maryam39 8211 ارسال شده در 25 مهر، 2014 خدایا من زبون ندارم که بعضی حرفا رو به بعضی آدما بزنم. جون میدم تا بگم تو خودت زبون من باش. حرف منو خودت بهشون بفهمون. بدون این که ناراحت بشن یا برداشت بدی بکنن فقط زود این کارو بکن خواهشن 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 مهر، 2014 سلام خداجونم فردا خیلی روز مهمیه برای ما... خدایا همه چیو سپردم به خودت خدایا آرامش رو تزریق کن الان خدایا من مطمئنم به کَرَمت خدایا مطمئنم اونی که میخوایم به بهترین نحو اتفاق میوفته ینی تو برامون بهترینشو گذاشتی کنار خدایا دعا میکنم فردا اون بهترین اتفاق بیوفته بلکه آروم بگیریم میخوام فردا بیام ازت مثل همیشه با تمام وجود تشکر کنم مثل سجده شکر چند روز پیش باشه؟ 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 مهر، 2014 سلام خداجونمفردا خیلی روز مهمیه برای ما... خدایا همه چیو سپردم به خودت خدایا آرامش رو تزریق کن الان خدایا من مطمئنم به کَرَمت خدایا مطمئنم اونی که میخوایم به بهترین نحو اتفاق میوفته ینی تو برامون بهترینشو گذاشتی کنار خدایا دعا میکنم فردا اون بهترین اتفاق بیوفته بلکه آروم بگیریم میخوام فردا بیام ازت مثل همیشه با تمام وجود تشکر کنم مثل سجده شکر چند روز پیش باشه؟ خدایا به عظمتت قسم دیشب فهمیدم که گفتی باشه صبحم که نشونم دادی تاییدتو الهی قربونت برم مرسی بابت همه خدایا شکرررررررررررررررررررررررت :hapydancsmil: 6
maryam39 8211 ارسال شده در 28 مهر، 2014 خدایا دلم میخواست کلی باهات حرف بزنم اما نمیشه خودت که همشو میدونی کمی آرامش و کمی صبر بهم بده 5
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2014 خدایا........................................................................................................ 2
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 13 آبان، 2014 خدایا خودت که همه چیو میدونی پس یه کاری کن وقت معجزت رسیده منتظرم 6
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 آبان، 2014 خدایا... من با تو معامله کردما... یه بار زدم زیر قولم... اما تو نزار دیگه بزنم... نمیخوام بد قول باشم چون میدونم توام هیچوقت زیر قولی که به من دادی نمیزنی 6
ms13 1488 ارسال شده در 22 آبان، 2014 ای خدا کاشکی برای آدما دل بی رنگ و ریا ساخته بودی کاشکی جای غضب و کینه ی دل دل پر مهر و وفا ساخته بودی دیگه قلب آدما از آهنه کارشون ریا و تهمت زدنه آدما از همه چی دل بریدن جای روز به ظلمت شب رسیدن وای از این تهمت بی جا وای از این رنگ و ریا وای از این قلب دو رنگ و دل سنگ آدما دیگه قلب آدما از آهنه کارشون ریا و تهمت زدنه 5
maryam39 8211 ارسال شده در 24 آبان، 2014 خدایا شکرت از ته دل شکرت که سالمم اطرافیانم سالمن و چیزهایی رو الان دارم که آرزوهای قبلیم بودن شکر 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 آبان، 2014 خدایا میدونم صدامو میشنوی.... خدا یهو شد... خدایا امشب هییییچکس نیست.... خدایا یا آرومم میکنی....یا.... چی بگم....اه لعنت به هرچی دوست داشتنه.....لعنت به من... خدایا کمکم کن.... خفه شدم.... آرومم کن...فقط از خودت میخوام..... 3
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 24 آبان، 2014 خدایا وقتی همه چيز را به تو مي سپارم ، نورِ بي كرانِ تو در من جريان مي یابد ؛ و دعايم به بهترين شيوه ی ممكن متجلی می شود پس هم اكنون خود را در آغوش تو رها مي كنم ، تا تمام آشفتگی ها و سردرگمي هايم ، در حضور امن و گرمِ تو ، به آرامی ذوب شوند و از ميان بروند.. 3
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 24 آبان، 2014 بارالها … “زخم”ها ، “رحم” میخواهند … فقط این دو نقطه را بردار … 3
ms13 1488 ارسال شده در 25 آبان، 2014 خدایاخستـــــــه ام. میشه فردا بیدارم نکنی؟! حرف هرشب من به خدا .... 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 آبان، 2014 خدایا من میدونم فردا روز خوبیه میشه فردا بیشتر از روزای دیگه نگاهمون کنی؟ من میدونم میشه ولی الان به انرژی مثبت احتیاج دارم میشه؟ آره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون خداجونم از دوستانی که این پستمو میخونن خواهش میکنم یه آمین برای دعای من بگن بلکه خدا به دل پاک شما زودتر جوابمو بده...ممنون 3
ارسال های توصیه شده