ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خدا الان وقتشه دلم اماده است بیا 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ وقتی میبینی ... چیزی برای گفتن ندارم ... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا من زبون ندارم که بعضی حرفا رو به بعضی آدما بزنم. جون میدم تا بگم تو خودت زبون من باش. حرف منو خودت بهشون بفهمون. بدون این که ناراحت بشن یا برداشت بدی بکنن فقط زود این کارو بکن خواهشن 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خداجونم فردا خیلی روز مهمیه برای ما... خدایا همه چیو سپردم به خودت خدایا آرامش رو تزریق کن الان خدایا من مطمئنم به کَرَمت خدایا مطمئنم اونی که میخوایم به بهترین نحو اتفاق میوفته ینی تو برامون بهترینشو گذاشتی کنار خدایا دعا میکنم فردا اون بهترین اتفاق بیوفته بلکه آروم بگیریم میخوام فردا بیام ازت مثل همیشه با تمام وجود تشکر کنم مثل سجده شکر چند روز پیش باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خداجونمفردا خیلی روز مهمیه برای ما... خدایا همه چیو سپردم به خودت خدایا آرامش رو تزریق کن الان خدایا من مطمئنم به کَرَمت خدایا مطمئنم اونی که میخوایم به بهترین نحو اتفاق میوفته ینی تو برامون بهترینشو گذاشتی کنار خدایا دعا میکنم فردا اون بهترین اتفاق بیوفته بلکه آروم بگیریم میخوام فردا بیام ازت مثل همیشه با تمام وجود تشکر کنم مثل سجده شکر چند روز پیش باشه؟ خدایا به عظمتت قسم دیشب فهمیدم که گفتی باشه صبحم که نشونم دادی تاییدتو الهی قربونت برم مرسی بابت همه خدایا شکرررررررررررررررررررررررت :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا به خداییت برس..اما ..مراقب ..دوستان ..من هم باش 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا دلم میخواست کلی باهات حرف بزنم اما نمیشه خودت که همشو میدونی کمی آرامش و کمی صبر بهم بده 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا خستـــــــه ام. میشه فردا بیدارم نکنی؟! 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا........................................................................................................ 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا خودت که همه چیو میدونی پس یه کاری کن وقت معجزت رسیده منتظرم 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا... من با تو معامله کردما... یه بار زدم زیر قولم... اما تو نزار دیگه بزنم... نمیخوام بد قول باشم چون میدونم توام هیچوقت زیر قولی که به من دادی نمیزنی 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ ای خدا کاشکی برای آدما دل بی رنگ و ریا ساخته بودی کاشکی جای غضب و کینه ی دل دل پر مهر و وفا ساخته بودی دیگه قلب آدما از آهنه کارشون ریا و تهمت زدنه آدما از همه چی دل بریدن جای روز به ظلمت شب رسیدن وای از این تهمت بی جا وای از این رنگ و ریا وای از این قلب دو رنگ و دل سنگ آدما دیگه قلب آدما از آهنه کارشون ریا و تهمت زدنه 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا شکرت از ته دل شکرت که سالمم اطرافیانم سالمن و چیزهایی رو الان دارم که آرزوهای قبلیم بودن شکر 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا دل همه بچه های کنکوریمون رو امشب شاد کن .... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا میدونم صدامو میشنوی.... خدا یهو شد... خدایا امشب هییییچکس نیست.... خدایا یا آرومم میکنی....یا.... چی بگم....اه لعنت به هرچی دوست داشتنه.....لعنت به من... خدایا کمکم کن.... خفه شدم.... آرومم کن...فقط از خودت میخوام..... 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا وقتی همه چيز را به تو مي سپارم ، نورِ بي كرانِ تو در من جريان مي یابد ؛ و دعايم به بهترين شيوه ی ممكن متجلی می شود پس هم اكنون خود را در آغوش تو رها مي كنم ، تا تمام آشفتگی ها و سردرگمي هايم ، در حضور امن و گرمِ تو ، به آرامی ذوب شوند و از ميان بروند.. 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ بارالها … “زخم”ها ، “رحم” میخواهند … فقط این دو نقطه را بردار … 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خدایاخستـــــــه ام. میشه فردا بیدارم نکنی؟! حرف هرشب من به خدا .... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا من میدونم فردا روز خوبیه میشه فردا بیشتر از روزای دیگه نگاهمون کنی؟ من میدونم میشه ولی الان به انرژی مثبت احتیاج دارم میشه؟ آره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون خداجونم از دوستانی که این پستمو میخونن خواهش میکنم یه آمین برای دعای من بگن بلکه خدا به دل پاک شما زودتر جوابمو بده...ممنون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده