hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مواد لازم : ارد سفید 4 لیوان روغن مایع سه چهارم لیولن ماست معمولی ابدار 1 لیوان مایه خمیر فوری 1 ق غ شکر نصف ق غ ارد 1 ق غ نمک 1 ق م اب ولرم نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا خمیر مایه رو تو لیوان میریزیم . روش 1 ق غ ارد رو میریزیم شکر رو بهش اضافه میکنیم نصف لیوان اب ولرم رو روش میریزیم و با هم مخلوط میکنیم . من لیوان رو تو ظرفی که میخوام خمیر رو درست کنم گذاشتم بعد روی ظرف رو با سفلون پوشوندم و 10 دقیقه گذاشتم تا کاملا عمل بیاد و پف بکنه . بعد از 10 دقیقه : بعد 4 لیوان ارد رو توی ظرف میریزیم و روش نمک مون رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم . تو این گودی خمیر مایع عمل اومده مونو میریزیم . بعد با انگشتامون اروم اروم خمیر مایه رو با ارد مخلوط میکنیم . سعی کنین کمتر ارد بردارین . بعد ماست رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم که ماست حل شد . روغن مایع رو بهش اضافه کرده و خوب ورز میدیم . من اصلا نه اب اضافه کردم نه ارد اضافی. خمیر واقعا خیلی نرم و لطیف هستش. کف ظرفمون رو ارد میپاشیم و خمیر رو روش گذاشته باز با سفلون میپوشونیم . و میگذاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت بکنه . بعد از نیم ساعت: روی سطح ارد پاشیده شده خمیر رو کمی ورز میدیم و با به شکل دلخواه نون هامونو اماده میکنیم . بعد روی خمیر رو با زرده تخم مرغ (من زعفران آب کرده و 1 ق م روغن مایع هم اضافه کردم ) روی نون ها را برس رومال میکنیم . دو باره با سفلون میپوشونیم . و 15 دقیقه دیگه میزرایم تو جای گرم تا استراحت بکنه . تو فر از قبل گرم شده با 175 درجه میزاریم طبقه بالای فر تا روشون طلایی بشه . البته ناگفته نماند که حتما یک کاسه اب پر کنین و تو فر بزارین تا نون هاتون کاملا نرم پخته بشن . این هم نون های اماده شده با این خمیر. حتما امتحان کنید،خیلی خوشمزه هست.... 13 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی جیگر آلبوم ازش درست کردیا خمیر مایه همون مخمره برا نون پیتزا؟رنگ طوسی داره؟ 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی جیگرآلبوم ازش درست کردیا خمیر مایه همون مخمره برا نون پیتزا؟رنگ طوسی داره؟ دیگه گفتم مراحل رو قدم به قدم براتون بذارم... این هم خمیر مایه ...الان عکس گرفتم... 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ همونه انگاری پس سوپر مارکت ها هم میفروشن 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ همونه انگاریپس سوپر مارکت ها هم میفروشن آره میفروشن ولی ببین تاریخش تازه باشه.... 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آره بابا از بس چیز تاریخ گذشته یا کپک زده ریختم رفته، دیگه حسابی یادم مونده....عجب اسپمی رفتیم پس گفتی از مغازه هم میشه خرید مایه خمیرو(فقط برا اینکه اسپم محسوب نشه) 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من امشب با همین خمیر پیتزا درستیدم ... نون زیرش این خمیر بوده میم شیمی خمیر مایه رو از نون فانتزیا بگیری دیگه خیالت راحته تازس 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من امشب با همین خمیر پیتزا درستیدم ... نون زیرش این خمیر بوده میم شیمی خمیر مایه رو از نون فانتزیا بگیری دیگه خیالت راحته تازس مرسی گلم ایشالا فردا یا پس فردا 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی راحته درست کردنش اینم عکسش که قبلنا درست کردم. برای درست کردن پیتزا با خمیر شما اول پهن میکنین خمیر رو و مواد پیتزا رو میریزین یا خمیر رو چند دقیقه ای تو فر می زارین بعد مواد رو می ریزین؟ 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ هستی جیگر، میشه شکر بیشتر بریزیم شبیه نون شیرمال بشه؟ سارا جون، من مامانم درست میکرد، رو خمیر پیتزا موادو میریخت و میذاشت تو فر 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ هستی جیگر، میشه شکر بیشتر بریزیم شبیه نون شیرمال بشه؟سارا جون، من مامانم درست میکرد، رو خمیر پیتزا موادو میریخت و میذاشت تو فر بله میشه ...باید نمک کمتری بریزی و شکرش رو زیاد کنی . به جای ماست هم شیر اضافه کن . شاید در این حالت ارد بیشتری نیاز داشته باشی . باید از تخم مرغ هم استفاده کنی ۲ تا تخم مرغ کافیه .. 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی راحته درست کردنش اینم عکسش که قبلنا درست کردم. برای درست کردن پیتزا با خمیر شما اول پهن میکنین خمیر رو و مواد پیتزا رو میریزین یا خمیر رو چند دقیقه ای تو فر می زارین بعد مواد رو می ریزین؟ من خمیر رو درست میکنم مواد رو میریزم میذارم تو فر...ولی درش آوردی از فر باید بذاری بمونه یکم چون شله نونه زیرش ... ولی فکر کنم یکم بمونه تو فر بعد مواد بریزی هم خوب بشه ... ینی انقد شل نمیشه دیگه 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من خمیر رو درست میکنم مواد رو میریزم میذارم تو فر...ولی درش آوردی از فر باید بذاری بمونه یکم چون شله نونه زیرش ... ولی فکر کنم یکم بمونه تو فر بعد مواد بریزی هم خوب بشه ... ینی انقد شل نمیشه دیگه اره خب اگر اول 10 دقیقه ای بزاریم فر نونش پخته میشه بهتره فک کنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ هستی جون پس برا شیرین کردنش، به جا نمک،همون مقدار مساویشو شکر میریزیم و به جا ماست، شیر؟ تخم مرغ رو کی بزنم؟ درست کردی شیرینشو؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نه من درست نکردم ولی فکر کنم باید نمک رو حذف کنی ..با توجه به ذائقت هرقدر میخوای شکر بریزی.... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ فکر کنم اول همینو درست کنم دستم بیاد نزنم خرابش کنم 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آره همینو درست کن...یه نون شیرمال طرز تهیه ش رو میذارم با هم درست میکنیم.... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ متوجه شدم دقیقا چه طوریه... اون شکری که روی خمیر مایه میریزی جدا هست کمک میکنه تا خمیر مایه عمل بیاد ...ولی اگر میخوای شیرینیش بیشتر باشه شکر رو به آرد اضافه میکنی و با موادت مخلوط میکنی.... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خب چقد؟معادل نمک؟ قضیه تخم مرغ و شیری که گفتی چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده