Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ فایل دانلود و تست شد.مشکلی نداشت 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ فایل مشکل داره مهندس فایل دانلود و تست شد.مشکلی نداشت مرسی مهندس به حول و قوه الهی بدون مشکل دانلود و نصب شد 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بازم سلام یه آموزش جالب که شاید تا بحال به چشمتون خورده ولی توجه نکردیــــــــــــــد برای کشیدن حروف میتونید از کلید میانبر Shift+j استفاده کنید.اصطلاحا به این کراکتر Arabic TATWEEL گفته میشه و کد این کاراکتر 0640 هستش. البته بگم که استفاده از این کاراکتر فقط برای زیباسازی در نوشته های خودمونی مجازه.تو نوشته های رسمی به هیچ وجه نباید ازش استفاده کنید. امیدوارم خوشتون اومده باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بازم سلام یه آموزش جالب که شاید تا بحال به چشمتون خورده ولی توجه نکردیــــــــــــــد برای کشیدن حروف میتونید از کلید میانبر Shift+j استفاده کنید.اصطلاحا به این کراکتر Arabic TATWEEL گفته میشه و کد این کاراکتر 0640 هستش. البته بگم که استفاده از این کاراکتر فقط برای زیباسازی در نوشته های خودمونی مجازه.تو نوشته های رسمی به هیچ وجه نباید ازش استفاده کنید. امیدوارم خوشتون اومده باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اجرا نیشه واسه من از زادروزم هم بااین مورد مشکل داشتم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اجرا نیشه واسه مناز زادروزم هم بااین مورد مشکل داشتم این مسیرو برو: start-all programs-accesspries-system tools-character map پنجرش که باز شد تیک advanced رو بزن.تو قسمت unicode... عدد 0640 رو تایپ کنی کاراکترش میاد.بعد select بعدشم copy.حالا هرجا میخوای پیستش کن. 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ این مسیرو برو: start-all programs-accesspries-system tools-character map پنجرش که باز شد تیک advanced رو بزن.تو قسمت unicode... عدد 0640 رو تایپ کنی کاراکترش میاد.بعد select بعدشم copy.حالا هرجا میخوای پیستش کن. اونوکه قرمز کردم ندارم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اونوکه قرمز کردم ندارم ویندوزت چیه ؟ Windows+R رو بزن تا ران باز بشه.بعد توش بنویس: charmap اوکی کن 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله... حلــــــــــــــــــــــــــــــــه.... هولا هولا... 4 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من یک اشکالی دارم. اگر بخواهم یک مطلبی را در پاورقی بنویسم و اینکه چطور میشه مثلا جمله بالایی را یک عدد کوچک بالاش گذاشت که در پاورقی همون عدد را توضیحات براش نوشت. میشه راهنمایی کنید ایا پاورقی نوشتن دستوری داره . 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من یک اشکالی دارم. اگر بخواهم یک مطلبی را در پاورقی بنویسم و اینکه چطور میشه مثلا جمله بالایی را یک عدد کوچک بالاش گذاشت که در پاورقی همون عدد را توضیحات براش نوشت. میشه راهنمایی کنید ایا پاورقی نوشتن دستوری داره . از تب references گزینه insert footnote را بزنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده