رفتن به مطلب

نان با خمیر ساده و راحت


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

ارد سفید 4 لیوان

روغن مایع سه چهارم لیولن

ماست معمولی ابدار 1 لیوان

مایه خمیر فوری 1 ق غ

شکر نصف ق غ

ارد 1 ق غ

نمک 1 ق م

اب ولرم نصف لیوان

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا خمیر مایه رو تو لیوان میریزیم .

 

روش 1 ق غ ارد رو میریزیم

 

شکر رو بهش اضافه میکنیم

 

نصف لیوان اب ولرم رو روش میریزیم و با هم مخلوط میکنیم .

 

من لیوان رو تو ظرفی که میخوام خمیر رو درست کنم گذاشتم بعد روی ظرف رو با سفلون پوشوندم و 10 دقیقه گذاشتم تا کاملا عمل بیاد و پف بکنه .

 

a4xw04ftqreujonnmbek.jpg

بعد از 10 دقیقه :

 

hu5zo0r4zkarqpqvu0mi.jpg

 

 

 

بعد 4 لیوان ارد رو توی ظرف میریزیم و روش نمک مون رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم . تو این گودی خمیر مایع عمل اومده مونو میریزیم .

 

 

hdrxeij9rfwso7584poa.jpg

 

بعد با انگشتامون اروم اروم خمیر مایه رو با ارد مخلوط میکنیم . سعی کنین کمتر ارد بردارین .

 

بعد ماست رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم که ماست حل شد .

 

 

 

h907mhn3prwlo87n7q5u.jpg

 

روغن مایع رو بهش اضافه کرده و خوب ورز میدیم .

 

 

z113xj0xcyb531tq47ry.jpg

 

 

من اصلا نه اب اضافه کردم نه ارد اضافی. خمیر واقعا خیلی نرم و لطیف هستش.

 

کف ظرفمون رو ارد میپاشیم و خمیر رو روش گذاشته باز با سفلون میپوشونیم . و میگذاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت بکنه .

 

jh9p717g0k87nsmqv71v.jpg

 

 

بعد از نیم ساعت:

elsvfv98m2886q6nj527.jpg

روی سطح ارد پاشیده شده خمیر رو کمی ورز میدیم و با به شکل دلخواه نون هامونو اماده میکنیم .

 

 

بعد روی خمیر رو با زرده تخم مرغ (من زعفران آب کرده و 1 ق م روغن مایع هم اضافه کردم ) روی نون ها را برس رومال میکنیم .

 

z03610gq0akd5v1ssh4.jpg

 

دو باره با سفلون میپوشونیم . و 15 دقیقه دیگه میزرایم تو جای گرم تا استراحت بکنه .

 

 

تو فر از قبل گرم شده با 175 درجه میزاریم طبقه بالای فر تا روشون طلایی بشه .

 

البته ناگفته نماند که حتما یک کاسه اب پر کنین و تو فر بزارین تا نون هاتون کاملا نرم پخته بشن .

 

این هم نون های اماده شده با این خمیر.

 

 

9u480wq4jgpvzzvavzvt.jpg

 

 

 

bk7w98boq7a44koyv29.jpg

 

 

حتما امتحان کنید،خیلی خوشمزه هست....:ws37:

لینک به دیدگاه
مرسی جیگر

آلبوم ازش درست کردیا:ws3:

خمیر مایه همون مخمره برا نون پیتزا؟رنگ طوسی داره؟:ws52:

 

دیگه گفتم مراحل رو قدم به قدم براتون بذارم...:ws3:

این هم خمیر مایه ...الان عکس گرفتم...

8u1w9444nw1iet33nkwn.jpg

لینک به دیدگاه

آره بابا

از بس چیز تاریخ گذشته یا کپک زده ریختم رفته، دیگه حسابی یادم مونده....عجب اسپمی رفتیم:whistle:

 

پس گفتی از مغازه هم میشه خرید مایه خمیرو(فقط برا اینکه اسپم محسوب نشه:ws3:)

لینک به دیدگاه
من امشب با همین خمیر پیتزا درستیدم ... نون زیرش این خمیر بوده :ws3:

 

میم شیمی خمیر مایه رو از نون فانتزیا بگیری دیگه خیالت راحته تازس

 

 

مرسی گلم

ایشالا فردا یا پس فردا:icon_gol:

لینک به دیدگاه

خیلی راحته درست کردنش :w16:

اینم عکسش که قبلنا درست کردم.

برای درست کردن پیتزا با خمیر شما اول پهن میکنین خمیر رو و مواد پیتزا رو میریزین یا خمیر رو چند دقیقه ای تو فر می زارین بعد مواد رو می ریزین؟

 

 

o6qpzlhlzxy3p1259r94.jpg

لینک به دیدگاه
هستی جیگر، میشه شکر بیشتر بریزیم شبیه نون شیرمال بشه؟

سارا جون، من مامانم درست میکرد، رو خمیر پیتزا موادو میریخت و میذاشت تو فر

 

بله میشه ...باید نمک کمتری بریزی و شکرش رو زیاد کنی .

به جای ماست هم شیر اضافه کن .

شاید در این حالت ارد بیشتری نیاز داشته باشی .

باید از تخم مرغ هم استفاده کنی ۲ تا تخم مرغ کافیه ..

لینک به دیدگاه
خیلی راحته درست کردنش :w16:

اینم عکسش که قبلنا درست کردم.

برای درست کردن پیتزا با خمیر شما اول پهن میکنین خمیر رو و مواد پیتزا رو میریزین یا خمیر رو چند دقیقه ای تو فر می زارین بعد مواد رو می ریزین؟

 

 

من خمیر رو درست میکنم مواد رو میریزم میذارم تو فر...ولی درش آوردی از فر باید بذاری بمونه یکم چون شله نونه زیرش ... ولی فکر کنم یکم بمونه تو فر بعد مواد بریزی هم خوب بشه ... ینی انقد شل نمیشه دیگه :ws38:
لینک به دیدگاه
من خمیر رو درست میکنم مواد رو میریزم میذارم تو فر...ولی درش آوردی از فر باید بذاری بمونه یکم چون شله نونه زیرش ... ولی فکر کنم یکم بمونه تو فر بعد مواد بریزی هم خوب بشه ... ینی انقد شل نمیشه دیگه :ws38:

 

 

اره خب اگر اول 10 دقیقه ای بزاریم فر نونش پخته میشه بهتره فک کنم

لینک به دیدگاه

متوجه شدم دقیقا چه طوریه...:ws3:

اون شکری که روی خمیر مایه میریزی جدا هست کمک میکنه تا خمیر مایه عمل بیاد ...ولی اگر میخوای شیرینیش بیشتر باشه شکر رو به آرد اضافه میکنی و با موادت مخلوط میکنی....:w16:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...