Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سلام از عنوان تاپیک معلوه دیگه تو این سایت میتونید اسم خودتونو به خط میخی ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hapydancsmil: 20 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی باحالههههههههههههههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ اگه تو کتیبه ای جای دیدید بفهمید معنی دختر شاه رو میده 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ علی چطو واسه تو از بالا به پایینه واسه همه از چپ به راست ؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ علی چطو واسه تو از بالا به پایینه واسه همه از چپ به راست ؟ خودم همین طوری کپی پیست کردم فاطمه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ولی فکر کنم سرکاری باشه اخه تو حروف الفباشون الف نداشت فکر کنم مگه میشه الف نداشته باشن ولی اگر دقیقا الف رو هم نداشته باشن یه چیز دیگه بجاش دارن که همون صدا رو داره از اینجا هم میتونید چک کنید ببینید اسمتون درست هست یا نه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خودم همین طوری کپی پیست کردم فاطمه مگه خط چینی که نبود، این شکلی شاید یه معنی دیگه بده خوب 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ حالا هر کی حال داره اینو چک کنه با اون حروف .... کتیبه خوانیتون تقویت بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده