O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سهیل کوچولو (:دی!) تولدت مبارک :4chsmu1: امیدوارم کلی موفقیت و اتفاق خوب پیش روت باشه و همیشه شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبارک بداخلاق... بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی....:icon_gol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک می گم بهت .همیشه شاد و سلامت و موفق باشی.:hapydancsmil::hapydancsmil: و خوش اخلاق لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم با این که نمیشناسمشون:hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ happy birthday :w02:OTHELLO:ws3: :icon_gol: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تولد سهیل (attila) بوده. سهیل زادروزت با تاخیر شاد و فرخنده. هیشکی براش تاپیک نزده هیشکی سهیل رو دوس نداره. چرا هیشکی دون ژوان عزیز منو دوس نداره آخه؟ اشکال نداره سهیل. خودم جای همه دوست دارم. :w963: اوووووف تو که منو کشتی بابا ذوب شدم رفتم تو ولایت تو خیلی لطف کردی عزیزم واقعا خوشحالم کردی البته من متولد 69.1.17 هستم لذا 23 سالگی رو تموم کردم گویا لبت خندون و دلت همیشه پر از شادی مهربون لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبااااااااااااارک ممنون نهال جان لطف کردی گلم چندم بوده؟تولد عیدت مبارکایشالا تا آخر عمر زنده باشی مریم بانو ...خجل نمودی مارا...اگر نمیگفتی موز را با پوستش میخوردیم:دی....سپاس سزاست تورا تولدتون مبارک!به بهترینا برسید! حالا چرا اینقدر جدی؟ برسیم همگی ایشالا ممنون تولدت مبارک..شاد باشی.. خدا از گلیت کم نکنه ولنتاین عزیز تولدت مبارک بی تربیت تولدم مبارک با تربیت:دی مرسی عزیزم تولدت مبارک گرامی... سپاسگزارم یاشا تولدتون مبارک23 سالگی؟ برید گره هایی که زدین باز کنید ممنونم آبجی لطف کردی تولدت مبارکبه بهترین ها برسی بسیار خشنودمان کردی ...دستتون مرسی لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک مدعی بله ما هم به خودمان تبریک میگیم:دی ممنون بزرگوار تولدت مبارک شمپت !سالهایی سرشار از موفقیت خودت و رئال مادرید ( جز در برابر بارسلونا ) برات آرزومندم. ها ها ها ها غارسلونا رو خوب اومدی حسین....اگه اینجوری خوش باشی من راضیم بوس بوس تبریک میگم سهیل جان ایشالله تولد 200 سالگیت ممنون استاد لطف کردی مهندس تبریک میگم.امیدوارم تو زندگیت خوشبخت بشی. جداً 22-23 سالشه؟ اگه اینجوریه که اصن ولش کن باوووووو بچه مچه است که. این رویه تکراری 5 سال وبگردی و تعجب و فغان و این حرفا:دی فسیل شدی جانم ممنونم دوست خوبم ....دلشاد باشی همیشه آخه اين تولد داره؟اين سال ساخت داره چون ساخت و توليديه مدل 69 ساختروزت مبارك مدلم هم باحاله قوربون خودم بشم الهی مرسی اسی ولی خلی يه توضيح بدم: من فكر ميكردم كه سهيل 64يه خيلي بهش گير دادم تا اينكه از گواهينامه اش عكس گرفت و برام فرستاد بعدش ديگه قانع شدم كه خيلي بچه ساله آخه به اون هيكل نميخورد كه يه بچه توش باشه انگار از سجاد بزرگتره مرض...مرتیکه یلغور خجالت نمیکشه میپره هوا عکس میندازه ....ولی دوربینتون خدای کیفیته کف کردم:دی بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه داش سهیل زادروزت خجسته باشهامیدوارم که هر آرزویی داری برآورده بشه و تو زندگیت پر باشه از اتفاقای خوب و موفقیت و پول :hapydancsmil::happy: ممنون هادی عزیزم واقعا لپ مطلب همون پول بود که زدی تو خال بهترین دعایی بود که شنیدم:دی بازم مرسی تولدتون مبارک ممنون خانم گل تولــــــــــــــــــدت مبارک. تولدت مبارک..... ایشالا یکم خوش اخلاق تر بشی پسر به خوش اخلاقی من دیدی اصلا؟....من اخلاق زیاد دارم ولی نیازی به استفاده نمیبینم ممنون مریم عزیزم...مریم گل ناز منه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سهیل کوچولو (:دی!) تولدت مبارک :4chsmu1: امیدوارم کلی موفقیت و اتفاق خوب پیش روت باشه و همیشه شاد و سلامت باشی ممنونم سارای عزیزم یدونه ای دردونه ای گلدونه ای مثل همیشه تولدت مبارک بداخلاق... بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی....:icon_gol: ای بابا باز گفتن بد اخلاق مرسی الهام جان ...چرخ زندگیت همیشه روغنکاری شده باشه :دی تبریک می گم بهت .همیشه شاد و سلامت و موفق باشی.:hapydancsmil::hapydancsmil: و خوش اخلاق :hapydancsmil::hapydancsmil: یو آر بست تنکس هانی منم تبریک میگم با این که نمیشناسمشون:hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: درود بر شما....درد و بلاتون بخوره تو سر بعضیا:دی:vahidrk: ممنون دوست خوبم خوشبخت باشین همیشه تولدت مبارک همیشه شاد باشی مرسی زیزی:دی خوشی سهم همیشگیت happy birthday :w02:OTHELLO:ws3::icon_gol: آواتارت تو اعماق وجودم:دی تنکس سووئیتی:دی لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک با آرزوی شادی و سلامتی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به بهترین آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ مدلم هم باحاله قوربون خودم بشم الهی مرسی اسی ولی خلی مرض...مرتیکه یلغور خجالت نمیکشه میپره هوا عکس میندازه ....ولی دوربینتون خدای کیفیته کف کردم:دی آره باحاله معلومه كه خوشت مياد خُلي از خودته عزيزم اووووف.. اون دوربين مال عموي بنده بود خيلي باكيفيته حال كردي عكس رو؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اوووووف تو که منو کشتیبابا ذوب شدم رفتم تو ولایت تو خیلی لطف کردی عزیزم واقعا خوشحالم کردی البته من متولد 69.1.17 هستم لذا 23 سالگی رو تموم کردم گویا لبت خندون و دلت همیشه پر از شادی مهربون :w70:سهیل باو میشی 23 تازه نمودارشو بکش تا معلوم شه ینی امروز شما 23 سال و صفر ماه و 3 روزته روندم که کنی میشه :w02:23 (من انقد رو محاسبه سن حساسم که نگو یوخت بحث نکنی با منا ) پ.ن:اواتارم خیلی ضایست خدایی لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ پرتوی عزیز تبریک گفته بود گویا ...همانطور که نمیدونم از چی عذرخواهی کرده بود همانطور هم نمیدونم چرا پاک کرده پستشو به هرحال ممنونم ازت عزیز دل برادر موفق باشی مبارک باشه شاد باشی ممنون مینی نینی عزیز تولدتون مبارکبا آرزوی شادی و سلامتی ممنون سحر جان تولدت مبارک مرسی بانو تولدت مبارکبه بهترین آرزوهات برسی ممنونم یارپاک عزیز آره باحالهمعلومه كه خوشت مياد خُلي از خودته عزيزم اووووف.. اون دوربين مال عموي بنده بود خيلي باكيفيته حال كردي عكس رو؟ خیلی خل وضعی اسی :w70:سهیل باو میشی 23 تازه نمودارشو بکش تا معلوم شه ینی امروز شما 23 سال و صفر ماه و 3 روزته روندم که کنی میشه :w02:23 (من انقد رو محاسبه سن حساسم که نگو یوخت بحث نکنی با منا ) پ.ن:اواتارم خیلی ضایست خدایی دیوانه ای عسل....همچنان به امضات دارم میخندم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بيشعور زنگ آخر بيا پشت مدرسه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عه وا چه کارا میکنید پست اول چه جالب سهیل من دیونه ام نه خجالت نکشیدی خب حساسم باوو از دبستان من همش سر محاسبه سن با دوستانم درگیر بودم دانشگاه ولی خوب بود همه درست حساب میکردن بخند به این امضا و اواتار من هنوز خودم هدف خودمو نفهمیدم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عه وا چه کارا میکنید پست اول چه جالب سهیل من دیونه ام نه خجالت نکشیدی خب حساسم باوو از دبستان من همش سر محاسبه سن با دوستانم درگیر بودم دانشگاه ولی خوب بود همه درست حساب میکردن بخند به این امضا و اواتار من هنوز خودم هدف خودمو نفهمیدم آواتارت انگار يه سره كه دست داره و يا يه دسته كه سر داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده