ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ بازم امروز ختم...هنوز هیچکس باور نمیکنه... امروزم گریه.... تسلیت... میتونم بپرسم چه کسی فوت شده؟! فوضولی نباشه البته. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ درس... درس.... خواب... انجمن... درس... درس... 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ما بين التعطيل... سر كار.... حالگيري....... 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ساعت 10 کلاس(رفتم) ساعت 4 کلاس ساعت6 کلاس :4564: 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ مریض شدم! امروز اومدم برم دکتر یه نگاه به دفترچم انداختم دیدم تاریخش گذشته!! وقت دکترم گرفته بودم!:icon_pf (34): هیچی دیگه رفتم دنبال دفترچه بعد با سرعت تمام رفتم دکتر دو مشما قرص و دوا بهم داد از درس و کار افتادم لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ از صبح میخوام برم حموم هی نمیرم ... این بی حوصلگی دیگه داره کار میده دستم... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ بارون امروز فوق العاده بود. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ صبح تا شب کلاس خسته مونده بیای خونه با یه آشپزخونه ی شلوغ مواجه بشی مهمونه من دارم؟ یکم مراعات کنید خب 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ امروز تهران تگرگ اومد خیلی زیبا بود 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ مه پروژه هام مونده... امروزم هیچ کاری نکردم... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ امروز بالاخره کارای نمایشگاه تموم شد تا الان رو پاور کار میکردم مچم از درد دیگه گز گز میکنه...کلی خندیدیم و شوخی کردیم...کلی مسخره کردیم کارارو...خل شدیم امروز...روز خوبی بود. الانم خوبم و دلم بهونه میگیره....خوب میشه خدا کمک میکنه. ایشالا فردا افتتاحیه خوب باشه.خدایا شکرت 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ امروز... اختتامیه بود... خسته ام.. دانشگاه تموم شد.... نمیدونم سردرگمم امروز... باید وسایلامو جمع کنم. اتاق تکونی دارم امروز... خسته ام 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ امروز هر کاری می کنم حالم یه کم بهتر ..بشه نمی شه....اومدم با بچه ها حرف بزنم ...شاید بهتر بشم...ولی نشد :icon_gol: لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ امروز از اولین ساعات صبح اتفاقات قشنگی افتاد برام و توی یادم میمونه ... امیدوارم روزهای خوبی رو در پیش داشته باشم... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ امروز خیلی خسته شدم... وای به حال فردا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ امروز3نفر دلمو شکوندن.... امروز تصمیم گرفتم سمتشون نرم... میسپارمشون به خدا....خدا خوب جواب میده... امروز فراموش میکنم... 93/11/2 20:45 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده