Mr. Specific 43573 ارسال شده در 18 تیر، 2013 مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه واقعاً مفهوم رو داشته باش توی کدوم برنامه نسل جدید این چیزا به این قشنگی وارد ذهن بچه میکنند؟ جداً همه برنامه ها با وجود امکانات فوق العاده کم ولی بسیار آموزنده و گیرا بودند و از حداکثر پتانسیل استفاده میکردند. این بود زمان ما ولی الان چی؟ یه سری کارتونها و برنامه های بی محتوا و لوس دارند پخش میکنند!! بهترین برنامه حاضر که البته نشأت گرفته از همون دوران خودمون بود: فیتیله... جمعه تعطیله. که الان دیگه مثل سابق پخش نمیشه اونم. 9
not found 16275 ارسال شده در 18 تیر، 2013 مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه تو روح این کارتون و کارگردانش هروقت پخش میشد من و خواهر برادرم بدجو گیر میشدیم هااااااااااا پلاستیکی؟ بیا کتاب زندگیناممو بخون ببین چه ها کشیدم!!!من اصل اصلم پلاستیکتم مرغوب نبوده بر اعصابت مسلط باشبیا بین خودمونی حلش میکنیم نیازی به آبرو ریزی نیست عهههههههه اسماعیل اینجایی؟؟ 6
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 18 تیر، 2013 دیدن این تیتراژ فقط برای نسل ما مفهوم داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
!BARAN 4888 ارسال شده در 19 تیر، 2013 [h=2]تمام مشکلات یک دهه شصتـی![/h] برخی از مورخان و کارشناسان که اکثرا دهه ی هفتاد به بالا بودند اخیرا کشف کردند دهه ی شصتی ها خوشبخت ترین انسان هایی بودند که بعد از آدم و حوا پا به این کره ی خاکی گذاشتند. بر اساس این یافته ها دهه ی شصتی ها از تولد تا بعد از وفات 7 خوان را می گذرانند. (البته برخی را گذرانده اند) خوان هایی که همواره با ناداوری ها از آن سربلند بیرون آمده اند! خوان اول: بحران پوشک و شیرخشک در دهه ی شصت اصطلاحی بین زوج های جوان وجود داشت، آنها می گفتند: "بچه که عمر و نفسه ده تاش کمه، هزارتاش هم بس نیست!" در همین راستا و همچنین در راستای نبود سینما، پارک و … برای گذراندن وقت در انتهای شب در بیرون از منزل، کانون های خانواده گرم و گرم تر شدند، آنقدر گرم که برخی محققین بر این عقیده هستند که گرم شدن زمین و آب شدن یخ های قطب شمال و جنوب نتیجه ی اقدامات انجام گرفته شده در دهه ی شصت می باشد. خوان پنجم: ازدواج همان طور که دهه ی شصتی ها سنشان بالا می رفت ازدواج هم سنش بالا می رفت، در همین راستا اکثر کارشناسان معتقد هستند دلیل بالا رفتن سن ازدواج نه بیکاری است و نه گران بودن مسکن، بلکه تنها دلیل بالا رفتن سن ازدواج، بالا رفتن سن دهه ی شصتی ها می باشد! خوان هفتم: آن دنیا! بالاخره نمی شود همه چیز به کام دهه ی شصتی ها باشد، یحتمل آنها در آن دنیا با مفهوم کمبود امکانات مواجه خواهند شد، پیش بینی می شود در آن دنیا به همه ی روح های دهه ی شصتی بال نرسد و برخی از روح های دهه ی شصتی نتوانند در آسمان پرواز کنند. 6
!BARAN 4888 ارسال شده در 19 تیر، 2013 برای بچه هایی که ؛ کودکی نکرده بزرگ شدند هرگز نفهـمیدند زندگی را و دفن شد آرزوهایشان ... "تقدیم به دهه شصتی ها" + میگویند :اگر متوفی متولد دهه 60 خورشیدی است قبرش را عمیقتر حفرکنید میپرسند چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می گویند: آخر می دانید، این نسل آرزوهای زیادی برای به گور بردن با خودشان به همراه دارند...!!! 8
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 19 تیر، 2013 مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه این شعرو وقتی بچه بودم مامانم بهم یاد داده بود. 2
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 این شعرو وقتی بچه بودم مامانم بهم یاد داده بود. مامانتم دهه شصتی بوده حتما 3
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 تو روح این کارتون و کارگردانشهروقت پخش میشد من و خواهر برادرم بدجو گیر میشدیم هااااااااااا پلاستیکتم مرغوب نبوده عهههههههه اسماعیل اینجایی؟؟ هانی توام از جماعت پیر و پاتالاییا 3
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 19 تیر، 2013 مامانتم دهه شصتی بوده حتما :ws28: بنظرت همچین چیزی ممکنه؟؟؟ 1
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 :ws28: بنظرت همچین چیزی ممکنه؟؟؟ خو تو که نی نی هستی چرا نباشه 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 19 تیر، 2013 خو تو که نی نی هستی چرا نباشه همچین نی نی هم نیستمااااااااااااااااااااا منم دهه شصتیم. 1
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 همچین نی نی هم نیستمااااااااااااااااااااا منم دهه شصتیم. خوش بحالت فاصله سنیت با مامانت چقد کمه:girl_in_dreams: 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 19 تیر، 2013 خوش بحالت فاصله سنیت با مامانت چقد کمه:girl_in_dreams: 20 سال. 1
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 من فرنوش 23 سال سن دارم. پس دهه شصتی پلاستیکی محسوب میشی 1
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 19 تیر، 2013 ای روزگار ما دهه شصتی ها خو سوخیدیم رفت....فقط با شصتی بودن معروف شدیم.... 5
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 حنا دختری در مزرعه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2013 خاطره دهه شصتیا تو دوره نوجوونی کیا خاطره دارن با این موزیک؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
not found 16275 ارسال شده در 19 تیر، 2013 بدشانس ترين نسل تاريخ ايران ما هستيم تو نوزاديمون شير خشک ناياب شده بود… تو بچگيمون هم دوران جنگ بود… دوران تحصيلمون هم هر چي طرح بود رو ما امتحان کردن… نظام قديم، نظام جديد، نظام خيلي جديد… رسيديم دانشگاه سهميه بندي ها شروع شد… فارغ التحصيل شديم، به خاطر زياد بودن جمعيت کار پيدا نشد… ماشين خريديم، بنزين سهميه بندي شد رفتيم زن بگيريم، طلا و سکه گرون شد رفتيم خارج، رکود اقتصاد جهاني شد گفتيم خوب، حالا برمي گرديم ايران، مملکتمون قاراشميش شد بارالها! ما حال نداريم به راه راست هدايت شويم، خودت راه راست را به سوي ما کج کن انقلاب کرديم تا سياستمان ديني شود... دينمان سياسي شد! انقلاب کرديم تا اقتصادمان انساني شود... انسانيتمان اقتصادي شد! انقلاب کرديم تا خيابان هايمان شريف شوند... شرافتمان خياباني شد! انقلاب کرديم تا دردهايمان درمان شود... درد بي درمان گرفتيم 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری