FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جانم محمدرضا همه چی امن وامانه مرسي نيلو جان ميگم فرناز و پرند هم هستن سلام عرض كردم خدمشون باقي كو ...؟ :shad: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من رفتم از اون اول خوندم اما عكس نديدم ميشه يكي بگه ؟ نفيس نيلو كجايين چه خبره ؟ نكنه خودمم خبر ندارم اينه خوشمل نه نسبت ندارم :shad::shad: اما مهندسم خوشحالم از آشناییتون :w70: نه نمیشه وجه ووجه کنیم :shad::shad: اینجا آقا هستش :shad::shad::shad: نه عيب نداله بيا ورجه وورجه .... خوشبختم البته باقي رو كم كم ميشناسيم كو باقي ........؟ باقي ....؟ هان ..؟ جانم محمدرضا همه چی امن وامانه آخ جيگل تو نانازمو .... 5 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28: :ws28: ای ول قربون لهجه شیرین آجی نفیسم برم من الهی 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28: :ws28: ای ول :ws37::ws37: خواهش ميشه ....:w42::w42::icon_pf (19)::icon_pf (17)::connie_24::persiana__hahaha::shad::flowerysmile::girl_in_dreams::dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قربون لهجه شیرین آجی نفیسم برم من الهی خدا نتُنه عسلم .... 5 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسي نيلو جان ميگم فرناز و پرند هم هستن سلام عرض كردم خدمشون باقي كو ...؟ :shad: خواهش میشه 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينه خوشمل مرسي كم كم داشت بارورم ميشد خودمم خوبه خوشتيپه اما بمن كه نميرسه خوب نميشناسمش اما قيافه اش به مهندسا نميخوره :icon_pf (34): حالا يكم فكر كنم ميگم كيه 7 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد ... ديديش اين پسر خوشمله رو يا نه ...؟ 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسي كم كم داشت بارورم ميشد خودمم خوبه خوشتيپه اما بمن كه نميرسه خوب نميشناسمش اما قيافه اش به مهندسا نميخوره :icon_pf (34): حالا يكم فكر كنم ميگم كيه آي قربون اين داداشي خوشملم برم ... آله به خوشملي تو نمي رسه ...خوب همشهريمه ديگه من هم بايد ازش دفاع كنم ....:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ايمان بيا بگو خودت ........................:w00: 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستي برو بچ .... آواترم خوشمله ...؟ 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستي برو بچ .... آواترم خوشمله ...؟ خوشمله 6 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستي برو بچ .... آواترم خوشمله ...؟ آره خوشگله 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب من كه پسل نيستم منو ميزنين [/quote دیگه نمیزنمت اسم خودت چیه اصا :w00::w00: من پرند :shad: :shad: :shad: :shad: تو با همین اسم کاربری تو مهندسان نیستی؟ اونجا هم یه مشهدی با همین اسم داریم مشهدیها شله دوست دارن منم دارم 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. 7 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستي برو بچ .... آواترم خوشمله ...؟ نه آره خیلی خوشملههههههههه :shad::shad: مبالک :shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی خوشمله منم دوستش دارم با پیرهن فیروزه ای 4 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. مممممممممممممممن 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوشمله مسي ... آره خوشگله خب من كه پسل نيستم منو ميزنين [/quote دیگه نمیزنمت و با همین اسم کاربری تو مهندسان نیستی؟ اونجا هم یه مشهدی با همین اسم داریم مشهدیها شله دوست دارن منم دارم تو كيو زدي تو باز ...؟:w00: فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم من مشلبت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. من مشهدي الاصل هستم ... سر كاري كه خوبه ... :w31::w31::w31: هان ..؟ چي شده ...؟:ws28: نه آره خیلی خوشملههههههههه :shad::shad: مبالک :shad::shad::shad: مي دونم خوشمله ....:w00: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده