Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب چرا آخه؟چرا میگی اصل نیستم؟ چون دهه هفتادی هستی جنس اصل ما هستیم دهه شصتی سند داریم خانم جان. سند و اون شناسنامه هستش سند داری رو کن 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون دهه هفتادی هستیجنس اصل ما هستیم دهه شصتی سند داریم خانم جان. سند و اون شناسنامه هستش سند داری رو کن خب من که نگفتم دهه شصتی هستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گفتم دهه شصتی ها را دوست میدارم 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خب من که نگفتم دهه شصتی هستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3گفتم دهه شصتی ها را دوست میدارم بخاطر همین جنس (دهه شصتی) اصل نیستی منم ورزشکار نیستم ولی ناموساً آدم فرزی هستم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بخاطر همین جنس (دهه شصتی) اصل نیستیمنم ورزشکار نیستم ولی ناموساً آدم فرزی هستم باور کن اصلا به اون جمله معروف دقت نکرده بودم همینطوری اینو گفتم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ باور کن اصلا به اون جمله معروف دقت نکرده بودمهمینطوری اینو گفتم احسنت به یکی دیگه از خصوصیات دهه شصتیها اشاره فرمودی ما خیلی تیزیم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کلا دهه شصتیا رو قبول دارم 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چقدردهه ی شصتی داریم..... آدم نمیدونه خوشحال باشه از این معروفیتو تعداد یا استرس بگیرش ولی هر جا میفهمن دهه ی شصتی هستیم کلا متفاوت نگاه میکنن نیاز به جمعیت زیاد در اون زمان لابد 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کلا دهه شصتیا رو قبول دارم مثل ما ما هم قبول داریم پس نقطه اشتراک زیاد داریم بهت تبریک میگم پ.ن: بعضی حرفام شوخی بودند و امیدوارم که جدی نگرفته و ناراحت نشده باشی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا چیزی نگفتید که نه من ناراحت نمیشم جناب پیشکسوت راستی یه خبر الان هم اتاقیم گوجه گرفته کیلویی 800:ws3: به دوستان خبر بدید 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم دهه 60 یعنی از سال 1360 تا 1368.... این 1369 هیا اصلا معروف نیستن 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم دهه 60 یعنی از سال 1360 تا 1368.... این 1369 هیا اصلا معروف نیستن به نظرِ من هم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ای باباچیزی نگفتید که نه من ناراحت نمیشم جناب پیشکسوت راستی یه خبر الان هم اتاقیم گوجه گرفته کیلویی 800:ws3: به دوستان خبر بدید ته بار رو خریده احتمالاً اینجا کم کم شده 1300 بعله ما متأهلین قیمت ها رو خوب میدونیم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ته بار رو خریده احتمالاً اینجا کم کم شده 1300 بعله ما متأهلین قیمت ها رو خوب میدونیم نه اتفاقا خیلی خوبن به شما گرون میدن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ نه اتفاقا خیلی خوبنبه شما گرون میدن باور کردی مگه؟ کلاً چی ارزونه؟ الان رفتم سوپر مارکت: 1 پاکت شیر 1 لیتری، 1 عدد مایع ظرفشویی و یک سطل ماست کم چرب خریدم شد 11500 قبلاً همین میشد 5-6 تومن 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ باور کردی مگه؟ کلاً چی ارزونه؟ الان رفتم سوپر مارکت: 1 پاکت شیر 1 لیتری، 1 عدد مایع ظرفشویی و یک سطل ماست کم چرب خریدم شد 11500 قبلاً همین میشد 5-6 تومن خب راستم میگی شما خودت داری خرج یه خونه رو میدی وخیلی بیشتر گرونی رو درک میکنی اما ماها تقریبا همه چیز از خونه میاریم دیگه اینجا کم خرید میکنیم تو خونه هم که مامان باباها چیزی نمیگن 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم دهه 60 یعنی از سال 1360 تا 1368.... این 1369 هیا اصلا معروف نیستن 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همین که تازه بهتون امید داد دیگه...حالا دیگه بی خیال من بشید کی دقیقاً اسمشون رو ببرید تا اشتباهی کس دیگه رو نخوریم 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کلا دهه شصتیا رو قبول دارم الان دقیقا هدفت چیه انقدر تعریف میکنی ازمون؟ 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ الان دقیقا هدفت چیه انقدر تعریف میکنی ازمون؟ هدفش ترور ما دهه شصتی هاست:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ الان دقیقا هدفت چیه انقدر تعریف میکنی ازمون؟ چون بهترین دوستاش دهه شصتی هستند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده