Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه واقعاً مفهوم رو داشته باش توی کدوم برنامه نسل جدید این چیزا به این قشنگی وارد ذهن بچه میکنند؟ جداً همه برنامه ها با وجود امکانات فوق العاده کم ولی بسیار آموزنده و گیرا بودند و از حداکثر پتانسیل استفاده میکردند. این بود زمان ما ولی الان چی؟ یه سری کارتونها و برنامه های بی محتوا و لوس دارند پخش میکنند!! بهترین برنامه حاضر که البته نشأت گرفته از همون دوران خودمون بود: فیتیله... جمعه تعطیله. که الان دیگه مثل سابق پخش نمیشه اونم. 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه تو روح این کارتون و کارگردانش هروقت پخش میشد من و خواهر برادرم بدجو گیر میشدیم هااااااااااا پلاستیکی؟ بیا کتاب زندگیناممو بخون ببین چه ها کشیدم!!!من اصل اصلم پلاستیکتم مرغوب نبوده بر اعصابت مسلط باشبیا بین خودمونی حلش میکنیم نیازی به آبرو ریزی نیست عهههههههه اسماعیل اینجایی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن این تیتراژ فقط برای نسل ما مفهوم داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ [h=2]تمام مشکلات یک دهه شصتـی![/h] برخی از مورخان و کارشناسان که اکثرا دهه ی هفتاد به بالا بودند اخیرا کشف کردند دهه ی شصتی ها خوشبخت ترین انسان هایی بودند که بعد از آدم و حوا پا به این کره ی خاکی گذاشتند. بر اساس این یافته ها دهه ی شصتی ها از تولد تا بعد از وفات 7 خوان را می گذرانند. (البته برخی را گذرانده اند) خوان هایی که همواره با ناداوری ها از آن سربلند بیرون آمده اند! خوان اول: بحران پوشک و شیرخشک در دهه ی شصت اصطلاحی بین زوج های جوان وجود داشت، آنها می گفتند: "بچه که عمر و نفسه ده تاش کمه، هزارتاش هم بس نیست!" در همین راستا و همچنین در راستای نبود سینما، پارک و … برای گذراندن وقت در انتهای شب در بیرون از منزل، کانون های خانواده گرم و گرم تر شدند، آنقدر گرم که برخی محققین بر این عقیده هستند که گرم شدن زمین و آب شدن یخ های قطب شمال و جنوب نتیجه ی اقدامات انجام گرفته شده در دهه ی شصت می باشد. خوان پنجم: ازدواج همان طور که دهه ی شصتی ها سنشان بالا می رفت ازدواج هم سنش بالا می رفت، در همین راستا اکثر کارشناسان معتقد هستند دلیل بالا رفتن سن ازدواج نه بیکاری است و نه گران بودن مسکن، بلکه تنها دلیل بالا رفتن سن ازدواج، بالا رفتن سن دهه ی شصتی ها می باشد! خوان هفتم: آن دنیا! بالاخره نمی شود همه چیز به کام دهه ی شصتی ها باشد، یحتمل آنها در آن دنیا با مفهوم کمبود امکانات مواجه خواهند شد، پیش بینی می شود در آن دنیا به همه ی روح های دهه ی شصتی بال نرسد و برخی از روح های دهه ی شصتی نتوانند در آسمان پرواز کنند. 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برای بچه هایی که ؛ کودکی نکرده بزرگ شدند هرگز نفهـمیدند زندگی را و دفن شد آرزوهایشان ... "تقدیم به دهه شصتی ها" + میگویند :اگر متوفی متولد دهه 60 خورشیدی است قبرش را عمیقتر حفرکنید میپرسند چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می گویند: آخر می دانید، این نسل آرزوهای زیادی برای به گور بردن با خودشان به همراه دارند...!!! 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه این شعرو وقتی بچه بودم مامانم بهم یاد داده بود. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این شعرو وقتی بچه بودم مامانم بهم یاد داده بود. مامانتم دهه شصتی بوده حتما 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تو روح این کارتون و کارگردانشهروقت پخش میشد من و خواهر برادرم بدجو گیر میشدیم هااااااااااا پلاستیکتم مرغوب نبوده عهههههههه اسماعیل اینجایی؟؟ هانی توام از جماعت پیر و پاتالاییا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مامانتم دهه شصتی بوده حتما :ws28: بنظرت همچین چیزی ممکنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28: بنظرت همچین چیزی ممکنه؟؟؟ خو تو که نی نی هستی چرا نباشه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خو تو که نی نی هستی چرا نباشه همچین نی نی هم نیستمااااااااااااااااااااا منم دهه شصتیم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ همچین نی نی هم نیستمااااااااااااااااااااا منم دهه شصتیم. خوش بحالت فاصله سنیت با مامانت چقد کمه:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خوش بحالت فاصله سنیت با مامانت چقد کمه:girl_in_dreams: 20 سال. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ 20 سال. یعنی متولد دهه هشتادی پس 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی متولد دهه هشتادی پس من فرنوش 23 سال سن دارم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من فرنوش 23 سال سن دارم. پس دهه شصتی پلاستیکی محسوب میشی 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای روزگار ما دهه شصتی ها خو سوخیدیم رفت....فقط با شصتی بودن معروف شدیم.... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حنا دختری در مزرعه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خاطره دهه شصتیا تو دوره نوجوونی کیا خاطره دارن با این موزیک؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بدشانس ترين نسل تاريخ ايران ما هستيم تو نوزاديمون شير خشک ناياب شده بود… تو بچگيمون هم دوران جنگ بود… دوران تحصيلمون هم هر چي طرح بود رو ما امتحان کردن… نظام قديم، نظام جديد، نظام خيلي جديد… رسيديم دانشگاه سهميه بندي ها شروع شد… فارغ التحصيل شديم، به خاطر زياد بودن جمعيت کار پيدا نشد… ماشين خريديم، بنزين سهميه بندي شد رفتيم زن بگيريم، طلا و سکه گرون شد رفتيم خارج، رکود اقتصاد جهاني شد گفتيم خوب، حالا برمي گرديم ايران، مملکتمون قاراشميش شد بارالها! ما حال نداريم به راه راست هدايت شويم، خودت راه راست را به سوي ما کج کن انقلاب کرديم تا سياستمان ديني شود... دينمان سياسي شد! انقلاب کرديم تا اقتصادمان انساني شود... انسانيتمان اقتصادي شد! انقلاب کرديم تا خيابان هايمان شريف شوند... شرافتمان خياباني شد! انقلاب کرديم تا دردهايمان درمان شود... درد بي درمان گرفتيم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده