ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ [h=5]کیا اینو وقتی دبستانی بودن می خوندن؟؟؟ اولیا شلخته [/h] [h=5]دومیا پا تخته :5c6ipag2mnshmsf5ju3[/h] [h=5]سومیا رئیسن :icon_pf (10):[/h] [h=5]چارمیا پلیسن :guntootsmiley2:[/h] [h=5]پنجمیا لیسانسه، یه سره میرن فرانسه [/h] من هیچ وقت نمیخوندم ولی همیشه بقیه میخوندن - زنگ راحت بود میدویدیم و کلی انرژی داشتیم بازی میکردیمو ... چه دورانی بود (حسابی دلم گرفت) . :w821: 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پنجمیا رفوزه یکوری میرن تو کوزه لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من فكر كنم فقط يه بار اينو شنيدم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ ما میخوندیم. دوران خوبی بود.به دور از سختی ها و مشکلات. لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پنجمیا رفوزه یکوری میرن تو کوزه اینم یه جورش بود اونایی که پنجمی بودن میگفتن پنجمیا لیسانسه یه سره میرن فرانسه و اونائی که کلاسای پایین تری بودن میگفتن پنجمیا روفوزه یهوئی میرن تو کوزه .... من فكر كنم فقط يه بار اينو شنيدم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من جای شما خعلی شنیدم از اول دبستان تا پنجم ... :hapydancsmil: ما میخوندیم.دوران خوبی بود.به دور از سختی ها و مشکلات. لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یادش بخیر سکه میذاشتیم زیر کاغذ با مداد روشو رنگ میکردیم جاش میموند رو کاغذ کلی ذوق میکردیم .:hapydancsmil: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یادش بخیر سکه میذاشتیم زیر کاغذ با مداد روشو رنگ میکردیم جاش میموند رو کاغذ کلی ذوق میکردیم .:hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3 من این یادمه ولی شعرو نه تا حالا نشنیدمولی بامزس به برادرزادم حتما یاد میدم لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ چرا ؟ وقتی تو این تاپینگ میخام به کسی امتیاز بدم یا تشکر کنم میگه به حداکثر رسیده - واقعا که !!! جای دیگه میشه اما اینجا نمیشه حتی از طریق ستاره ..... از همه ی دوستانی که نظر دادن قدردانی میکنم .تشکر .... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده