spow 44198 ارسال شده در 10 تیر، 2013 بر منکرش لهنتتتتتتتتت میبینی همکار اینا قابلیت های نهفته ونشکفته مارو کاملا نادیده میگیرن نمیدونن ماهم زمانی بله:5c6ipag2mnshmsf5ju3
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 میبینی همکار اینا قابلیت های نهفته ونشکفته مارو کاملا نادیده میگیرن نمیدونن ماهم زمانی بله:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من از همین تریبون اعلام می کنم که ایشون هم بــــلــــــــــــــــــــــه
spow 44198 ارسال شده در 11 تیر، 2013 من از همین تریبون اعلام می کنم که ایشون هم بــــلــــــــــــــــــــــه ضمن تبریک باخت های پی در پی تیم های ایرانی حاضر در جام باشگاههای اسیا و سردادن شعار مرگ برامریکا سهیل تو هم تولدت مبارک بچه ها:همکارمنه سارا سارا: بچه ها
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 ضمن تبریک باخت های پی در پی تیم های ایرانی حاضر در جام باشگاههای اسیا و سردادن شعار مرگ برامریکا سهیل تو هم تولدت مبارک بچه ها:همکارمنه سارا سارا: بچه ها چرا با اشک بهش تبریک می گی؟؟ یاد ایامی افتادم که شوما حرص می خوردی از دست من که همش تو تاپیک ها می گفتم من همکار مدیرم
spow 44198 ارسال شده در 11 تیر، 2013 چرا با اشک بهش تبریک می گی؟؟ یاد ایامی افتادم که شوما حرص می خوردی از دست من که همش تو تاپیک ها می گفتم من همکار مدیرم اصولا همکار که بودی کدوم حرفتو عملی نکردم اخه اونو بگو ولی نشد اخرش که بشه یادته تاپیک ازدواج بود فک کنم تو ومرتضی ومحمدرضا وامید صبح تا شب توش پست میدادین هی گزارش رد میکردن که ببندین منم دست نمیزدم اشک؟ اشک شوق تولدشه
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 اصولا همکار که بودی کدوم حرفتو عملی نکردم اخه اونو بگو ولی نشد اخرش که بشه یادته تاپیک ازدواج بود فک کنم تو ومرتضی ومحمدرضا وامید صبح تا شب توش پست میدادین هی گزارش رد میکردن که ببندین منم دست نمیزدم اشک؟ اشک شوق تولدشه روم به دیفارررررر خو الان بزرگ شدم از این کارا نمیکنم خعلی خعلی ممنونم که دست به تاپیک نمی زدی و می زاشتی ما استعدادهای اسپممون رو شکوفا کنیم یادش بخیر بعضیا دیگه رفتن که رفتن ! انگار نه انگار :icon_razz: داشتن برادری مثل سهیل اشک شوق هم داره واقعا:gnugghender:
spow 44198 ارسال شده در 11 تیر، 2013 روم به دیفارررررر خو الان بزرگ شدم از این کارا نمیکنم خعلی خعلی ممنونم که دست به تاپیک نمی زدی و می زاشتی ما استعدادهای اسپممون رو شکوفا کنیم یادش بخیر بعضیا دیگه رفتن که رفتن ! انگار نه انگار :icon_razz: داشتن برادری مثل سهیل اشک شوق هم داره واقعا:gnugghender: خب الان تو واقعیت زندگیمون نقاشی میکنیم! روزای در نوع خودش جالبی بودن اون روزا به هرحال من میخوام خین گریه کنم بخاطر تولدش اشک شوق خیلی کمه
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خب الان تو واقعیت زندگیمون نقاشی میکنیم!روزای در نوع خودش جالبی بودن اون روزا به هرحال من میخوام خین گریه کنم بخاطر تولدش اشک شوق خیلی کمه دقیقا... اگه الان اون دوران شروع می شد ، هیچوقت اونوقدر شیطنت نمی کردم مسلما چون الان کاملا احساس می کنم بزرگتر شدم ! اما به عنوان تجربه، پشیمون نیستم از اون روزها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخی معلومه داداش کوچیکه حسابی شمارو مورد لطف قرار داده
El Roman 31720 ارسال شده در 11 تیر، 2013 1- خیلی جالبه ویویان نژادپرست برای سهیل تاپیک میزنه! 2- تازه 22-23 سالت میشه؟ 3- doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 1- خیلی جالبه ویویان نژادپرست برای سهیل تاپیک میزنه! 2- تازه 22-23 سالت میشه؟ 3- doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce خواهشا اینجارو دیگه قومی قبیله ایش نکنین و این اقدام خیرخواهانه رو زیر سوال نبرین... اسپم کنین حالشو ببرین اینجا اسپم آزاده
spow 44198 ارسال شده در 11 تیر، 2013 بقول مهرشاد لعنت الدوله لعنت برکسی که دوبار تو این تاپیک بیاد واسپم نکنه
spow 44198 ارسال شده در 11 تیر، 2013 پستاتون منو کشت تازه داشتیم با اواتار وامضات کنار میومدیما نه نمیر
El Roman 31720 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خواهشا اینجارو دیگه قومی قبیله ایش نکنین و این اقدام خیرخواهانه رو زیر سوال نبرین... اسپم کنین حالشو ببرین اینجا اسپم آزاده نه با عاطفه من خودم دوستم شوخی بود
soheiiil 24251 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلام شمپت. تولدت مبارک اومدم کیکا رو بخورم برم دیر اومدی اخوی قوطی کیکا رو میتونی لیس بزنی خامه داره:دی مرسی ممد ضمن تبریک باخت های پی در پی تیم های ایرانی حاضر در جام باشگاههای اسیا و سردادن شعار مرگ برامریکا سهیل تو هم تولدت مبارک بچه ها:همکارمنه سارا سارا: بچه ها دهن چیزجو را مورد عنایت قرار داد با اسپماش:دی یک خبر بیات!! شاه رفت تو چه با نمکی تولدت مبارک ممنون کیمیا جان 1- خیلی جالبه ویویان نژادپرست برای سهیل تاپیک میزنه! 2- تازه 22-23 سالت میشه؟ 3- doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce و رسالت سهیل بدین است که نفرت به عشق و زشتی را به زیبایی تبدیل نمیاید زلال احکام- صفحه 69
El Roman 31720 ارسال شده در 11 تیر، 2013 و رسالت سهیل بدین است که نفرت به عشق و زشتی را به زیبایی تبدیل نمیاید زلال احکام- صفحه 69 اله جیر یاماخ تاپیلسین! گونده بیرینن بوغوشوسان بوردا
soheiiil 24251 ارسال شده در 11 تیر، 2013 منم بازی میدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه اله جیر یاماخ تاپیلسین! گونده بیرینن بوغوشوسان بوردا همین باید اله جیراسان که دا سس ور مسین:دی فلسفه زندگی جنگه خوشتیپ....به هر حال باید بجنگی تا بدست بیاری:دی
ارسال های توصیه شده