*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مهسا جان چهار شماره قبلی کجاس؟ تا کمی بخندیم نگفتی یاقوته یا نه؟ 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهمیدم یاقوت سفیده نه نرگس جان من نبیدم که ... !! 7 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر هست خیلی زشته من میترسم خوب نگاش کنم 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس یاقوت سفیده نه ادمینی رو نمیخوام ، یاقوت سفید بجاش میبرم ببين شما چه بگي ادميني چه ياقوت، فرخي نداره، چون قبل شما 2نفر اين اسامي رو حدس زدن، پس خودتو نكش، 2تا حدستم تموم شده راستي تو دخملي يا پسر؟ امست چيه اصن؟؟ مهسا جان چهار شماره قبلی کجاس؟تا کمی بخندیم نگفتی یاقوته یا نه؟ باشه، بيا اينجا از يك تا چهارش اينجاس http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=358 ترانه اجرا ميكرد Savarna هر هست خیلی زشته من میترسم خوب نگاش کنم يعني جواب تو "نه" هستش به اين آقا دوماد 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينم براي راحتي كارت گذاشتم :shad: مسابقه شماره يك تشخيص هويت مسابقه شماره دو تشخيص هويت مسابقه شماره سه تشخيص هويت مسابقه شماره چهار تشخيص هويت 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به همه. خوبه خوش تیپه. فقط یه کمی کونگ فو یا زیبایی اندام کار کنه میزون میشه. حالا اینکه کی میتونه باشه: 1- پیمان. 2- Harry Potter محمد حسین (اگه درست گفته باشم.) 3- خودم که نیستم. 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه: yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM (دو تا حدستو زدي، ديگه نميتوني حدسي بزني ) YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا (ديگه نميتوني بحدسي توام ) civilEngineer: ادميني و پيمان (شما هم ديگه نميتوني بحدسي ) نرگس درکه: ياقوت سفيد ALI*: ايمان (خداميدونه كدوم ايمان رو گفت، ولي فك كنم منظورش امپراتوره ) RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (2حدست تموميد با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) :shad::shad::shad: 7 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم هم تو جیب جا میشه هم جیبت ماستی نمیشه 5 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من زیاد تو جریان این مباحث و جریانات نیستم اما به نظرم دخترای دم بخت عجله کنن یه پسر با این همه امکانات تو ان روزا کم پیدا میشه زود باشین دماد همین یکیه بقیه قصد ازدواج ندارن!!!!!!!!!!:w42::w14: 4 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من زیاد تو جریان این مباحث و جریانات نیستم اما به نظرم دخترای دم بخت عجله کنن یه پسر با این همه امکانات تو این روزا کم پیدا میشه زود باشین دماد همین یکیه بقیه قصد ازدواج ندارن!!!!!!!!!!:w42::w14: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم هم تو جیب جا میشه هم جیبت ماستی نمیشه من زیاد تو جریان این مباحث و جریانات نیستم اما به نظرم دخترای دم بخت عجله کنن یه پسر با این همه امکانات تو این روزا کم پیدا میشه زود باشین دماد همین یکیه بقیه قصد ازدواج ندارن!!!!!!!!!!:w42::w14: مثلا ميخواد بگه منم قصد ازدباج دارم و همه جور امكاناتي دارم اگه راست ميگي عكستو خصوصي برام بفرست تا توي مسابقههاي بعد شركتت بدم ببينم چند تا خواستگار جمع ميشه جاي اين همه خوشمزگي هم 2تا بحدس، شايد جاييزه گرفتي 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همون محمدی که اوتاروش اسب طلایی داره همون شهرسازه که همش تو پاتوق صنایع همش میاد اسمش محمد باید باشه 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: می گما این تیکش مشکل داره ....:w00: چن تا زن می خواد مگه ...؟؟؟:w00: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهمیدم یاقوت سفیده نخیر.... داداشی من متاهله ... قصد ازدباجم نداره ....:w00: بذار برم به خانوم داداشم بگم بیاد ...:167: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به همه. خوبه خوش تیپه. فقط یه کمی کونگ فو یا زیبایی اندام کار کنه میزون میشه. حالا اینکه کی میتونه باشه: 1- پیمان. 2- Harry Potter محمد حسین (اگه درست گفته باشم.) 3- خودم که نیستم. خودت نیستی یعنی ...؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میگما .... محمد ... روشنفکر جوان نیست ...؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم میخوام شرکت کنم اما کسی رو نمیشناسم میشه اسمشو به من بگین 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده