s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ به امید دل نبند به تو دروغ میگوید تو را به اوج آرزوها میفرستد و در جهنم رها میکند به امید دل نبند تو را با دروغ آغشته میکند کم کم میکشد اون امیدی که شما در موردش صحبت می کنی امید های واهیه که انسان زمان ما ازون خسته ست،امید حقیقی انسان رو فریب نمیده از چرخ به هر گونه همیدار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ در ناامیدی بسی امید استپایان شب سیه سپید است :w16: لطفا شما تشریف بیارین تالار ادبیات 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اون امیدی که شما در موردش صحبت می کنی امید های واهیه که انسان زمان ما ازون خسته ست،امید حقیقی انسان رو فریب نمیده از چرخ به هر گونه همیدار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید ساراجونم شما هم بیا تالار ادبیات تبلیغ نبودا خواستن تاپیک آپ شه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من کسی رو نمیشناسم! تاحالا باهم رفتن بیرون بچه های سایت؟ کیا هستن؟ چطوریه؟ من هستم خوبه...هر چی مکانیکی بیشتر باشه تازه بیشتر هم خوش میگذره حیف جمعه بازی داریم و گرنه حتما باهاتون میومدم، بهتون خوش بگذره، جای ما رو هم خالی کنین شما بازی رو با طبیعت و دوستان مقایسه میکنید 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم؟:icon_pf (34):پانتومیم و مافیا هم بازی میکنید؟ نترس بیا همه جور سرگرمی داریم ما چه شرطِ خووووووووووووووووووووووووووبییییییی :shad::shad: من کلا دزِ آزارمندی دارم :mornincoffee: آقا مجید چند نفر شدیم؟ یه لیست بدید اقلا من امیدوار شم مگه نمیدونستی عمو حمید دعوات میکنه؟جرئت داری شیطونی کن نه...شمشیر بیشتر دوست دارم......اره شوکولات تلخخخخخ با چاییییییییییی:mornincoffee::thk: دستتو میبری باشمشیر بچه جان 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مگه نمیدونستی عمو حمید دعوات میکنه؟جرئت داری شیطونی کن دستتو میبری باشمشیر بچه جان شیطونی میکنم اونم چجووووور :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ شیطونی میکنم اونم چجووووور :gnugghender: پس دیگه شهید شدی رفت مینی 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهران بچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تکلیف منم مشخص کنید،میخوام خوراکی بخرم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تکلیف منم مشخص کنید،میخوام خوراکی بخرم یعنی عاشق این روی زیادتم حمید میخواد بره اردو بچم .......نازی نازی نازی پسرم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهرانبچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه یعنی هادی واقعا کارش درسته 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی هادی واقعا کارش درسته کار خودت درسته مریم جان حمید من جمعه زیاد گشنم میشه ها 4 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهرانبچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه تکلیف منم مشخص کنید،میخوام خوراکی بخرم ایشالا جمعه میبینیمتون بچه ها فقط درباره نکات پیش از سفر و آب و هوا فردا یه پست خواهم داد ایشالا که سفر خوبی در کنار هم رقم بزنیم 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ایشالا جمعه میبینیمتون بچه ها فقط درباره نکات پیش از سفر و آب و هوا فردا یه پست خواهم داد ایشالا که سفر خوبی در کنار هم رقم بزنیم یوهوووووووووووووووووو:hapydancsmil: رفتیم ددر بالاخره:hapydancsmil: هادی بندری خودتو گرم کن که برنامه های ویژه ای دارن برامون کار خودت درسته مریم جان حمید من جمعه زیاد گشنم میشه ها هادی من پوستم حساسه،این مهم فقط با یدان قدرتمند تو حل میشه(حواست هست که؟!:دی) 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یوهوووووووووووووووووو:hapydancsmil:رفتیم ددر بالاخره:hapydancsmil: هادی بندری خودتو گرم کن که برنامه های ویژه ای دارن برامون هادی من پوستم حساسه،این مهم فقط با یدان قدرتمند تو حل میشه(حواست هست که؟!:دی) آره حواسم بهت هست 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید آقا مجید، این مینیبوس صبح از کجا راه میفته؟ میشه قبل از صادقیه سوارش شد؟ 3 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید آقا مجید، این مینیبوس صبح از کجا راه میفته؟ میشه قبل از صادقیه سوارش شد؟ از سمت آزادی میاد بابک جان فکرکنم بیای همون محل قرار عالیه عزیز 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بله حتما! فکر کردم از مرکز اینطورا میاد! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده