mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یعنی ممکن از بین اینهای که گفتن نباشه؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: امكان همه چيز وجود داره:shad: اما اينو يادتون باشه كه اگه يه نفر حدس زد ، اون اسم چه درست باشه چه غلط بهتره كه بقيه نگن كه شانسشون رو از دست ندن!! :shad: 4 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگو ایمان_امپراتور و محمد مدیر کل سایت نميدونم يكي گفت اينو بگو 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگو ایمان_امپراتور و محمد مدیر کل سایت نميدونم يكي گفت اينو بگو به اوني كه گفت اينو بگي، برو بهش بگو " آخه آيكيو! اگرم درست باشه كه قبلا اينارو گفتن!!! " به نظرم خودت 2نفر رو از خودت بگي خيلي بهترتره 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگو ایمان_امپراتور و محمد مدیر کل سایت نميدونم يكي گفت اينو بگو محمد نیست اینو لا اقل مطمئنم 3 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به اوني كه گفت اينو بگي، برو بهش بگو " آخه آيكيو! اگرم درست باشه كه قبلا اينارو گفتن!!! " به نظرم خودت 2نفر رو از خودت بگي خيلي بهترتره خوب اونم خواست كمك كنه تو چه بد اخلاقي وا:banel_smiley_52: گفتم خودتي كه جوابمو ندادي لابد همين پايينيع كه داره رد گم ميكنه محمد نیست اینو لا اقل مطمئنم اه جدي ميگي اي ول ممنونم از راهنماييت :icon_pf (44): بنظرم يه راهنمايي كن اول اسمشو بگو :ws2: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما که انتخابامون سوخته اما اگه تو اینایی که گفتن نباشه هم ،که بسیار بعید به نظر میرسه من که ذهنم به کسی نمیرسه همین 2تا رو هم زوری گفتیم مهسا جون ببین فردا 5شنبست، بیا و از خیر این روز آخری بگذرو این همه مسلمون رو از چشم انتظاری نجات بده:w71::4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما که انتخابامون سوخته اما اگه تو اینایی که گفتن نباشه هم ،که بسیار بعید به نظر میرسه من که ذهنم به کسی نمیرسه همین 2تا رو هم زوری گفتیم مهسا جون ببین فردا 5شنبست، بیا و از خیر این روز آخری بگذرو این همه مسلمون رو از چشم انتظاری نجات بده:w71::4uboxsmiley: نه!! گفتم كه، اگر كسي كه عكسش اينجاس، توي 2حدس كاربرا باشه كه هيچي اگر كلا كسي تا به حال حدس نزده باشه، پس ميشه بيشتر از 2 حدس زد!! به اين ترتيب كه هر كي زودتر گفت، يعني شماره حدسش پايينتر بود اون برنده ميشه :hanghead: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا افشاي هويت واقعي، تنها يك روز باقي مانده است دوستان بشتابيد 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينم آخرين راهنماييه من اين آقا دوماده، سيويلو هم هستش :shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها ببینید چه خوب میرقصند اینا؟!! فرستادمشون کلاس رقاصی! 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اوووووووووووووووووه!!! پنجاهو خورده ای صفحه واسه تشخیص هویت؟؟:persiana__hahaha: کو کجاس؟؟ مجهول کیه؟؟ یه گوششو نشونم بدین بشمار 3 میگم کیه!! 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينم آخرين راهنماييه مناين آقا دوماده، سيويلو هم هستش :shad::shad::shad: 1 . 9 - دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم :shad::shad:10- اينم راهنمايي جديد: سيبيلو هم نيس :shad: آدرس دقيق پست : اينجا 2 . اينم آخرين راهنماييه مناين آقا دوماده، سيويلو هم هستش :shad::shad::shad: :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بالاخره سیبیلو هست یا نهههههههههههههههههههههههه:w74: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که فکر کنم هرچی راهنمایی بوده همش سرکاری بوده. اگه عکس مشخص نبود میگفتم حتماً دختره و هممون سرکاریم چرا هر روز این برچسبا بیشتر میشه خدا رو شکر این تاپیک یه هفته بیشتر باز نیست. عین جت داره توش اسپم میشه 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب اونم خواست كمك كنه تو چه بد اخلاقي وا:banel_smiley_52: گفتم خودتي كه جوابمو ندادي لابد همين پايينيع كه داره رد گم ميكنه اه جدي ميگي اي ول ممنونم از راهنماييت :icon_pf (44): بنظرم يه راهنمايي كن اول اسمشو بگو :ws2: خودتي بداخلاخ فردا اول اسمشو ميگم حالا آخر يه اسم نگفتيااا، ببين كي گفتم ميخواستم به تو جاييزه رو بدم اوووووووووووووووووه!!!پنجاهو خورده ای صفحه واسه تشخیص هویت؟؟:persiana__hahaha: کو کجاس؟؟ مجهول کیه؟؟ یه گوششو نشونم بدین بشمار 3 میگم کیه!! پست اولو نگا كن، ببين آقا دومادو :shad::shad: 1 . آدرس دقيق پست : اينجا 2 . :banel_smiley_4: خب حالا كه چي؟ بالاخره سیبیلو هست یا نهههههههههههههههههههههههه:w74: گفتم كه نيس چند بار بگم يه حرفو؟ من که فکر کنم هرچی راهنمایی بوده همش سرکاری بوده. اگه عکس مشخص نبود میگفتم حتماً دختره و هممون سرکاریم چرا هر روز این برچسبا بیشتر میشه خدا رو شکر این تاپیک یه هفته بیشتر باز نیست. عین جت داره توش اسپم میشه اتفاقا هيچ كدوم سركاري نيس اما نيس من خيلي باهوشم، هيشكي نميتونه درك كنه راهنماييهاي منو :shad::shad: ادميني تو فقط ببين من كيم :shad: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جوابها فردا شب اعلام میشه؟ بله، درست حدس زدي، 20 امتياز 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله، درست حدس زدي، 20 امتياز ایول به خاطر این 20 امتیاز خودم به مدیر کل میگم صولتیت کنه!! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایول به خاطر این 20 امتیاز خودم به مدیر کل میگم صولتیت کنه!! 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1 . آدرس دقيق پست : اينجا 2 . :banel_smiley_4: وااااااااای انقد خندیدم که نگو ایول به این هوش و حافظه این مموشکی ما رو خام میکنه خودمونم نمیفهمیم..... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده