soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ علاوه بر اینکه عکسای چرتی گذاشتین چون مکانیکیم و ذوق هنری نداریم:دی ولی از عکسای 4 - 11 - 12 یخورده خوشم اومد زنده باد ساخت و تولید این امید هم بیخود کرده من به همه رای دادم:هاهاها 3 لینک به دیدگاه
t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ عکس ها همگی زیبا بودن واقعا این انجمن مسابقات خوشگلی داره 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همشون واضح بود جز تصویر شماره 13 یه مهندس مکانیک بیاد واسم توضیح بده اینا چیه تا رای بدم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همشون واضح بود جز تصویر شماره 13یه مهندس مکانیک بیاد واسم توضیح بده اینا چیه تا رای بدم هر شماره ای رو مبهم بود بفرمایید تا توضیح بدیم من فقط 2 تا رای دادم چرا دیگه نمیتونم رای بدم؟ در یک بار رای دادن شما میتونستید چند مورد انتخاب کنید ولی نمیتونید که چند بار پشت سر هم رای بدید svuj kj lk \hddki.... fh l;hthj fsdhv vhd nhndl:banel_smiley_4: fh ja;v.... میشه رمز گشایی کنی؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ توجه توجه:wavesmile: دوستانی که تو مسابقه شرکت کردن در مورد تصاویر توضیح ندن. اون طرف، هر کی خواست در مورد عکسی توضیح بده، تبلیغات نکنه یا مثلا عکس های دیگه رو نکوبونه:3384s: مهم نفس شرکت در مسابقه بود و هست تکبیییییییییییییییر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ما نیز را ی دادیم ولی نصف عکسا رو ندیدم لود نشد 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ما نیز را ی دادیمولی نصف عکسا رو ندیدم لود نشد دوستان دقت کنن که حتی المقدور انصاف رو در نظر بگیرین. تصاویر مشکلی ندارن. ولی ممکنه لحظاتی بخاطر سرور یا.. تصاویر مشاهده نشن. پس تا زمانیکه تمام تصاویر رو ندیدین رای ندین که پل صراط نفله میشین با تشکر 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از تصویر 10 به بعد باز نشده عکسی ..... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ساعت 17:36 دقیقه و تمامی عکس ها قابل مشاهده است نختح سر خت 2 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان دقت کنن که حتی المقدور انصاف رو در نظر بگیرین.تصاویر مشکلی ندارن. ولی ممکنه لحظاتی بخاطر سرور یا.. تصاویر مشاهده نشن. پس تا زمانیکه تمام تصاویر رو ندیدین رای ندین که پل صراط نفله میشین با تشکر من از همه اونایی که در حقشون اجحاف شده عذر می خوام. ولی تقصیر من نبود دو ، سه بار رفرش کردم ولی نیومد.خوب سرعت نت پایین دیگه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از تصویر 10 به بعد باز نشده عکسی ..... برای منم دیشبی 4 تا عکس قابل مشاهده نبود بعده ساعتی ردیف شد. سرعت نت؟ ساعت 17:36 دقیقه و تمامی عکس ها قابل مشاهده است نختح سر خت ایول وایرلس من از همه اونایی که در حقشون اجحاف شده عذر می خوام.ولی تقصیر من نبود دو ، سه بار رفرش کردم ولی نیومد.خوب سرعت نت پایین دیگه صبر میکردی تا لود بشه دیگه. بالاخره سر پل صراط امیدوارم دایال آپ کمکت کنه.. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ برای منم دیشبی 4 تا عکس قابل مشاهده نبود بعده ساعتی ردیف شد. سرعت نت؟ ایول وایرلس صبر میکردی تا لود بشه دیگه. بالاخره سر پل صراط امیدوارم دایال آپ کمکت کنه.. خیر سرش ای دی اس اله کلا از عکس 10 تا آخرش عکسی مشاهده نشده حتی جنازهش ... خب حجمشو کم میکردید بعد میذاشتیدش دیگه ... هنوز رأی ندادم شاید فقط همون کولر توپیه رو انتخاب کنم 4 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ صبر میکردی تا لود بشه دیگه. بالاخره سر پل صراط امیدوارم دایال آپ کمکت کنه.. هاااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خیر سرش ای دی اس اله کلا از عکس 10 تا آخرش عکسی مشاهده نشده حتی جنازهش ... خب حجمشو کم میکردید بعد میذاشتیدش دیگه ... هنوز رأی ندادم شاید فقط همون کولر توپیه رو انتخاب کنم عکس من خوشمل تره هااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ برای منم دیشبی 4 تا عکس قابل مشاهده نبود بعده ساعتی ردیف شد. سرعت نت؟ ایول وایرلس صبر میکردی تا لود بشه دیگه. بالاخره سر پل صراط امیدوارم دایال آپ کمکت کنه.. من و و وایرلس نع بابا من ن ن ن ن ن یه adsl با سیم سرعت داغونی بیش نیستم مم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ عکس من خوشمل تره هااااااااااااااااااااااا عکس تو کدومشه ؟ اینجا دیگه جوجه نداریم بفهمم کارتو هست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ عکس تو کدومشه ؟اینجا دیگه جوجه نداریم بفهمم کارتو هست :w58::w58::w58: جوجه رو از کجا فهمیددی 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هر شماره ای رو مبهم بود بفرمایید تا توضیح بدیم دیگه به شوما زحمت ندادم هرکدومش خوشمل تر بود رای دادم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده