Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من هم تمام خواهر وبرادرام دهه شصتی هستن وهم بهترین دوستام جزو این گروهنواقعا همینطوره واین گروه واقعا مظلومن و انقدر تو زندگیشون سختی کشیدن که صبرشون زیاده باور کنید من یه دوست دهه شصتی دارم که بزنم به تخته انقدر ماهه حاضر نیستم یه تار موشو با دوستای دهه هفتادیم عوض کنم انشاالله که همه دهه شصتیا خوشبخت بشن آخه اونا دوره های سخت رو به امید رسیدن به یه دوره ی خوب پشت سر گذاشتن اما حالا... حداقل ما دهه هفتادیا باید احترامشون رو نگه داریم که بیشتر از این دلشون نشکنه مخلص بروبچه های دهه شصتی بچه ها بدوید یه دهه هفتادی رو زنده زنده گرفتم بیایید بخوریمش 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها بدوید یه دهه هفتادی رو زنده زنده گرفتمبیایید بخوریمش کوش؟ کوجاست؟! بگیر در نره...حاجی بگیر در نره... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بله دهه شصتی ها که یکیشم خودم باشم بیشتر بخاطر نبود فضای کسب و کار مناسب و تفریحات حداقل در عصر حاضر معروف شدیم......... و بنده به شخصه به تمام بچه های دهه 60 بخاطر این هم بدبختی و ظلمی که در حقشون شده تبریک میگم 10 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ هی دهه شصتی سرتو بگیر بالا ! میدونم تو جوونی پیر شدی میدونم آهنگ یو یو بازی کردنت آژیر قرمز بود . میدونم واسه دوچرخه و آتاری معدل بیست آوردی و هرگز نخریدن برات . می دونم بچگیات بمبارون بود . ... می دونم عشقت داریوش بود، می دونم نظامت جدید بود ... می دونم کلاسات پر آدم بود می دونم ... 60 حرمت را می فهمید, از خود گذشتگی را میفهمید, توهین نکردن را میفهمید ! حالا باید همکلام نسل "جاستین بایبر" شوی ! کسایی که شلوار را تانصفه کشیده اند و به ش و رت ش ا ن افتخار میکنند ! سخت ست رابطه با تهی و تتلو و ساسی مانکن ! سخت ست فهمیدن عجیجم و عجقم و ملسی و بیبی و هانی ! ببین منو ، سرتو بگیر بالا، گریه نکن رفیق، در عوض یه مرد و یه زن واقعی بار اومدی......... (قدیمیه مطلبش ولی بدک نیس........) 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ هی دهه شصتی سرتو بگیر بالا! میدونم تو جوونی پیر شدی میدونم آهنگ یو یو بازی کردنت آژیر قرمز بود . میدونم واسه دوچرخه و آتاری معدل بیست آوردی و هرگز نخریدن برات . می دونم بچگیات بمبارون بود . ... می دونم عشقت داریوش بود، می دونم نظامت جدید بود ... می دونم کلاسات پر آدم بود می دونم ... 60 حرمت را می فهمید, از خود گذشتگی را میفهمید, توهین نکردن را میفهمید ! حالا باید همکلام نسل "جاستین بایبر" شوی ! کسایی که شلوار را تانصفه کشیده اند و به ش و رت ش ا ن افتخار میکنند ! سخت ست رابطه با تهی و تتلو و ساسی مانکن ! سخت ست فهمیدن عجیجم و عجقم و ملسی و بیبی و هانی ! ببین منو ، سرتو بگیر بالا، گریه نکن رفیق، در عوض یه مرد و یه زن واقعی بار اومدی......... (قدیمیه مطلبش ولی بدک نیس........) با الفاضت بسی خرسن شدیدم........و بسی هم احساس غرور کردیم یاشیاسن 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا ای بابا در عوض یه مرد و یهزن واقعی بار اومدی ......... ینی مشکلا گذاشت واقعی بار بیایم سرمونو بالا بگیریم 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کوش؟ کوجاست؟! بگیر در نره...حاجی بگیر در نره... یکی دیگه هم ازتون دفاع کرده نمیخواید بخوریدش؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا ای بابا در عوض یه مرد و یهزن واقعی بار اومدی ......... ینی مشکلا گذاشت واقعی بار بیایم سرمونو بالا بگیریم هی دست رو دلمون نذارید تو رو خدا:w821: 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ یکی دیگه هم ازتون دفاع کردهنمیخواید بخوریدش؟ کو کجاست ؟؟؟/ بگید کوجاست ما خودمون میخوریمش:(50): 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کو کجاست ؟؟؟/ بگید کوجاست ما خودمون میخوریمش:(50): همین که تازه بهتون امید داد دیگه... حالا دیگه بی خیال من بشید 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ هی دهه شصتی سرتو بگیر بالا! میدونم تو جوونی پیر شدی میدونم آهنگ یو یو بازی کردنت آژیر قرمز بود . میدونم واسه دوچرخه و آتاری معدل بیست آوردی و هرگز نخریدن برات . می دونم بچگیات بمبارون بود . ... می دونم عشقت داریوش بود، می دونم نظامت جدید بود ... می دونم کلاسات پر آدم بود می دونم ... 60 حرمت را می فهمید, از خود گذشتگی را میفهمید, توهین نکردن را میفهمید ! حالا باید همکلام نسل "جاستین بایبر" شوی ! کسایی که شلوار را تانصفه کشیده اند و به ش و رت ش ا ن افتخار میکنند ! سخت ست رابطه با تهی و تتلو و ساسی مانکن ! سخت ست فهمیدن عجیجم و عجقم و ملسی و بیبی و هانی ! ببین منو ، سرتو بگیر بالا، گریه نکن رفیق، در عوض یه مرد و یه زن واقعی بار اومدی......... (قدیمیه مطلبش ولی بدک نیس........) چقدر از خودم خوشم اومد مرسی رفیق با خط آخر متن حال کردم. واسه من جدید بود 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون هر کسی اومد تجربه کسب کنه عواقبش برای ما بود ابتدایی و راهنمایی که بودیم ناظم و مدیر فکر میکردن هنوز زمان جنگه با کابل و هر چیزی که گیرشون میومد میفتادن به جون بچه ها ... ما هم کم نمیزاشتیم براشون ولی خوب .... اومدیم دبیرستان سال بالایی مون ترمی واحدی بود - چند سال قبل ما سالی واحدی تا ما خواستیم تغییر رشته بدیم سال واحدی شد - خیلی درسها رو دوبار پاس کردم (جالب اینجا بود درس دفاعی رو دوبار پاس کردم در دو منطقه مختلف - هر دوبار هم ما رو میدان تیر و .. نبردن ) حالا نمیدونم آیه از کجا نازل شده این دخترهارو به زور میبرن به کشتن میدن شرایط با خاتمی خوب میگذشت تازه که داشتیم از زندگی لذت میبردیم سرو کله احمدی نژاد پیدا شد در اولین اقدام انجمن اسلامی دانشگاهها رو جمع کرد فهمیدیم یه نقشه ای داره باقیشو دیگه خودتون دیدید و احساس کردید هر چی میدویم نمیتونیم از تورم سبقت بگیریم بذر خاوری رو ریخت تو جامعه طوری که تا 50 سال دیگه هم که میخواهیم بار و بندیل رو ببندیم بریم فشارشو باید احساس کنیم تازه بچه های دهه پنجاه و اوایل دهه 60 تجربیاتی چون کمیته رو هم داشتن (2 ساعت دزد و پلیس به خاطر شلوار جین - رنگ کردن دست و آرنج به خاطر آستین کوتاه - پیاده توی کویر ولشون کردن و 2 ساعت پا برهنه برگشتن به خاطر کتانی رنگی و .... اینجوری که بچه های دهه شصتی از اولین سال تا 10مین سال تجربیات متفاوتی داشتن که یجور پیوستگی بینشون هست و همه شون همدیگه رو درک میکنن 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون هر کسی اومد تجربه کسب کنه عواقبش برای ما بود ابتدایی و راهنمایی که بودیم ناظم و مدیر فکر میکردن هنوز زمان جنگه با کابل و هر چیزی که گیرشون میومد میفتادن به جون بچه ها ... ما هم کم نمیزاشتیم براشون ولی خوب .... اومدیم دبیرستان سال بالایی مون ترمی واحدی بود - چند سال قبل ما سالی واحدی تا ما خواستیم تغییر رشته بدیم سال واحدی شد - خیلی درسها رو دوبار پاس کردم (جالب اینجا بود درس دفاعی رو دوبار پاس کردم در دو منطقه مختلف - هر دوبار هم ما رو میدان تیر و .. نبردن ) حالا نمیدونم آیه از کجا نازل شده این دخترهارو به زور میبرن به کشتن میدن شرایط با خاتمی خوب میگذشت تازه که داشتیم از زندگی لذت میبردیم سرو کله احمدی نژاد پیدا شد در اولین اقدام انجمن اسلامی دانشگاهها رو جمع کرد فهمیدیم یه نقشه ای داره باقیشو دیگه خودتون دیدید و احساس کردید هر چی میدویم نمیتونیم از تورم سبقت بگیریم بذر خاوری رو ریخت تو جامعه طوری که تا 50 سال دیگه هم که میخواهیم بار و بندیل رو ببندیم بریم فشارشو باید احساس کنیم تازه بچه های دهه پنجاه و اوایل دهه 60 تجربیاتی چون کمیته رو هم داشتن (2 ساعت دزد و پلیس به خاطر شلوار جین - رنگ کردن دست و آرنج به خاطر آستین کوتاه - پیاده توی کویر ولشون کردن و 2 ساعت پا برهنه برگشتن به خاطر کتانی رنگی و .... اینجوری که بچه های دهه شصتی از اولین سال تا 10مین سال تجربیات متفاوتی داشتن که یجور پیوستگی بینشون هست و همه شون همدیگه رو درک میکنن گل گفتی 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون هر کسی اومد تجربه کسب کنه عواقبش برای ما بود ابتدایی و راهنمایی که بودیم ناظم و مدیر فکر میکردن هنوز زمان جنگه با کابل و هر چیزی که گیرشون میومد میفتادن به جون بچه ها ... ما هم کم نمیزاشتیم براشون ولی خوب .... اومدیم دبیرستان سال بالایی مون ترمی واحدی بود - چند سال قبل ما سالی واحدی تا ما خواستیم تغییر رشته بدیم سال واحدی شد - خیلی درسها رو دوبار پاس کردم (جالب اینجا بود درس دفاعی رو دوبار پاس کردم در دو منطقه مختلف - هر دوبار هم ما رو میدان تیر و .. نبردن ) حالا نمیدونم آیه از کجا نازل شده این دخترهارو به زور میبرن به کشتن میدن شرایط با خاتمی خوب میگذشت تازه که داشتیم از زندگی لذت میبردیم سرو کله احمدی نژاد پیدا شد در اولین اقدام انجمن اسلامی دانشگاهها رو جمع کرد فهمیدیم یه نقشه ای داره باقیشو دیگه خودتون دیدید و احساس کردید هر چی میدویم نمیتونیم از تورم سبقت بگیریم بذر خاوری رو ریخت تو جامعه طوری که تا 50 سال دیگه هم که میخواهیم بار و بندیل رو ببندیم بریم فشارشو باید احساس کنیم تازه بچه های دهه پنجاه و اوایل دهه 60 تجربیاتی چون کمیته رو هم داشتن (2 ساعت دزد و پلیس به خاطر شلوار جین - رنگ کردن دست و آرنج به خاطر آستین کوتاه - پیاده توی کویر ولشون کردن و 2 ساعت پا برهنه برگشتن به خاطر کتانی رنگی و .... اینجوری که بچه های دهه شصتی از اولین سال تا 10مین سال تجربیات متفاوتی داشتن که یجور پیوستگی بینشون هست و همه شون همدیگه رو درک میکنن خیلی ناراحت شدم باز میگم منه دهه هفتادی مخلص بچه های دهه شصتی گل 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی ناراحت شدمباز میگم منه دهه هفتادی مخلص بچه های دهه شصتی گل بچه ها غلاف کنید این خودیه ولی مدل چینیشه 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ يادش بخير، تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان نفر وسطی باید میرفت زیر میز. یادش بخیر 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها غلاف کنیداین خودیه ولی مدل چینیشه حالا هم که یه دهه هفتادی باهاتون اینطوری رفتار میکنه،بهش میگید چینی؟ باشه منم دیگه هیچی نمیگم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حالا هم که یه دهه هفتادی باهاتون اینطوری رفتار میکنه،بهش میگید چینی؟باشه منم دیگه هیچی نمیگم خوب اصل نیستی حالا تایلندی 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خوب اصل نیستیحالا تایلندی خب چرا آخه؟ چرا میگی اصل نیستم؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده