GBG10 2039 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 راستش من خودم امسال آزمایشی دادم! رتبه ها دستم نیست! اما بسته به گرایشتون فکر کنم با این رتبه بشه تهران قبول شد! 4
raz-raz 3612 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور شما که خیلی رتبتون خوب شده با یه اسکیس خوب فکر کنم علم و صنعتم قبول بشی 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 کاش میشد بفهمم با کی مشورت کنم که کجا رو میارم با من با من بودین دیگه؟بین 450 تا 500 شبانه علم و صنعت میارم؟ اصن نمیدونم پژوهشگاه مواد و انرژ ی یا شمی و مهندسی شیمی خوبن؟ یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست... 7
VINA 31339 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 :w42: تو چرا ذوق میکنی 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور الان 117 بده؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 ارشد دو مرحله ای هست؟ واسه معماری و شهر سازی آره اسکیس واسشون ضریب 4 داره 5
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2013 ارشد دو مرحله ای هست؟ قلبونش بلم... واسه معماری و شهرسازی... 3
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2013 مبارک همه باشه ایشالا هر کی هر جا میخواد قبول شه فاطمه؟ رتبه چند؟ زود تند سریع تهرانو میرسونی؟ 4
raz-raz 3612 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 آره...می شی...واسه تهرانم شانست زیاده...چه برسه به شیراز... ممنون شما خودت رتبت چند بوده کجا می خونی؟ من البته اسکیس یه کم کار کردم اما دستم در حد عالی نیست 2
raz-raz 3612 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 مبارک همه باشه ایشالا هر کی هر جا میخواد قبول شه سلام .خانم خانوما. چی کارا کردی؟ 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 تو چرا ذوق میکنی الان 117 بده؟ برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34):
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 با من یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست... مواد و انرژی مال شریفه؟ اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم خودم انرژی رو خیلی دوس دارم توکل به خدا 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 مواد و انرژی مال شریفه؟اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم خودم انرژی رو خیلی دوس دارم توکل به خدا آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره مشکین دشت کرجه! اصلا نمیدونم کجاس!!! تهران و شریف و امیرکبیر رو که نمیارم اصلا 5
Gizmo 5887 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34): واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره! 3
!BARAN 4887 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 منم 2000 شدم اهالی انجمن.................:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: امیدوارم دیگر دوستان ترکونده باشن......................من میدونستم افتظ میشم 5
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره! این را من خیلی صحبت کردم با دوستان و همیشه آخرش باز به نتیجه نمی رسیدیم. من با توجه به چیز هایی که موجود گفتم که شهید بهشتی اساتید برجسته تری داره مثل دکتر ندومی . مهندس نوایی .. دکتر شیبانی مهندس فرهاد احمدی و ......... در حالی که تهران تنها استاد حجت را دارند ... ولی خوب از لحاظ گرید جهانی وضع تهران بهتره ولی با سقوط این چند سال اخیر دیگه به اونم امید نیست ... تو این چند ساله هم رتبه های برتر معمولا رندوم میرن بهشتی یا تهران 1 و 3 و و5 و7 پارسال بشهتی بودن 2 4 تهران .......... خوب این به خود آدمم بر می گرده ...... من عشق بهشتی هستم وبقیشون برام فرق خاصی نمی کنه ...و
NYC 20977 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت در تک تک مراحل جدی تر زندگی (مثل ازدواج) رو دارم. برای همه دوستانی هم که قبول نشدن آرزوی موفقیت در سال یا سال های بعد یا در دیگر مراحل زندگی دارم. :icon_gol: 9
ارسال های توصیه شده