Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره راست میگی همه مشهدی هستن یا تهرانی تنها شیرازی اینجا هم مثل اینکه منم ... 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی تو نمیدونی کیه یکی من خوب مگه تو کجایی هستی؟؟تو هم باید یا تهرانی باشی یا مشهدی:w00: :mrsbeasley: منم نمیدونم ....:mrsbeasley: منم نمیدنم ... :mrsbeasley: منم حساب کنید 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر كجا هستم ، باشم ! انجمن مال من است ! پروفايل هاست سِرور مال من است :2rqfst4: چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند اسپم هاي كثيف ز تن ِ خسته ي يك پست سپيد !؟ :persiana__hahaha: من نمي دانم چرا مي گويند يوحنا كاربر شولوخي است ؟ :w31: و چرا در پروفايل هيچ سيبيلويي اسپم نيست ؟ :thk: انجمن ما چه كم از آن دِه ِ بالا دارد !؟ پروفايل ها را بايد شست ! جور ديگر بايد بود ! :dancegirl2: پروفايل را بايد زير باران برد ! اسپم را بايد زير باران برد چتر ها را بايد بست ! حتي يوحنا را بايد زير باران ديد ! :persiana__hahaha: محمد آن پشت است ! پشت آن بامِ بلند فرناز هم بر لب حوض ! :persiana__hahaha: لاي آن شمعداني :dancegirl2: و پرند مي خنند ! دوستانم انجمن سيبي است ! :thk: گاز بايد زد اما با پوست ! :dancegirl2: ایول ... بزنین به افتخارش معرفی میکنم یکی از مظنونین هستن ایشون 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: منم نمیدونم ....:mrsbeasley: منم نمیدنم ... :mrsbeasley: منم حساب کنید :ws28: باژه عزیزممممم ما سه تا اصا هیشی نمیدونیم !!! 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایول ... بزنین به افتخارش معرفی میکنم یکی از مظنونین هستن ایشون بنده تكذيب مي كنم ... من بي گناهم 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 حالا دیگه یادتون رفت نه ... 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بنده تكذيب مي كنم ... من بي گناهم شوما میگین، ما هم میگیم، به همه هم میگیم همینو بگن 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی تو نمیدونی کیه یکی من خوب مگه تو کجایی هستی؟؟تو هم باید یا تهرانی باشی یا مشهدی:w00: من رشتیم بابا دانشجوی تهرانم :mrsbeasley: منم نمیدونم ....:mrsbeasley: منم نمیدنم ... :mrsbeasley: منم حساب کنید کجایی هستی؟:ws37: 5 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایول ... بزنین به افتخارش معرفی میکنم یکی از مظنونین هستن ایشون دوست خودمه بزن دست قشنگه رو 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر كجا هستم ، باشم ! انجمن مال من است ! پروفايل هاست سِرور مال من است :2rqfst4: چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند اسپم هاي كثيف ز تن ِ خسته ي يك پست سپيد !؟ :persiana__hahaha: من نمي دانم چرا مي گويند يوحنا كاربر شولوخي است ؟ :w31: و چرا در پروفايل هيچ سيبيلويي اسپم نيست ؟ :thk: انجمن ما چه كم از آن دِه ِ بالا دارد !؟ پروفايل ها را بايد شست ! جور ديگر بايد بود ! :dancegirl2: پروفايل را بايد زير باران برد ! اسپم را بايد زير باران برد چتر ها را بايد بست ! حتي يوحنا را بايد زير باران ديد ! :persiana__hahaha: محمد آن پشت است ! پشت آن بامِ بلند فرناز هم بر لب حوض ! :persiana__hahaha: لاي آن شمعداني :dancegirl2: و پرند مي خنند ! دوستانم انجمن سيبي است ! :thk: گاز بايد زد اما با پوست ! :dancegirl2: تو بترکی خوب؟! مردم از خنده آره راست میگیهمه مشهدی هستن یا تهرانی تنها شیرازی اینجا هم مثل اینکه منم ... تازه منم برا یه جاییم که هیچکی نمیدونه فقز تو انجمن من اونجاییم :mrsbeasley: منم نمیدونم ....:mrsbeasley: منم نمیدنم ... :mrsbeasley: منم حساب کنید داریمت فقز خودم و خودت و دوست اون آقا خوش تیپه 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من رشتیم بابا دانشجوی تهرانم کجایی هستی؟:ws37: من از توابع شمیرانات هستم 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وقتی یه مسابقه رو که همه جواب ها رو یکی دو روز اول میدن ، یه هفته کشش بدن دیگه از این بهتر نمیشه پیام بازرگانی و معرفی شهر ها و شعر سپید دیگه از جو خود مسابقه خارج شد زودتر بیاین جوابو بگین دیگه 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو بترکی خوب؟!مردم از خنده تازه منم برا یه جاییم که هیچکی نمیدونه فقز تو انجمن من اونجاییم داریمت فقز خودم و خودت و دوست اون آقا خوش تیپه ایول به خودمون سه تا :w31: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دست دست دست همه بیان وسط یه دست رقص بزنیم اقایون بیرون:ws2: 8 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوهانا حالا کجایی هستی ؟ آی آی آی این قضیه سکرت بیده برا یه جایی که حالم ازش بهم میخوره یه جوری منو غل و زنجیر کرده که نمیتونم تکون بخورم:4564: 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دست دست دستهمه بیان وسط یه دست رقص بزنیم اقایون بیرون:ws2: ای جاننننننننننننننننننننننننننننن حالا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :w31::w31: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایضا واسه ما ای جانننننننننننننننننننننننننننننحالا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :w31::w31: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اینا هم از نتایج کش دادن مسابقه 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دست دست دستهمه بیان وسط یه دست رقص بزنیم اقایون بیرون:ws2: میمیرم واسه این عکس آواتارت خیلی خوکشله 7 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اینا هم از نتایج کش دادن مسابقه :ws28: :ws28: :ws28: آرههههه :ws28: بیا وسطططططط 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده