سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 وقتی دروغ میگوییم، برای شعور طرف مقابل که میداند اما به روی خود نمی آورد ارزش قاءل باشیم! 6
NYC 20977 ارسال شده در 25 تیر، 2013 روی پله های برقی راه نرویم. پشت چراغ قرمز، گردش به راست را نبندیم ! ببخشید یه نکته ای بگم که این کار طبق قوانین جدید ممنوعه. گردش به راست دیگه آزاد نیست. همه باید وایسین چراغ سبز شه بعد. 4
سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2013 توجیه کردن اشتباهاتمان با جمله "اینجا ایران است " !!! 6
سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2013 سمت راست پله برقی بایستیم و سمت چپ را برای کسانی که عجله دارند آزاد بگذاریم... 4
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 فقط از روی ادب یه بار تعارف کنیم... نه زیاد! و چند باره! 3
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 اگه جایی مجبور شدیم، توی صف بایستیم یه نگاه بندازیم که بعد کی اومدیم یا حداقل بعد ما کی اومد! اینو رعایت کنین، کارتون زودتر راه می افته! ایمان داشته باشین بهش! 4
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 از پشت سر دیگران حرف نزنیم! وقتی هست، حرفش را بزنیمُ انتقادش بکنیم ولی وقتی نیست، حرفش هم در میان نباشد!! 4
black banner 9103 ارسال شده در 22 شهریور، 2013 انقدر دیگران رو قضاوت نکنیم !!!!!!!!! تو قاضی شده ؟؟ اون قاضی شده ، کی قاضیه الان ؟؟ ولش کن بابا سرت تو کارت خودت باشه ... کمتر فضولی کنید تو کار هم 4
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 وقتی یکی داره غذا می خوره، باهاش حرف نزنیم و بحث نکنیم!! (لقمه می مونه تو گلوش خفه می شه) 4
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 همانطور كه فكر می كنیم عمل كنیم (منظور فکری که جزء اعتقاد قلبیمونه و کاملاً درسته، اما بهش عمل نمی کنیم! نه هر فکری! کاری که منجر به ریا می شه! ) . . . (نخواستم اسپم شه! بازم به نظرتون اشتباهه؛ حذفش کنم! هر جور خواستن عمل کنند!!) 1
black banner 9103 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 همانطور كه فكر می كنیم عمل كنیم از نظر من فرهنگ مثبتی نیست چون اکثر آدما بعضی وقتا یک فکرای نادرستی میکنند ... قرار باشه به همه فکراشون عمل کنند ... 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 پشت چراغ قرمز، گردش به راست را نبندیم ! حرف دلمو زدی خب خواهر من برادر من گردش به راست رو نبندن تازه وقتی از خط رد میشی و دنده عقب میگیری پست سرتو نگاه کن 2
NYC 20977 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 حرف دلمو زدیخب خواهر من برادر من گردش به راست رو نبندن تازه وقتی از خط رد میشی و دنده عقب میگیری پست سرتو نگاه کن من یکبار دیگه تاکید میکنم طبق قوانین جدید راهنمایی و رانندگی گردش به راست دیگه آزاد نیست. پشت چراغ قرمز شما باید مثل بقیه ماشین ها صبر کنید تا چراغ سبز شه و بعد به راست بپیچید. 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 من یکبار دیگه تاکید میکنم طبق قوانین جدید راهنمایی و رانندگی گردش به راست دیگه آزاد نیست.پشت چراغ قرمز شما باید مثل بقیه ماشین ها صبر کنید تا چراغ سبز شه و بعد به راست بپیچید. مرسی که تذکر دادی ولی من مثل قبل عمل میکنم بچه قدیمم 1
Z@laL 6664 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 وقتی یکی داره غذا می خوره، باهاش حرف نزنیم و بحث نکنیم!! (لقمه می مونه تو گلوش خفه می شه) و همینطور وقتی داریم غذا میخوریم صحبت نکنیم(خفه بشه بهتر از اینه که غذاهای توی دهنش دیده بشه ) 2
ارسال های توصیه شده