اومد خیلی مواظب باش ممکنه این شکلک به جاهای خوبی هدایتت نکنه ممکنه تصور کنی باید شکل همین شکلکه بشی ممکنه دلت بخواد دیگران رو پودر کنی :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو چه فکری هستی مموشکی :banel_smiley_52: این شکلک مظلوم ممکنه به جاهای باریک ختم بشه :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو چه فکری هستی مموشکی :banel_smiley_52: این شکلک مظلوم ممکنه به جاهای باریک ختم بشه :banel_smiley_52: يه مموشي كه دلش گرفته، هيچ ترسي نداره 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی مواظب باش ممکنه این شکلک به جاهای خوبی هدایتت نکنه ممکنه تصور کنی باید شکل همین شکلکه بشی ممکنه دلت بخواد دیگران رو پودر کنی :persiana__hahaha: سعی میکنم حواسم باشه مامی مراخبم باش البت منو خودت که جوره دیگه ای پودر میکنیم 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يه مموشي كه دلش گرفته، هيچ ترسي نداره تو چرا دلت گرفته؟؟ دلم گرفت 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين آرامش قبل از طوفان بايد باشه ! اووووه سلاااااام فرناز خاتوني :mrsbeasley: آواتارعنكبوت جديدمو ديدي ؟؟؟!! :dancegirl2::dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو چرا دلت گرفته؟؟دلم گرفت امشب شب عجيبيه! همه دلشون ميگيره! پرندم دلش گرفته 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه من دلم نگرفته بود وختی دیدم تو ناراحنی من غصه ام شد 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی شد بالاخره حالا بیخیال کیا قصد ازدواج دارن؟ فعلا پسره هست بگید از بین خودمون برن غریبه نباشه:jawdrop: منو راحله نیستیم بقیه بیان ببینیم کیا هستن 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه من دلم نگرفته بودوختی دیدم تو ناراحنی من غصه ام شد اي جانم، غصه نخور، خوب ميشم :pichak: چی شد بالاخره حالا بیخیال کیا قصد ازدواج دارن؟ فعلا پسره هست بگید از بین خودمون برن غریبه نباشه:jawdrop: منو راحله نیستیم بقیه بیان ببینیم کیا هستن من متوجه نشدم منظورتو 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يه مموشي كه دلش گرفته، هيچ ترسي نداره مموشکی چرا اینطوری شده ؟ :62izy85: نکنه مسابخه میخواد تموم بشه اینشلکی شدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سعی میکنم حواسم باشه مامی مراخبم باش البت منو خودت که جوره دیگه ای پودر میکنیم من مراخبت هستم ولی این دنیای وارونه ممکنه شب بخوابی صبح پاشی ببینی توطئه شده و جاه و مقامت رو از دست دادی... سعی کن به نیروهای درونت متکی باشی 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين آرامش قبل از طوفان بايد باشه ! اووووه سلاااااام فرناز خاتوني :mrsbeasley: آواتارعنكبوت جديدمو ديدي ؟؟؟!! :dancegirl2::dancegirl2: سلااااام خوبی :dancegirl2: اوهوم دیدم آواتارت خیلی قشنگه حالا وهاب حق داره که دیگه کلا اشتباه کنه 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اي جانم، غصه نخور، خوب ميشم :pichak: زود خوف شوووووووووووووو من مراخبت هستم ولی این دنیای وارونه ممکنه شب بخوابی صبح پاشی ببینی توطئه شده و جاه و مقامت رو از دست دادی... سعی کن به نیروهای درونت متکی باشی چشمممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده