Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر شكم پرستان محترم همونطوري كه از اسم تاپيك مشخصه اينجا مخصوص هر كسي نيست مخصوص شكم پرستان نوانديشانيه كساني كه به غذا و كلاً شكمشون اهميت ميدن بياين اينجا و غذاي مورد علاقتون رو به همراه عكس معرفي كنيد واي واي چه حس خفني پيدا كردم الان گرسنه شدم فكر كنم. مطمئن نيستم البته قوانین تاپيك: نقل قول گرفتن مجاز نيست. عکس غذا هم قرار داده شود. 27 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ عاشق اين غذا هستم شيشليك :icon_pf (34): خدايا منو ببخش آخه چرا من بايد رژيم بگيرم؟ :w74: 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ قورمه سبزي اونم از نوع مامان پز (شايد بخاطر خاطراتش) خانمم اين غذا رو عالي درست ميكنه :gnugghender: 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ زرشك پلو با مرغ اينو فكر نكنم كسي دوست نداشته باشه اينم مثل قبلي خانمم استادشه 13 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ قیمه بادمجون که خودم استادشم 11 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آقا من که همه غذا هارو دوست دارم چیکار کنم :icon_pf (34): مخصوصا دیزی و بعضی غذاهایی که مخصوص خودمه 16 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ قیمه سیب زمینی که نقطه ضعفمه:80x7izu87acutttcy9t 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خورشت لوبیا بعضی ها میگند خوراک لوبیا خصوصا که مامان درست کنند راستش خودم آشپزیم خیلی خوبه اما غدایی که مامان میپزه یه چیز دیگه هست 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کلم پلو شیرازی به به عاشقشم 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ Mr. Specific میخوای شما غذاهایی که بدت میاد رو بنویس فکر کنم اینجوری زودتر به نتیجه برسیما ماشالا دست رد به سینه هیچ غذایی نمیزنیا. برای اینکه اسپم نشه خورشت کرفس. با مرغ باشه که دیگه معرکه میشه. 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ Mr. Specific میخوای شما غذاهایی که بدت میاد رو بنویس فکر کنم اینجوری زودتر به نتیجه برسیماماشالا دست رد به سینه هیچ غذایی نمیزنیا. برای اینکه اسپم نشه خورشت کرفس. با مرغ باشه که دیگه معرکه میشه. وای منم خورشت کرفس و فسنجون خیلی خیلی دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من تقریباً همه نوع غذا دوست دارم همبرگر مک دونالد که معرکه است 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به روح اعتقادی ندارم متأسفانه ای تو روحم با این غذاهایی که میذارم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده