رفتن به مطلب

اعلام نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92

ارسال های توصیه شده

راستش من خودم امسال آزمایشی دادم! رتبه ها دستم نیست! اما بسته به گرایشتون فکر کنم با این رتبه بشه تهران قبول شد!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 687
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

117 معماری شدم.... :ws52: ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور :sigh:

شما که خیلی رتبتون خوب شده با یه اسکیس خوب فکر کنم علم و صنعتم قبول بشی

• Like 4
لینک به دیدگاه
کاش میشد بفهمم با کی مشورت کنم که کجا رو میارم:sigh:

با من:ws3:

با من بودین دیگه؟

بین 450 تا 500

شبانه علم و صنعت میارم؟

اصن نمیدونم پژوهشگاه مواد و انرژ ی یا شمی و مهندسی شیمی خوبن؟

یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست...

• Like 7
لینک به دیدگاه
:w42:

تو چرا ذوق میکنی

117 معماری شدم.... :ws52: ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور :sigh:

الان 117 بده؟ :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره...می شی...واسه تهرانم شانست زیاده...چه برسه به شیراز...

ممنون شما خودت رتبت چند بوده کجا می خونی؟

من البته اسکیس یه کم کار کردم اما دستم در حد عالی نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان
تو چرا ذوق میکنی

الان 117 بده؟ :w58:

برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
با من:ws3:

یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست...

مواد و انرژی مال شریفه؟

اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم

خودم انرژی رو خیلی دوس دارم

توکل به خدا

• Like 5
لینک به دیدگاه
مواد و انرژی مال شریفه؟

اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم

خودم انرژی رو خیلی دوس دارم

توکل به خدا

آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره

مشکین دشت کرجه! اصلا نمیدونم کجاس!!!

تهران و شریف و امیرکبیر رو که نمیارم اصلا

• Like 5
لینک به دیدگاه
برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34):

واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره!

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم 2000 شدم اهالی انجمن.................:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3:

امیدوارم دیگر دوستان ترکونده باشن......................من میدونستم افتظ میشم:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان
واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره!

این را من خیلی صحبت کردم با دوستان و همیشه آخرش باز به نتیجه نمی رسیدیم.:ws3:

من با توجه به چیز هایی که موجود گفتم که شهید بهشتی اساتید برجسته تری داره مثل دکتر ندومی . مهندس نوایی .. دکتر شیبانی مهندس فرهاد احمدی و ......... در حالی که تهران تنها استاد حجت را دارند ... ولی خوب از لحاظ گرید جهانی وضع تهران بهتره ولی با سقوط این چند سال اخیر دیگه به اونم امید نیست ...

تو این چند ساله هم رتبه های برتر معمولا رندوم میرن بهشتی یا تهران 1 و 3 و و5 و7 پارسال بشهتی بودن 2 4 تهران .......... خوب این به خود آدمم بر می گرده ...... من عشق بهشتی هستم وبقیشون برام فرق خاصی نمی کنه ...و

لینک به دیدگاه

به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت در تک تک مراحل جدی تر زندگی (مثل ازدواج:ws3:) رو دارم.

برای همه دوستانی هم که قبول نشدن آرزوی موفقیت در سال یا سال های بعد یا در دیگر مراحل زندگی دارم.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...