shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ زیباترین هفت سین نوروز 1392 کدام هست ؟ با سلام و درود خدمت تمام نواندیشان گل و هنرمند از تأخیر پیش آمده عذر میخوام و اینم شما و هفت سین های زیبای دوستانتون این نوروز فرخنده خجسته باد برای همگی :icon_gol: هرچند روی هنر نمیشه قیمت گذاشت ولی این هم امتیازها برای تشکر کردن از زحمات دوستانمون که وقت گذاشتن هنر بخرج دادن و زحمت کشیدن برای ما هم ارسال کردن نفر اول: 150 + مدال طراح برتر به مدت دو ماه نفر دوم: 100 نفر سوم: 50 نکته : انتخاب چندگانه هست به حداکثر 5 هفت سین برتر رأی بدهید. ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 1** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 2 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 3 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 4 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 5 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 6 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 7 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 8 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 9 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 10 ** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 11** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 12** . . . . . . ** زیباترین هفت سین نوروز 92 شماره 13 ** .. . . با تشکر از تمام دوستانی که وقت گذاشتن و از هنرشون برامون عکس فرستادند.. 33 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ درود و وقت بخیر بسیار زیبا بودن لذت بردم. البت سفره ی عقدکنان هم تداعی شد برام 3 بوسه کز دو لبت کرده ای وظیفه ی من:icon_pf (34): اگر ادا نکنی قرض دار من باشی 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ دست همگی درد نکنه خیلی قشنگ بودن.... الان واقعا خوشحالم شرکت نکردم چون در مقابل این همه خلاقیت و زیبایی آخرم نمیشدم 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ ویییییی جای سفره هفت سین من خالیه دست همگی درد نکنه:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ همشون واقعا زیبا بودن منم رای دادم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خیلیییی زیبا بودن؛ آفرین به دوستان هنرمند ؛خوشمان آمد لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عالیییییییییییییییییییههههههههههههههههههه. 6 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چه خانومای خوش سلیقه ای اینجا هست:dancegirl2: حیف شد که امسال هفت سین درست نکردم وگرنه ایده های جالبی داشتن عکسا 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی زیبا بودن.خیلی خوش سلیقه هستین. دست همگی درد نکنه. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ درود و وقت بخیربسیار زیبا بودن لذت بردم. البت سفره ی عقدکنان هم تداعی شد برام 3 بوسه کز دو لبت کرده ای وظیفه ی من:icon_pf (34): اگر ادا نکنی قرض دار من باشی یا خدا چته علی؟ آخی یاد سفره عقدت افتادی مگه 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ راستش منم با ديدن بعضياش ياد سفره عقد افتادم! قشنگ بودن!ممنون 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه آخرش بهشون پیشنهاد میدیم بروند توی کار سفره عقد و مجالس اینچنینی 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی از همه.همه زیبا بود.چندتاش خیلی خوش سلیقه چیده شده بود. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یا خدا چته علی؟آخی یاد سفره عقدت افتادی مگه دوستام همه پریدن کسی برام آستین بالا نمیزنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این وسط حافظ هم شده نمک رو زخم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ دوستام همه پریدن کسی برام آستین بالا نمیزنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این وسط حافظ هم شده نمک رو زخم از من میشنوی دیگه نرو طرف حافظ همش وعده و وعید الکی میده برو به زندگیت برس از دوران تجردت هم نهایت استفاده رو ببر بیکاری خودتو بندازی تو هچل مشکلا ت و هزینه های بیخودی برو خوش باش 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ از من میشنوی دیگه نرو طرف حافظهمش وعده و وعید الکی میده برو به زندگیت برس از دوران تجردت هم نهایت استفاده رو ببر بیکاری خودتو بندازی تو هچل مشکلا ت و هزینه های بیخودی برو خوش باش شعر حافظ همه بیت الغزل معرفت هست شهدخت طرز فکر خوبیه ولی تا وقتی که برام خواستگار بیاد:girl_blush2: دوستان یه وقت فک نکنن که اسپم بازارش کردیم فی الواقع آپ میکنیم:3384s: 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ شهدخت جان بعد مسابقه عکس ها رو انتقال بده اون یکی تاپیک (تاپیک آریودخت)، تا یه مجموعه خوب از هفت سین های نواندیشانی داشته باشیم (منم اونیکی هفت سین رو میذارم) 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ شهدخت جان بعد مسابقه عکس ها رو انتقال بده اون یکی تاپیک (تاپیک آریودخت)، تا یه مجموعه خوب از هفت سین های نواندیشانی داشته باشیم (منم اونیکی هفت سین رو میذارم) ای به چشم عزیزم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ 1-من در این مسابقه شرکت نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2-نمیدونم کدوم سفره برای کیه 3-بدم نمی آد مورد 4 در رای دادن دوستان تاثیر بذاره 4- برنامه شبکه استانی مازندران.مهمان هم یه طراح صحنه از تهران بود.. مجری از مهمان پرسید نظرتون در مورد دکور برنامه ی ما چیه؟ این آقای طراح صحنه هم رحم نکرد و چپ و راست انتقاد کرد. حالا دکور چطور بود؟ شلوغ/پشت بنر دریا/ماهی ها از سقف آویزون:w58:/کلی گل و گیاه و اینگاری جنگل نور بود/صنایع دستی ووو یعنی یه جورهایی نماد استان مازندران ولی منقد حق داشت.. 5-من همه ی سفره هایی که دوستان گذاشتن رو دوس دارم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ 1-من در این مسابقه شرکت نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2-نمیدونم کدوم سفره برای کیه 3-بدم نمی آد مورد 4 در رای دادن دوستان تاثیر بذاره 4- برنامه شبکه استانی مازندران.مهمان هم یه طراح صحنه از تهران بود.. مجری از مهمان پرسید نظرتون در مورد دکور برنامه ی ما چیه؟ این آقای طراح صحنه هم رحم نکرد و چپ و راست انتقاد کرد. حالا دکور چطور بود؟ شلوغ/پشت بنر دریا/ماهی ها از سقف آویزون:w58:/کلی گل و گیاه و اینگاری جنگل نور بود/صنایع دستی ووو یعنی یه جورهایی نماد استان مازندران ولی منقد حق داشت.. 5-من همه ی سفره هایی که دوستان گذاشتن رو دوس دارم چرا تو شرکت نکردی ؟ مگه ایرانی نیستی ؟:vahidrk: مگه هفت سین مامانت چیش از اینها کمتر بود که شرکتش ندادی؟:vahidrk: اینها برای گزینه 1 کافیه فعلا 2- جدی راست میگی 5- درسته یکم بداخلاقی ولی خب سلیقه ات خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده