asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ آواتارت انگار يه سره كه دست داره و يا يه دسته كه سر داره اره اینم میشه از بس یه حالیه ...خدایییش خیلی ضایس لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اوووووف تو که منو کشتیبابا ذوب شدم رفتم تو ولایت تو خیلی لطف کردی عزیزم واقعا خوشحالم کردی البته من متولد 69.1.17 هستم لذا 23 سالگی رو تموم کردم گویا لبت خندون و دلت همیشه پر از شادی مهربون :hrqr6zeqheyjho1f9mx تاریخ تولد شما : ١٧/فروردین/١٣٦٩ تاریخ تولد شما به سال میلادی: 1990/4/6 روز تولد شما :جمعه سن شما چقدره؟ : 23 سال 0 ماه 4 روز از تولد شما چقدر گذشته ؟ چند ماه : 276 ماه چند هفته : 1200 هفته چند روز : 8405 روز چند ساعت : 201728 ساعت چند دقیقه : 12103735 دقیقه چند ثانیه : 726224141 ثانیه اطلاعاتی در مورد ماه تولد شما سمبل : قوچ عنصر: آتش شغل فروردینی ها: متولدین این ماه دوست دارند زندگی، کار، تفریح و...همه چیز خود را متنوع و مهیج کنند. از آنجا که عاشق تنوع و هیجان هستند، برای کارهایی مثل تبلیغات، رسانه های گروهی، طراحی مُد، و معماری مناسب هستند. متولدین فروردین در کارهایی که نیازمند خلاقیت است بسیار موفق خواهند بود. رازهای شخصیتی متولد فروردین : در کارهای خصوصی متولدین فروردین ماه دخالت نکنید ، متولدین فروردین ماه به دنبال ارضای خواستهها وتوقعات خود هستند و در این زمینه، بسیار خودمحور و خودبین به شمار میآیند.هرگز نگذارید متولدین فروردین ماه به راحتی دل شما را به دست آورند وگرنه به همان آسانی نیز شما را از دست خواهند داد و تا ابد فراموشتان میکنند.آنها به سمت افرادی جذب میشوند که شخصیتی مستقل و آزاده از خود بروز دهند و هر روز برای آنها به منزله آغازی جدید است، پس خودتان را آماده مواجهه با هر واکنش غیرمنتظره از سوی آنها کنید.در مقابل آنها، سربلند و مغرور ظاهر شوید و همیشه آنها را تحسین کنید و به وجودشان افتخار نمایید.هرگز مزاحم آنها نشوید و در کارهای خصوصیشان دخالت نکنید و آنها را مورد انتقاد قرار ندهید ؛ دوستانشان را بپذیرید و از آنها خرده نگیرید.هرگز از متولد فروردین ماه پول قرض نگیرید و اگر به درخواستهای آنها، پاسخ منفی دهید، باید منتظر مشاهده واکنشهایی بسیار تند و غیرمنطقی از سوی آنها باشید . سیاره : مریخ عضو آسیب پذیر : سر - برج فروردین (حمل) نشان ویژه: بلند همتی و جاه طلبی عضو تأثیرپذیر: سر حرکت ورزشی ایده آل: حرکات بدنسازی با دستگاه به صورت کاملاً فشرده و حرکات کششی. فروردینی های پر انرژی و هدفمند می توانند در رقابت ها پیروز شوند و نتیجه بگیرند. مثلاً کیک بوکسینگ ورزش محبوب برج حمل است چون از رقابت و به کارگیری استراتژی در آن لذت می برند. روز اقبال : سه شنبه اعداد شانس : 6 ، 9 سنگ خوش یمن: الماس(DIAMOND) یكی از گرانبهاترین سنگ های روی كره زمین است كه از فراوان ترین عنصر موجود - یعنی كربن - ساخته شده و سخت ترین ماده را تشكیل میدهد. بلورهای الماس از چهل و پنج میلیون سال پیش ، در اعماق زمین بر اثر آتشفشان ها در شرایط فشار بسیار بالا و درجه حرارت زیاد از كربن خالص با درجه95/99 درصد تشكیل شدهاند. الماس تراش داده شده را برلیان گویند. الماس را به دلیل درخشش و تلألو بسیار زیاد آن در قرون و اعصار گذشته برای تزیین مجسمه ها و بت ها استفاده می كردهاند و درباره این سنگ زیبا افسانه ی ، داستان ها و فیلم های بسیاری ساخته اند. در تاریخ ، الماس را منشاء بسیاری از جنگ و ستیزها می دانند؛ و نمونه معروف آن انقلاب فرانسه است كه لویی پانزدهم سفارش یك گردنبند برلیان برای معشوقه خود داد و باعث خشم مردم فقیر شد. همچنین شاه شجاع افغان به خاطر الماس كوه نور از هر دو چشم نابینا و بسیار شكنجه شد. در طول تاریخ ، بسیاری از معابد و آثار تاریخی ، برای یافتن الماس به دست غارتگران ویران گردیده و به مكانهای مقدس و اجساد كشته شدگان در جنگ ها بی حرمتی شده است. در قدیم به دلیل نداشتن شناخت از خصوصیات واقعی الماس ، برای آن خصوصیات اغراق آمیزی قائل می شدند و آن را منشاء شجاعت و دلیری و نیز طلسم خوشبختی می دانستند. از پودر الماس هم به عنوان دارو استفاده می كردهاند. رنگ : قرمز لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عضو تاثير پذير: سر بشدت ميشه از اين ناحيه بهش حمله كرد قوچ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چه موجودات جذابی هستیم ما شیفته خودم شدم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چه موجودات جذابی هستیم ماشیفته خودم شدم بله بله تایید میشه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چه موجودات جذابی هستیم ماشیفته خودم شدم بدبختِ سر تأثير پذير لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ تولد 22-23 سالگيت مبارك مهندس :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y ايشالا تولد 122-123 سالگيتُ جشن بگيري بهترينها رو برات آرزومندم لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ تولد کیه؟سهیل کیه؟سهیل نمندی؟ اینجا اسمان بارون میباره یخورده بری جلوتر برف میباره اون پیچ رو رد کنی گلوله میباره لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ :hrqr6zeqheyjho1f9mx تاریخ تولد شما : ١٧/فروردین/١٣٦٩ تاریخ تولد شما به سال میلادی: 1990/4/6 روز تولد شما :جمعه سن شما چقدره؟ : 23 سال 0 ماه 4 روز از تولد شما چقدر گذشته ؟ چند ماه : 276 ماه چند هفته : 1200 هفته چند روز : 8405 روز چند ساعت : 201728 ساعت چند دقیقه : 12103735 دقیقه چند ثانیه : 726224141 ثانیه اطلاعاتی در مورد ماه تولد شما سمبل : قوچ عنصر: آتش شغل فروردینی ها: متولدین این ماه دوست دارند زندگی، کار، تفریح و...همه چیز خود را متنوع و مهیج کنند. از آنجا که عاشق تنوع و هیجان هستند، برای کارهایی مثل تبلیغات، رسانه های گروهی، طراحی مُد، و معماری مناسب هستند. متولدین فروردین در کارهایی که نیازمند خلاقیت است بسیار موفق خواهند بود. رازهای شخصیتی متولد فروردین : در کارهای خصوصی متولدین فروردین ماه دخالت نکنید ، متولدین فروردین ماه به دنبال ارضای خواستهها وتوقعات خود هستند و در این زمینه، بسیار خودمحور و خودبین به شمار میآیند.هرگز نگذارید متولدین فروردین ماه به راحتی دل شما را به دست آورند وگرنه به همان آسانی نیز شما را از دست خواهند داد و تا ابد فراموشتان میکنند.آنها به سمت افرادی جذب میشوند که شخصیتی مستقل و آزاده از خود بروز دهند و هر روز برای آنها به منزله آغازی جدید است، پس خودتان را آماده مواجهه با هر واکنش غیرمنتظره از سوی آنها کنید.در مقابل آنها، سربلند و مغرور ظاهر شوید و همیشه آنها را تحسین کنید و به وجودشان افتخار نمایید.هرگز مزاحم آنها نشوید و در کارهای خصوصیشان دخالت نکنید و آنها را مورد انتقاد قرار ندهید ؛ دوستانشان را بپذیرید و از آنها خرده نگیرید.هرگز از متولد فروردین ماه پول قرض نگیرید و اگر به درخواستهای آنها، پاسخ منفی دهید، باید منتظر مشاهده واکنشهایی بسیار تند و غیرمنطقی از سوی آنها باشید . سیاره : مریخ عضو آسیب پذیر : سر - برج فروردین (حمل) نشان ویژه: بلند همتی و جاه طلبی عضو تأثیرپذیر: سر حرکت ورزشی ایده آل: حرکات بدنسازی با دستگاه به صورت کاملاً فشرده و حرکات کششی. فروردینی های پر انرژی و هدفمند می توانند در رقابت ها پیروز شوند و نتیجه بگیرند. مثلاً کیک بوکسینگ ورزش محبوب برج حمل است چون از رقابت و به کارگیری استراتژی در آن لذت می برند. روز اقبال : سه شنبه اعداد شانس : 6 ، 9 سنگ خوش یمن: الماس(DIAMOND) یكی از گرانبهاترین سنگ های روی كره زمین است كه از فراوان ترین عنصر موجود - یعنی كربن - ساخته شده و سخت ترین ماده را تشكیل میدهد. بلورهای الماس از چهل و پنج میلیون سال پیش ، در اعماق زمین بر اثر آتشفشان ها در شرایط فشار بسیار بالا و درجه حرارت زیاد از كربن خالص با درجه95/99 درصد تشكیل شدهاند. الماس تراش داده شده را برلیان گویند. الماس را به دلیل درخشش و تلألو بسیار زیاد آن در قرون و اعصار گذشته برای تزیین مجسمه ها و بت ها استفاده می كردهاند و درباره این سنگ زیبا افسانه ی ، داستان ها و فیلم های بسیاری ساخته اند. در تاریخ ، الماس را منشاء بسیاری از جنگ و ستیزها می دانند؛ و نمونه معروف آن انقلاب فرانسه است كه لویی پانزدهم سفارش یك گردنبند برلیان برای معشوقه خود داد و باعث خشم مردم فقیر شد. همچنین شاه شجاع افغان به خاطر الماس كوه نور از هر دو چشم نابینا و بسیار شكنجه شد. در طول تاریخ ، بسیاری از معابد و آثار تاریخی ، برای یافتن الماس به دست غارتگران ویران گردیده و به مكانهای مقدس و اجساد كشته شدگان در جنگ ها بی حرمتی شده است. در قدیم به دلیل نداشتن شناخت از خصوصیات واقعی الماس ، برای آن خصوصیات اغراق آمیزی قائل می شدند و آن را منشاء شجاعت و دلیری و نیز طلسم خوشبختی می دانستند. از پودر الماس هم به عنوان دارو استفاده می كردهاند. رنگ : قرمز لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بیا از گلستان من ببر ورقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اخ چقد اسپم کردن حال میده لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بیا از گلستان من ببر ورقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اخ چقد اسپم کردن حال میده داری زیرپوستی میگی اسپمر نیستی؟ داری کلاس میذاری؟ لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خیلی خیلی مبارکککککککککک لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ گفتم اندکی خرافات ترویج کنم بد نیست... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ داداش سهیل تولدت مبارک صد سال به این سالها ببخشید که نبودم زودتر تبریک بگم، براتون بهترین هارو با کلی پول اونم از نوع دلارش آرزو میکنم لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ داری زیرپوستی میگی اسپمر نیستی؟ داری کلاس میذاری؟ روپوستی هم اسپمریم فقط فرسوده شدیم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ روپوستی هم اسپمریم فقط فرسوده شدیم بر منکرش لهنتتتتتتتتت لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ کشل، تولدت مبارک مرسی جاوید جان برادر تولد 22-23 سالگيت مبارك مهندس :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y ايشالا تولد 122-123 سالگيتُ جشن بگيري بهترينها رو برات آرزومندم ممنون آفرین بانو تولد کیه؟سهیل کیه؟سهیل نمندی؟اینجا اسمان بارون میباره یخورده بری جلوتر برف میباره اون پیچ رو رد کنی گلوله میباره تولدت مبارکخیلی خیلی مبارکککککککککک :icon_gol: داداش سهیل تولدت مبارک صد سال به این سالها ببخشید که نبودم زودتر تبریک بگم، براتون بهترین هارو با کلی پول اونم از نوع دلارش آرزو میکنم ممنون وحید جان لطف کردی مهندس لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام شمپت. تولدت مبارک اومدم کیکا رو بخورم برم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده