alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من حجم عکس ها رو کم میکنم و دوباره قرار میدم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من حجم عکس ها رو کم میکنم و دوباره قرار میدم نمیخواد بابا زیادددددددددددددددددددددددددددددددددد نیست 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خب من فقط تصاویر 10 تا 16 رو دوباره قرار میدم بقیه حجمشون خیلی کمه.. تصویر10: aerogel عایق ترین ماده دنیا تصویر11: دستگاه فرزهاب ـه که تا قطر 10 متر ، چرخدنده می تراشه !! تصویر12: دستگاه تراش 8 متریه ، که با تغییراتی که روی دستگاه اعمال شده ، الان یه لوله 10 متری رو داره تراشکاری میکنه ( دستگاه تراش 16 متری هم داریم !! ) متاسفانه همه دستگاه توی کادر نیست 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ تصویر13: تصویر14: تصویر15: گریس پمپ وسیله ای جهت گریس کاری و اکه نباشه صنعت میخوابه تصویر16: پروانه های مکانیکی 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نمیخواد بابا زیادددددددددددددددددددددددددددددددددد نیست برو پست اول بنویس اگه تصاویر 10 تا 16 رو ندیدین به ص 5 مراجعه کنید.. 3 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ واي اون پروانه ها خيلي خوشگيل موشگيلن 2 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خوب خدا رو شکر دیدن این عکسا رو نظر قبلیم تاثیری نداشت البته از دوستایی که اونارو گذاشتن عذر می خوام 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ منم به 12 تا از عكسا راي دادم! درسته كه گفتين حداكثر به 6 تا راي بديد ولي من تقريبا به همش راي دادم چون برام خيلي خيلي جالب بودن :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کم مونده بود امیت واس ما تاپیک بزنه :vahidrk: اولندش یه سری عکسا معلوم نبوت واسه ما دویومندش مجبور شدیم به همه رای بدیم تا حق کسی ضایع نشه سیومندشم همینجوری 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تصویر13: تصویر14: تصویر15: گریس پمپ وسیله ای جهت گریس کاری و اکه نباشه صنعت میخوابه تصویر16: پروانه های مکانیکی 1 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ svuj kj lk \hddki.... fh l;hthj fsdhv vhd nhndl:banel_smiley_4: fh ja;v.... میشه رمز گشایی کنی؟ سرعت نت پایینه... با مکافات رای دادم با تشکر... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کم مونده بود امیت واس ما تاپیک بزنه :vahidrk: اولندش یه سری عکسا معلوم نبوت واسه ما دویومندش مجبور شدیم به همه رای بدیم تا حق کسی ضایع نشه سیومندشم همینجوری جغ جغو امید راست میگفت عکس ها اخری زیاد سنگین نبود. مشکل از سرور یا تو انی مایه ها بود. امروزم هم سرور مشکل داشت.. 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ رای دادم اما تصاویر آخری برام باز نمیشد واس همین به 4 تا رای دادم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا یک رای به تصویر 16 بیفزائید 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا یک رای به تصویر 16 بیفزائید اوکی موقع شمارش در نظر می گیرم تصاویر کم حجم 10 تا 16: http://www.noandishaan.com/forums/thread111507-5.html لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من هیچ کدومو ندیدم ولی همینجوری به 10 رای دادم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من هیچ کدومو ندیدم ولی همینجوری به 10 رای دادم رای شما موقع شمارش آرا لحاظ نمیشه متن پیام مدیرکل اجرایی سایت رو در مورد مشکلات اخیر سایت: با عرض معذرت بابت قطعی انجمن تو ظهر و الان و یا سرعت پایین انجمن تو امروز متأسفانه امروز سایت نشونه گیری شده بود و حملات دیداس شدیدی روی سرور داشتیم که ایشالا زودتر حل میشه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ میگم من میتونم تقلب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws38: شماره عکسم رو با یکی دیگه عوض کنم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ رای شما موقع شمارش آرا لحاظ نمیشهمتن پیام مدیرکل اجرایی سایت رو در مورد مشکلات اخیر سایت: با عرض معذرت بابت قطعی انجمن تو ظهر و الان و یا سرعت پایین انجمن تو امروز متأسفانه امروز سایت نشونه گیری شده بود و حملات دیداس شدیدی روی سرور داشتیم که ایشالا زودتر حل میشه. الان رفتم عکسهای که خودت آژ کردی و کم حجم بودن رو دیدم هنوزم رایم همون 10 هستش به نظرم از همه بهتر بود 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ الان رفتم عکسهای که خودت آژ کردی و کم حجم بودن رو دیدم هنوزم رایم همون 10 هستش به نظرم از همه بهتر بود اوکی ردیفه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده