Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ پس دهه شصتی پلاستیکی محسوب میشی پلاستیکش باید مرغوب باشه هاااااااااااا از این بازیافتی ها قبول نمیکنماااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ تصویر بعضی این كارت ها رو در زیر می بینید.عكس بازی هم می كردیم، یه سری آدامس هایی بودن توش عكس بازیكنای فوتبال داشت، اینا رو به پشت می چیدیم رو هم(همه رو) هر كی مثلا ده تا میذاشت وسط، بعد نوبتی با دست می زدیم رو جمع عكس برگردونا، هر چی عكس بر میگشت، مال كسی بود كه زده. بعضیا جر می زدن نامردا، كف دستشونو تف می زدن، یا دستشونو پیاله می كردن، بیشتر میومد بالا.مار پله و منچ هم از دیگر تفریحات سالم ما بود، كه احتمالا نیازی به توضیح نداره.اوایل دهه 70، دیگه مملكت كامپیوتری شد و آتاری به میدان آمد. یه تار موی گندیده ش می ارزه به هزارتا پلی استیشن امروزی. یه هواپیما داشت تو حافظه ش، قیامت به خدا.... سایر بازی ها هم عبارت بودند از: زیر دریایی، دزد و پلیس، اسكی، بوكس و... دسته خلبانی رو بگو، كه به دلیل هیجان بالای بازی كنان، زرت و زرت میشكست.همه هم دوره های ما، میدونن اون دوران امكانات كم بود. اما محفل بی ریاست، غریبه هم نیست. هممون حاضریم دنیا رو بدیم، یه روز برگردیم به اون دوران، جای این كامپیوتر و لپ تاپ، یه تلویزیون 24 اینچ و یه تلوزیون رنگی و یه اتاری داشته باشیم. یا جای این شیرای چینی پلاستیكی امروز، بازم یه شیشه شیر صفی بخوریم لذتشو ببریم. ما که با می تی کومون و پسر شجاع و مردان آنجلس بزرگ شدیم، شدیم این؛ این بچه های امروزی که با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ می شن، چی می خوان بشن خدا می دونه... . یادش بخیربا دیدن این کارت های بازی ماشینا نمیدونید چقدر خوشحال شدم یه دهه شصتی میتونه حال منو درک کنه تازه من دقیقا همین کارتارو داشتم و کارتای هواپیما ها و تیمای فوتبالم داشتم؛ الان معلوم نیست کجا افتاده :icon_pf (34):چه دورانی داشتیم... آتاری و میکرو جای خودشو داره چقدر کیف میکردیم باهاشون دزدوپلیس و ماریو و ... از کارتونا هم فوتبالیستها و دوقلوهای افسانه ای محبوب من بودن کلا ما دهه شصتی ها کلی خاطره داریم و کلی دلبستگی هایی که واسه دهه ما خیلی ارزشمنده 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نسلی که قهرمانش گربه پلیس بود و رابین هود ، شخصیت سیاه کودکی هاش چاق و لاغر بودن دو تا مامور کودن که میخواستن برنامه های دهه فجر رو بهم بزنن ، بچه مثبتای غصه هاش النگ و دولنگ بودن که با کلکای اون عروسک زشت دون دون مبارزه میکردن ، یادش بخیر ایمان جان واقعاً این دون دون رو خیلی خیلی خوب اومدی....... چقدر من این برنامه کودک رو دوس داشتم هی روزگار:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده