Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. عزیزم این خمیر دوره گیر همون لاینر ه که تو ویترای کار میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. عزیزم این خمیر دوره گیر همون لاینر ه که تو ویترای کار میکنن؟ سلام عشقم نه، این مخصوص شیشه و کاشی ه اما با اونم میشه 1 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلام شيشه رو بعد اينكه رنگ كرديم ميزاريم تو فر؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلامشيشه رو بعد اينكه رنگ كرديم ميزاريم تو فر؟؟ سلام گلم منظورت اینه نیاز به پختن داره یا نه؟ نه نیازی نیس منظورم این بود اگه از وسایل مخصوص شیشه و کاشی که حلال در آب هستن استفاده کنی مثلا روی پیرکس، میتونی پیرکس رو تو ماکرو و یا فر بزاری(البته باید حدود 1 ماه بگذره از خشک شدنش) اما اگه از رنگای ویترای(حلال در تینر) استفاده بشه، ظرف رو نمیشه تو حرارت بالا قرار داد 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ من يكي كار كردم .عكسشو بذارم؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ من يكي كار كردم .عكسشو بذارم؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره بزار برامون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ای ول خیلی خوب شده هنرمند بودی و رو نکردی؟ بطری آب ه دیگه؟ کلاس رفتی یا خودت کار کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اینم چندتا طرح برای شما این هم چند نمونه شکل پروانه برا نقاشی روی شیشه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز گرفتن بطری و رنگ کردن البته با اجازه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ این هم اولین کارهای من که تقریبا 2 هفته پیش انجام دادم.... رنگ ها پایه تینر هستن.... 14 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ای ولخیلی خوب شده هنرمند بودی و رو نکردی؟ بطری آب ه دیگه؟ کلاس رفتی یا خودت کار کردی؟ مرسي نه خودم كار كردم. 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ دارم میرم وسایل بگیرم شروع کنم چقد خوشگل شدن :hapydancsmil: مرسی از آموزش خوبت 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی شهدخت جون از طرح های خوشگلت:hapydancsmil: تو اون آموزش گرفتن بطری، ترتیب عکسا باید سومی باشه بعد اولی بعد دومی این هم اولین کارهای من که تقریبا 2 هفته پیش انجام دادم.... رنگ ها پایه تینر هستن.... آفرین هستی جون یعنی هنری نیس سمتش نرفته باشیا به نظرم یه ذره خروجی خمیرتو رو میزان کمتر تنظیم کن که دور شکل هات نازک تر بشن(البته فقط نظر بودا) دارم میرم وسایل بگیرم شروع کنم چقد خوشگل شدن :hapydancsmil: مرسی از آموزش خوبت ای ول خواهش میکنم گلم زود زود عکس کاراتو بزار اینجا لذت ببریم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ این هم اولین کارهای من که تقریبا 2 هفته پیش انجام دادم.... رنگ ها پایه تینر هستن.... سام. هستی جان این که پایه تینر عه همون ویترای عه دیگه. نه؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سام. هستی جان این که پایه تینر عه همون ویترای عه دیگه. نه؟ سلام ..بله صبا جان ویترای هست.... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام نگین پیش خودتون این کجا ول کرد رفت تکنیک سایه روشن رو روی شیشه های تخت انجام میدن اما چون اون روز شیشه تخت در دسترس نبود، روی دیواره یه گلدون آموزش داده شد مطابق شکل زیر که یه برگ سایه روشن رنگ شده، از یه سمتش شروع میکنیم و با قلم مو رنگ میکنیم. در ابتدا خود رنگ رو استفاده میکنیم و هرچی میریم جلوتر، رقیقش میکنیم(با همون قلم مو). در انتهای برگ هم تقریبا دیگه آب رو داریم و کمی رنگ استفاده میکنیم که باعث چسبیدن و قرار گرفتن آب روی شیشه بشه این رقیق کردن رنگ هم میتونه با آب انجام بشه(برای رنگ های پایه آب) و هم میشه با رنگ سفید همونطور که میبینین، یه کم سخته و نیاز به تمرین و کسب مهارت داره خب این دوره تموم شد از این به بعد کارهایی رو که انجام دادم میذارم و سوال و پیشنهادی بود، در خدمتم 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اینم از ظرفی که در دوران کلاس تمومش کردم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده