Abbas.H 15,120 ارسال شده در 20 فروردین 1392 فایل دانلود و تست شد.مشکلی نداشت 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 20 فروردین 1392 فایل مشکل داره مهندس فایل دانلود و تست شد.مشکلی نداشت مرسی مهندس به حول و قوه الهی بدون مشکل دانلود و نصب شد 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 20 فروردین 1392 بازم سلام یه آموزش جالب که شاید تا بحال به چشمتون خورده ولی توجه نکردیــــــــــــــد برای کشیدن حروف میتونید از کلید میانبر Shift+j استفاده کنید.اصطلاحا به این کراکتر Arabic TATWEEL گفته میشه و کد این کاراکتر 0640 هستش. البته بگم که استفاده از این کاراکتر فقط برای زیباسازی در نوشته های خودمونی مجازه.تو نوشته های رسمی به هیچ وجه نباید ازش استفاده کنید. امیدوارم خوشتون اومده باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 20 فروردین 1392 بازم سلام یه آموزش جالب که شاید تا بحال به چشمتون خورده ولی توجه نکردیــــــــــــــد برای کشیدن حروف میتونید از کلید میانبر Shift+j استفاده کنید.اصطلاحا به این کراکتر Arabic TATWEEL گفته میشه و کد این کاراکتر 0640 هستش. البته بگم که استفاده از این کاراکتر فقط برای زیباسازی در نوشته های خودمونی مجازه.تو نوشته های رسمی به هیچ وجه نباید ازش استفاده کنید. امیدوارم خوشتون اومده باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اجرا نیشه واسه من از زادروزم هم بااین مورد مشکل داشتم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 20 فروردین 1392 اجرا نیشه واسه مناز زادروزم هم بااین مورد مشکل داشتم این مسیرو برو: start-all programs-accesspries-system tools-character map پنجرش که باز شد تیک advanced رو بزن.تو قسمت unicode... عدد 0640 رو تایپ کنی کاراکترش میاد.بعد select بعدشم copy.حالا هرجا میخوای پیستش کن. 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 20 فروردین 1392 این مسیرو برو: start-all programs-accesspries-system tools-character map پنجرش که باز شد تیک advanced رو بزن.تو قسمت unicode... عدد 0640 رو تایپ کنی کاراکترش میاد.بعد select بعدشم copy.حالا هرجا میخوای پیستش کن. اونوکه قرمز کردم ندارم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 21 فروردین 1392 اونوکه قرمز کردم ندارم ویندوزت چیه ؟ Windows+R رو بزن تا ران باز بشه.بعد توش بنویس: charmap اوکی کن 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 21 فروردین 1392 بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله... حلــــــــــــــــــــــــــــــــه.... هولا هولا... 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
narges_gha 106 ارسال شده در 14 اردیبهشت 1392 سلام من یک اشکالی دارم. اگر بخواهم یک مطلبی را در پاورقی بنویسم و اینکه چطور میشه مثلا جمله بالایی را یک عدد کوچک بالاش گذاشت که در پاورقی همون عدد را توضیحات براش نوشت. میشه راهنمایی کنید ایا پاورقی نوشتن دستوری داره . 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali Akbar.J 3,913 ارسال شده در 14 اردیبهشت 1392 سلام من یک اشکالی دارم. اگر بخواهم یک مطلبی را در پاورقی بنویسم و اینکه چطور میشه مثلا جمله بالایی را یک عدد کوچک بالاش گذاشت که در پاورقی همون عدد را توضیحات براش نوشت. میشه راهنمایی کنید ایا پاورقی نوشتن دستوری داره . از تب references گزینه insert footnote را بزنید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال