FGNI 297 ارسال شده در 27 تیر، 2010 جانم محمدرضا همه چی امن وامانه مرسي نيلو جان ميگم فرناز و پرند هم هستن سلام عرض كردم خدمشون باقي كو ...؟ :shad: 6
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 27 تیر، 2010 من رفتم از اون اول خوندم اما عكس نديدم ميشه يكي بگه ؟ نفيس نيلو كجايين چه خبره ؟ نكنه خودمم خبر ندارم اينه خوشمل نه نسبت ندارم :shad::shad: اما مهندسم خوشحالم از آشناییتون :w70: نه نمیشه وجه ووجه کنیم :shad::shad: اینجا آقا هستش :shad::shad::shad: نه عيب نداله بيا ورجه وورجه .... خوشبختم البته باقي رو كم كم ميشناسيم كو باقي ........؟ باقي ....؟ هان ..؟ جانم محمدرضا همه چی امن وامانه آخ جيگل تو نانازمو .... 5
*niloofar* 269 ارسال شده در 27 تیر، 2010 :ws28: :ws28: ای ول قربون لهجه شیرین آجی نفیسم برم من الهی 5
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 27 تیر، 2010 :ws28: :ws28: ای ول :ws37::ws37: خواهش ميشه ....:w42::w42::icon_pf (19)::icon_pf (17)::connie_24::persiana__hahaha::shad::flowerysmile::girl_in_dreams::dancegirl2: 4
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 27 تیر، 2010 قربون لهجه شیرین آجی نفیسم برم من الهی خدا نتُنه عسلم .... 5
*niloofar* 269 ارسال شده در 27 تیر، 2010 مرسي نيلو جان ميگم فرناز و پرند هم هستن سلام عرض كردم خدمشون باقي كو ...؟ :shad: خواهش میشه 5
FGNI 297 ارسال شده در 27 تیر، 2010 اينه خوشمل مرسي كم كم داشت بارورم ميشد خودمم خوبه خوشتيپه اما بمن كه نميرسه خوب نميشناسمش اما قيافه اش به مهندسا نميخوره :icon_pf (34): حالا يكم فكر كنم ميگم كيه 7
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 27 تیر، 2010 مرسي كم كم داشت بارورم ميشد خودمم خوبه خوشتيپه اما بمن كه نميرسه خوب نميشناسمش اما قيافه اش به مهندسا نميخوره :icon_pf (34): حالا يكم فكر كنم ميگم كيه آي قربون اين داداشي خوشملم برم ... آله به خوشملي تو نمي رسه ...خوب همشهريمه ديگه من هم بايد ازش دفاع كنم ....:icon_pf (34): 4
VINA 31339 ارسال شده در 27 تیر، 2010 خب من كه پسل نيستم منو ميزنين [/quote دیگه نمیزنمت اسم خودت چیه اصا :w00::w00: من پرند :shad: :shad: :shad: :shad: تو با همین اسم کاربری تو مهندسان نیستی؟ اونجا هم یه مشهدی با همین اسم داریم مشهدیها شله دوست دارن منم دارم 6
FrnzT 18194 ارسال شده در 27 تیر، 2010 فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. 7
NYX 1007 ارسال شده در 27 تیر، 2010 راستي برو بچ .... آواترم خوشمله ...؟ نه آره خیلی خوشملههههههههه :shad::shad: مبالک :shad::shad::shad: 3
*niloofar* 269 ارسال شده در 27 تیر، 2010 فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. مممممممممممممممن 6
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 27 تیر، 2010 خوشمله مسي ... آره خوشگله خب من كه پسل نيستم منو ميزنين [/quote دیگه نمیزنمت و با همین اسم کاربری تو مهندسان نیستی؟ اونجا هم یه مشهدی با همین اسم داریم مشهدیها شله دوست دارن منم دارم تو كيو زدي تو باز ...؟:w00: فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم من مشلبت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. من مشهدي الاصل هستم ... سر كاري كه خوبه ... :w31::w31::w31: هان ..؟ چي شده ...؟:ws28: نه آره خیلی خوشملههههههههه :shad::shad: مبالک :shad::shad::shad: مي دونم خوشمله ....:w00: 5
ارسال های توصیه شده