GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستش من خودم امسال آزمایشی دادم! رتبه ها دستم نیست! اما بسته به گرایشتون فکر کنم با این رتبه بشه تهران قبول شد! 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور شما که خیلی رتبتون خوب شده با یه اسکیس خوب فکر کنم علم و صنعتم قبول بشی 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش میشد بفهمم با کی مشورت کنم که کجا رو میارم با من با من بودین دیگه؟بین 450 تا 500 شبانه علم و صنعت میارم؟ اصن نمیدونم پژوهشگاه مواد و انرژ ی یا شمی و مهندسی شیمی خوبن؟ یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست... 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w42: تو چرا ذوق میکنی 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور الان 117 بده؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارشد دو مرحله ای هست؟ واسه معماری و شهر سازی آره اسکیس واسشون ضریب 4 داره 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارک همه باشه ایشالا هر کی هر جا میخواد قبول شه 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارشد دو مرحله ای هست؟ قلبونش بلم... واسه معماری و شهرسازی... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارک همه باشه ایشالا هر کی هر جا میخواد قبول شه فاطمه؟ رتبه چند؟ زود تند سریع تهرانو میرسونی؟ 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره...می شی...واسه تهرانم شانست زیاده...چه برسه به شیراز... ممنون شما خودت رتبت چند بوده کجا می خونی؟ من البته اسکیس یه کم کار کردم اما دستم در حد عالی نیست 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخیش فهمیدم بالاخره دو مرحله ای و اسکیس یعنی چی 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارک همه باشه ایشالا هر کی هر جا میخواد قبول شه سلام .خانم خانوما. چی کارا کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو چرا ذوق میکنی الان 117 بده؟ برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با من یک توصیه کنم..دنبال چیزی که همه میرن نرو...چون اشباع شده دیگه...برو دنبال چیزهای جدید و آینده دار...پژوهشگاه شریف رو تحقیق کن ببین چجوری هست... مواد و انرژی مال شریفه؟ اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم خودم انرژی رو خیلی دوس دارم توکل به خدا 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مواد و انرژی مال شریفه؟اگه بشه که میرم از خود دانشجوهاش بپرسم خودم انرژی رو خیلی دوس دارم توکل به خدا آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره ..پژوهشگاه مواد و انرژی شریف هستش...با دانشجوهاش حتما صحبت کن..امسال شادی دانشگاه تهران هم سیستم انرژی بگیره مشکین دشت کرجه! اصلا نمیدونم کجاس!!! تهران و شریف و امیرکبیر رو که نمیارم اصلا 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای کسی که امید تک رقمی بود آره.. اصلا من فکر نمی کردم این بلا سرم بیاد ولی پیش میاد .. ایشالله با اسکیس جبران کنم ... باید تلاش کنم بیام زیر 35 تا شهید بهشتی بیارم...:icon_pf (34): واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره! 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم 2000 شدم اهالی انجمن.................:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: امیدوارم دیگر دوستان ترکونده باشن......................من میدونستم افتظ میشم 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه معماری که دانشگاه تهران بهتره! این را من خیلی صحبت کردم با دوستان و همیشه آخرش باز به نتیجه نمی رسیدیم. من با توجه به چیز هایی که موجود گفتم که شهید بهشتی اساتید برجسته تری داره مثل دکتر ندومی . مهندس نوایی .. دکتر شیبانی مهندس فرهاد احمدی و ......... در حالی که تهران تنها استاد حجت را دارند ... ولی خوب از لحاظ گرید جهانی وضع تهران بهتره ولی با سقوط این چند سال اخیر دیگه به اونم امید نیست ... تو این چند ساله هم رتبه های برتر معمولا رندوم میرن بهشتی یا تهران 1 و 3 و و5 و7 پارسال بشهتی بودن 2 4 تهران .......... خوب این به خود آدمم بر می گرده ...... من عشق بهشتی هستم وبقیشون برام فرق خاصی نمی کنه ...و لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت در تک تک مراحل جدی تر زندگی (مثل ازدواج) رو دارم. برای همه دوستانی هم که قبول نشدن آرزوی موفقیت در سال یا سال های بعد یا در دیگر مراحل زندگی دارم. :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده