pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ متاسفانه با خبر شدیم که دوست خوبمون elahe.elahe2 عزادار یکی از بستگان خود است شده از طرف خودم و انجمن نواندیشان به این دوست خوبمون تسلیت میگویم و برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی صبر و سلامتی می کنم. :icon_gol: [h=1][/h] إنا لله وإنا إليه راجعون إِنَّ لِلَّهِ مَا أَخَذَ وَلَهُ مَا أَعْطَى وَكُلٌّ عِنْدَهُ بِأَجَلٍ مُسَمَىً فَلَتَصْبِرْ وَلْتَحْتَسِبْ 42 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ الـــهی مــُردم بـــراش... تســـلــیت میگـــم مـــن هـم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ دوست گلم از ته دل تسلیت میگم و براتون آرزوی صبر و سلامتی دارم لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ الهه عزیزم تسلیت میگم ... ان شالله روحشون شاد و قرین رحمت الهی باشه ... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ تسلیت الهه بانو روحشون در آرامش لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ تسلیت الهه جون ایشالا خدا به بازمانده هاش صبر بده لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ تسلیت می گم الهه جان! روحشون قرین آرامش! لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ تسلیت میگم الهه جان. روحشون شاد لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۲ ای وای الهه الله رحمت ائلسین الله صبر ورسین تسلیت دیرم شرمنده من گله بولمدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده