3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون بهترین دوستاش دهه شصتی هستند دوستاش یا دوستش؟ شوخی کردم بابا این از خصوصیت دهه 60 ای هاست 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چه روزایی بود اون روزا ... ما که به زور سرمون چادر می کردن واسه رفتن به مدرسه ... گاهی کلاسا اینقد شلوغ بود 4 نفره می نشستیم رو نیمکتا و موقع امتحان یکی میرفت زیر میز و یکی هم می رفت پا تخته می نشست ... چه بلایی سر ویدیو داشتن سرمون آوردن چه با ترس و لرز یه آهنگ گوش می دادیم چه روزای تلخی رو با یه امید واهی سپری کردیم چقدر صبور بودیم ... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دوستاش یا دوستش؟ شوخی کردم بابا این از خصوصیت دهه 60 ای هاست هدف خاصی که... جدی خوشم میاد ازتون خب اذیتم نکنید دیگه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کی دقیقاً اسمشون رو ببرید تا اشتباهی کس دیگه رو نخوریم اسمشf sh.67 برو بخورش 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم دهه 60 یعنی از سال 1360 تا 1368.... این 1369 هیا اصلا معروف نیستن چرا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دهه شصتی یعنی 60 تا 63 و با ارفاق 64 هرکی پشندی یادش نمیاد دهه شصتی نیست 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همین یه قلم جنس رو کم داشتیم که خدا رو شکر رسید تفرقه افکنی توسط دشمنان قسم خورده دهه 60 دهه 60 یعنی: 1360 تا 1369 والسلام همدیگه رو ببوسید 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همین یه قلم جنس رو کم داشتیم که خدا رو شکر رسیدتفرقه افکنی توسط دشمنان قسم خورده دهه 60 دهه 60 یعنی: 1360 تا 1369 والسلام همدیگه رو ببوسید دهه شصتی اصل یعنی 60 - 63 با ارفاق 64 جنس تقلبی نمیخوایم ، اگه راس میگی پشندی کی بود؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دهه شصتی اصل یعنی 60 - 63 با ارفاق 64 جنس تقلبی نمیخوایم ، اگه راس میگی پشندی کی بود؟ من 65ی هستم و نمیدونم چی هست چی هست حالا؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من 65ی هستم و نمیدونم چی هست چی هست حالا؟ ناخالص ، تقلبی ، چینی :vahidrk: یک عدد سیب زمینی بود که در ایام الله دهه فجر بر روی آنتن کودکان معصوم رو سرگرم میکرد روحش شاد 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ناخالص ، تقلبی ، چینی :vahidrk: یک عدد سیب زمینی بود که در ایام الله دهه فجر بر روی آنتن کودکان معصوم رو سرگرم میکرد روحش شاد الان تو منو بنده خودت کردی چون واژه "پشندی" رو بهم آموختی. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کار و اندیشه هادی و هدی امید و آرزو زهره و زهرا هوشیار و بیدار زوج های هنری دهه ما بودن کوشا پشندی علی کوچولو مداد آبی زبل خان اینجاست زبل خان اونجاست زبل خان همه جاست کافیه دستشو دراز کنه.... 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ناخالص ، تقلبی ، چینی :vahidrk: یک عدد سیب زمینی بود که در ایام الله دهه فجر بر روی آنتن کودکان معصوم رو سرگرم میکرد روحش شاد ببین تفرقه افکن! ماهم بخوایم بگیم خیلی چیزا هستن که شما خبر نداری... بگم بگم؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ببین تفرقه افکن! ماهم بخوایم بگیم خیلی چیزا هستن که شما خبر نداری... بگم بگم؟ تقلبیا چیزی برای گفتن ندارن این نسل سوخته ماست که یه دنیا حرفه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ میبینم که روح گرند اسپمر کبیر زنده شده 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تقلبیا چیزی برای گفتن ندارن این نسل سوخته ماست که یه دنیا حرفه اینارو بهشون میگن دهه شصتی پلاستیکی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن کارم... بازو و نیرو دارم... هر چیزی رو می سازم... از تنبلی بیزارم... از تنبلی بیزارم اسم من اندیشه... به کار می گم همیشه ... بی کار* و بی اندیشه چیزی درست نمی شه... چیزی درست نمی شه ما کار و اندیشه... با هم هستیم همیشه ... می دونیم تنهایی کاری درست نمی شه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اینارو بهشون میگن دهه شصتی پلاستیکی پلاستیکی؟ بیا کتاب زندگیناممو بخون ببین چه ها کشیدم!!!من اصل اصلم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ میبینم که روح گرند اسپمر کبیر زنده شده بر اعصابت مسلط باش بیا بین خودمونی حلش میکنیم نیازی به آبرو ریزی نیست 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ نسلی که قهرمانش گربه پلیس بود و رابین هود ، شخصیت سیاه کودکی هاش چاق و لاغر بودن دو تا مامور کودن که میخواستن برنامه های دهه فجر رو بهم بزنن ، بچه مثبتای غصه هاش النگ و دولنگ بودن که با کلکای اون عروسک زشت دون دون مبارزه میکردن ، یادش بخیر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده