رفتن به مطلب

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

عمو سام

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

ارسال های توصیه شده

خب این خانومها دوس داشتن اصلاً مدل بشن برن رو مجله :whistle:

به من و امثال من هیچ ربطی نداره:banel_smiley_4:

من در کل منظورم به اینه که به عقیده هرکس باید احترام بذاریم:w16:

به ما چه ربطی داره حالا این مدل شدن یا نه:banel_smiley_4:

مثلاً فک میکنی مخالف یا موافق این نوع پوشش بودن و راجع بشون بحث کردن مشکلی رو از جوامع امثال ما حل میکنه؟:w000:

تو رو خدا ول کنید این کاراگاه بازیها رو:w16:

نظر دادن در مورد پوشش دیگران و بررسی لباس هاشون چه ارتباطی با احترام گذاشتن یا احترام نگذاشتن داره؟ :w58:

ایرانی ها تو همه چیز از کل دنیا جلو زدن، حتی تو روشن فکری !!!

تو آمریکا همین الان سرتا پای بازیگرای خانم رو در شبکه هایی مثل E! و CELEBRITY میارن تحلیل میکنن و مردمش هم خیلی دوست دارن.

کسی نمیگه پوشش پاریس هیلتون به من چه، روابط شخصیش به من چه، هم مردمش میخوان هم خود بازیگرا و... کاری ندارن و توی برنامه هایی میان و بهش جواب میدن.

نظر دادن در مورد پوشش دیگران، چیز قبیحی نیست.

اما چون ایرانی ها توی هرچیزی از اونور بوم میوفتن، با بی تفاوت نشون دادن، شورش رو در میارن. :banel_smiley_4:

این موضوع پوشش هم ربطی به سایر مشکلات نداره، احتمالا نمیخواهین بگین اگه به پوشش رسیدگی نکردیم گوشت مرغ ارزون میشه !!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نظر دادن در مورد پوشش دیگران و بررسی لباس هاشون چه ارتباطی با احترام گذاشتن یا احترام نگذاشتن داره؟ :w58:

تو آمریکا همین الان سرتا پای بازیگرای خانم رو در شبکه هایی مثل E! و CELEBRITY میارن تحلیل میکنن و مردمش هم خیلی دوست دارن.

کسی نمیگه پوشش پاریس هیلتون به من چه، روابط شخصیش به من چه، هم مردمش میخوان هم خود بازیگرا و... کاری ندارن و توی برنامه هایی میان و بهش جواب میدن.

اما چون ایرانی ها توی هرچیزی از اونور بوم میوفتن، با بی تفاوت نشون دادن، شورش رو در میارن. :banel_smiley_4:

این موضوع پوشش هم ربطی به سایر مشکلات نداره، احتمالا نمیخواهین بگین اگه به پوشش رسیدگی نکردیم گوشت مرغ ارزون میشه !!!

بابا خارجی پیاده شو باهم بریم انقدر ایرانی ایرانی نکنه هر کی ندونه فک میکنه از ایتالیا اومدی......:w16::banel_smiley_4:

ایرانی عزیز تو آمریکا این چیزای که تو میگی همه درست......من نرفتم ولی چون میدونم تو رفتی حرفت رو سند قرار میدم:w16:

ولی آیا اونجا هم مردمش میشینن با بغض و کینه نسبت به افرادشون یا بقول شما دوست ایرانی بازیگراشون حرف میزنن و نظر میدن؟؟؟(منظورم شما نیستی):icon_gol:

ما ایرانی ها از اونور بوم نیوفتادیم تازه به دوران رسیدها از اونور بوم افتادن:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای جلب توجه به نظرم یکی دنبال شوهره یکی میخواد حال شوهرشو بگیره ویکی هم دوست داره همه تو خیابون بهش نگاه کنن و تو دید باشه در کل به نظر من پوشش جالب نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا خارجی پیاده شو باهم بریم انقدر ایرانی ایرانی نکنه هر کی ندونه فک میکنه از ایتالیا اومدی......:w16::banel_smiley_4:

ایرانی عزیز تو آمریکا این چیزای که تو میگی همه درست......من نرفتم ولی چون میدونم تو رفتی حرفت رو سند قرار میدم:w16:

ولی آیا اونجا هم مردمش میشینن با بغض و کینه نسبت به افرادشون یا بقول شما دوست ایرانی بازیگراشون حرف میزنن و نظر میدن؟؟؟(منظورم شما نیستی):icon_gol:

ما ایرانی ها از اونور بوم نیوفتادیم تازه به دوران رسیدها از اونور بوم افتادن:w16:

چقدر متلک میندازی !!! :w58:

نیازی نیست حرف من رو سند قرار بدین، کافیه دیشتون رو به سمت کانال های خارجی بچرخونین و تجزیه و تحلیل پوشش خانم های مشهور رو توسط برنامه های مختلف ببینین. :w16:

بغض و کینه ای ندیدم، اینکه کسی بگه این پوشش خلاف عرفه، این که کسی بگه جالب نیست، اسمش کینه نیست.

اینقدر هم فکر نکنین اونور خیلی چشم پاک هستن !!

فقط حجاب نداشتن مو براشون عادی شده، شما دوربین مخفی هاشون رو نگاه کن ببین چه جور زن ها و دخترا رو دید میزنن.

البته اینم بگم جانماز آب کشیدن برای دید نزدن یکی از خصوصیات بارز پسرا و مردای ایرونیه. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چقدر متلک میندازی !!! :w58:

نیازی نیست حرف من رو سند قرار بدین، کافیه دیشتون رو به سمت کانال های خارجی بچرخونین و تجزیه و تحلیل پوشش خانم های مشهور رو توسط برنامه های مختلف ببینین. :w16:

بغض و کینه ای ندیدم، اینکه کسی بگه این پوشش خلاف عرفه، این که کسی بگه جالب نیست، اسمش کینه نیست.

اینقدر هم فکر نکنین اونور خیلی چشم پاک هستن !!

فقط حجاب نداشتن مو براشون عادی شده، شما دوربین مخفی هاشون رو نگاه کن ببین چه جور زن ها و دخترا رو دید میزنن.

البته اینم بگم جانماز آب کشیدن برای دید نزدن یکی از خصوصیات بارز پسرا و مردای ایرونیه. :a030:

متلک چیه آبجی نه بابا :ws3:

الله اکبر شماها هم به کانال های کفار و دجال و کفتار و بت پرست ها اجنب نگاه میکنین؟؟؟؟

استغفرالله استغفرالله

ما که از این استانبولی ها که رو پشت بام ها میذارن نداریم....

منم نگفتم اظهار نظر در رابطه با دیگران بد محسوب میشه بنده گفتم با این عینک تعصب دینی کسی رو نقد کردن درست نیست:w16:

خب انوری ها دید میزنن بزنن به ما چه؟؟؟

او او این دیگه نشد که پسرهای ایرونی رو زیر سوال ببری ............بده دارن نگاه میکنن تا بعد انتخاب کنن تا شما ها نترشین:ws3:

شما سعی کن وقتی بیرون تشریف میبری طوری خودت رو بپوشنی که پسرها نتونن دید بزننت:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله پوشش دیگران موردی نداره اما این تاپیک در مورد شخصیت دیگران دارن نظر میدن به عنوان نگاه کنید و نظر سنجی اگه در مورد پوشش بود به نداشتن تناسبات رنگ و قد و ... نظر میدادن . نه اینکه این افراد عقده ای هستن میخوان جلب توجه کنن ذائقه مردم تغییر بدن و غیره

• Like 3
لینک به دیدگاه
جنبه انسانی این سوال ینی چی میتونه باشه؟:JC_thinking:

به گزینه ها رای ندادم اخه شامل تمام جواب من نمیشد.معمولا اینطور کنکاش کردن در رفتار دیگران فوضولیه که از جاهای زیادی اب میخوره

تمام جواب شمااااا وقتی یه پوششی خارج عرف ببینی شامل چه گزینه هایی میشههه؟

حد و مرزی هم داریممممم؟

مثلا تو جامعه ای که حجاب نیست اما آدماش پوششی معقول دارن، کسی برهنه بیاد هم میتونیم بگیم اینطوری دوست داره و فوضولیهههه. o_O

من نمیخوام و نخواستم بهشون بگم چی بپوشن، ولی توی هر عرفی، یک پوشش خلاف اون عرف، نظر دیگران رو هم برمیانگیزه، مخالفین؟

کاری به غلط یا درست بودن عرفش نداریممم.

(اینو از بقیه هم که نظراتی مشابه دادن میپرسممممم)

چون دلشون میخواد و کاملاً شخصی میباشد :a030:

کاش گزینه های بیشتری میزاشتی

مثلا چه گزینه هایییی :-؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم پوشش هر کسی به خودش ربط داره.حالا که چی عکسا رو گذاشتین و ملت هم میان نظر میدن تازه 7 صفحه هم رفته جلو.به نظرم بهتره کارهای خودمون رو درست کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم پوشش هر کسی به خودش ربط داره.حالا که چی عکسا رو گذاشتین و ملت هم میان نظر میدن تازه 7 صفحه هم رفته جلو.به نظرم بهتره کارهای خودمون رو درست کنیم

از نظر شما امر به معروف و نهی از منکر تو چه مواردی تعریف میشه و چیز خوبی هست یا نباشه بهتره؟

من سئوال میکنم، نظرم رو هیچ جا تحمیل نمیکنم و دخالت هم نکردم، اینا مسائلی هستش که تو جامعه ما دیده میشه، اگر فکر میکنی نادیده گرفتن این جامعه بهتره، باششه. :-)

• Like 2
لینک به دیدگاه
از نظر شما امر به معروف و نهی از منکر تو چه مواردی تعریف میشه و چیز خوبی هست یا نباشه بهتره؟

من سئوال میکنم، نظرم رو هیچ جا تحمیل نمیکنم و دخالت هم نکردم، اینا مسائلی هستش که تو جامعه ما دیده میشه، اگر فکر میکنی نادیده گرفتن این جامعه بهتره، باششه. :-)

من اعتثادم بر این هست هرکسی هرطور دوست داره آزاد زندگی کنه.چنین چیزی توی ایران ممکن نیست پاتو از خونه بزاری بیرون 400 تا پلیس میریزن سرت.سخت گیری های بیش از حد باعث چنین حجاب هایی شده.البته مشکلی نداره یکی از پوشش چادر خوشش میاد استفاده میکنه و کسی هم که میره خواستگاری مختار هست میتونه بره خواستگاری کسی که بی حجاب هستن یا کسی که چادری باشه
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

من کاری به اینا ندارم شاید دوس دارن این مدلی باشن ولی من خودم هیچ وقت در هیچ شرایطی اینجوری تیپ نمیزنم اخه شیک و باکلاس نیست:ws52:

ولی یه اشنایی داشتیم از فنلاند اومده بود میگفت تو خیابونای ایران که میگردم واقعا برام تعجب اوره چون تو خیابونای ما همه راحت و ساده لباس میپوشن و با اینکه حجاب ندارن ولی اصن مردا رو تحریک نمیکنن ولی تو ایران زنا با این حجابای نصفه و نیمشون خیلی تحریک کننده هستن البته این فرد خودش اقا بود:w16:

اگ از اول تو ایران ازادی بود این بحثا پیش نمیومد:banel_smiley_4:

چون تو ایران ازادی نیست پس در نتیجه جنبه هم نیست و در اخر دودش تو چشم خود دختره میره

• Like 3
لینک به دیدگاه

مهم نیست که دیگرون چطور میپوشن خوب یا بد خوب این به طرز تفکرشون ربط داره و به نظر من ازادن هرجور خواستن بپوشن

نظر شخصی منه

• Like 4
لینک به دیدگاه

تو یه کتاب خوندم : هرکاری که حقته و انجام دادنش نه منع قانونی داره و نه برای کسی ایجاد مزاحمت میکنه انجام بده و نگران برداشت آدمها نباش ...

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولش بگم، این عکس با اجازه رسمی خود این خانمای جوان و توسط مجله پوش poosh چاپ شده.

پس سریع نگین تجاوز به حریم شخصی مردم هستش.

این خانم های جوان معتقدن حق دارن این نحوه پوشش رو داشته باشن و ترسی هم ندارن از اینکه تبلیغش کنن.

به نظرتون توی خیابونای غرب هم اینجور پوشش ها هست یا مردم ساده ان؟

این پوشش ها توجه شمارو هم جلب میکنه؟

اگه نه که هیچی اگه آره خوب فکر میکنید پوشش باید جلب توجه هم بکنه؟

وقتی اراده و حقوق اجتماعی و حق انتخاب زن و دختر ازش گرفته بشه , طبیعه که اونم سعی میکنه به هر نحو ممکن نشون بده که اراده اش سرکوب مبشه و این نوع تظاهرات رو از خودش بروز میده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو یه کتاب خوندم : هرکاری که حقته و انجام دادنش نه منع قانونی داره و نه برای کسی ایجاد مزاحمت میکنه انجام بده و نگران برداشت آدمها نباش ...

:icon_gol:

احسنت

منم تاکید میکنم:

برای کسی ایجاد مزاحمت نکنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...