memmar 6829 ارسال شده در 20 تیر، 2014 مرسی دستت درد نکنه اون قسمت رفتم ولی چیزی که تو تصاویر آموزشی نشون داده اونجا نیست کدوم تصویرو نمیتونید پیدا کنید؟ 1
Lean 56968 ارسال شده در 20 تیر، 2014 کدوم تصویرو نمیتونید پیدا کنید؟ از رو یک سایت خارجی تونستم طرز کار رو متوجه بشم ، اما این تصویری که درست کرده بود یکی از دوستان اون درخشندگی رو نداشت نمونه ای که اون سایت اجرا کرده بود خیلی درخشان بود و من نتونستم مثل اون دربیارم 4
partow 25305 ارسال شده در 24 تیر، 2014 سلام مجددآقا کی میتونه این تصویر رو طلایی کنه با ستاره های چشمک زن؟ سلام ... منظورتون چیزی شبیه این هستش؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 24 تیر، 2014 سلام ... منظورتون چیزی شبیه این هستش؟ آره همچی چیزی یه چیزی هم خودم درس کردم ولی شبیه سیم کارت شده اگه بشه اون گوششو ازون حالت در آورد باز قابل تحمل تر میشه 4
partow 25305 ارسال شده در 24 تیر، 2014 آره همچی چیزی یه چیزی هم خودم درس کردم ولی شبیه سیم کارت شده اگه بشه اون گوششو ازون حالت در آورد باز قابل تحمل تر میشه جه جالب شده اصلاً واسه چی میخواستید به صورت طلایی درش بیارید؟ آیکن رو خودتون طراحی میکنید ؟ 2
Lean 56968 ارسال شده در 24 تیر، 2014 جه جالب شده اصلاً واسه چی میخواستید به صورت طلایی درش بیارید؟ آیکن رو خودتون طراحی میکنید ؟ میخوام مثل همون کاپی که نشونت دادم بشه واسه به نوعی میشه گفت یه کاپ اختصاصی ، نه ایکونش رو از نت گرفتم ولی سیم کارتو خودم درست کردم 3
partow 25305 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 میخوام مثل همون کاپی که نشونت دادم بشه واسه به نوعی میشه گفت یه کاپ اختصاصی ، نه ایکونش رو از نت گرفتم ولی سیم کارتو خودم درست کردم به این موضوع رسیدگی شد ... و نتیجه : 6
Lean 56968 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 11 مرداد، 2014 اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید منم استقبال میکنم از این آموزش 2
partow 25305 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید منم استقبال میکنم از این آموزش الآن تو امتحانام هست ... ولی این افکت با فتوشاپ بوده و از ابزار animation استفاده شده . خیلی ساده هستش ... یه گرادینته با دو تا ستاره که متحرک کردمشون :دی اینجا یه آموزش در رابطه با انیمیشن هستش ... بخونید کمکتون میکنه http://www.noandishaan.com/forums/thread41107.html سوال داشتید بعد از امتحانام میام جواب میدم 8
nasim184 12256 ارسال شده در 12 مهر، 2014 سلام بچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید 2
S.F 24932 ارسال شده در 13 مهر، 2014 خودم تونستم:hapydancsmil: خوب. ب ما هم یاد می دادی البته اگه طولانی نیست و اذیت نمی شی سلامبچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید من هیچ ندانم. منتظر استاید می مانیم سوال خودش: من نسخه پرتابل دارم از فوتوشاپ every line composer ام خاموشه . متن می نویسم فارسی . جدا جداس. بعد چپه می می نویسه. تلفن می شه ن ف ل ت البته با نسخه نصبیم این مشکل رو ندارم ها ولی الان کلید کردم. این چرا نیم شه 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 سلامبچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید سلام در صورتی میتونی ببری تو فتوشاپ که به شکل عکس باشه. منظورت از افکت دادن چیه؟یعنی تغییر رنگ بدی ؟چه افکتی منظورته؟ 4
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 سوال خودش: من نسخه پرتابل دارم از فوتوشاپ every line composer ام خاموشه . متن می نویسم فارسی . جدا جداس. بعد چپه می می نویسه. تلفن می شه ن ف ل ت البته با نسخه نصبیم این مشکل رو ندارم ها ولی الان کلید کردم. این چرا نیم شه سلام فرماندهچرا مشدی مینویسی؟ از نوار ابزار بالای صفحه Window>Paragraph کلیک کن تو کادری که باز میشه گوشه سمت راستش یه فلش رو به پایین هست کلیک کن روش و Middle East Single-line Composerرا تیکشو بذار من این مشکلو داشتم اما این گزینه رو فتوشاپم نداشت.مجبور شدم نسخه جدید نصب کنم 4
S.F 24932 ارسال شده در 13 مهر، 2014 سلام فرماندهچرا مشدی مینویسی؟ از نوار ابزار بالای صفحه Window>Paragraph کلیک کن تو کادری که باز میشه گوشه سمت راستش یه فلش رو به پایین هست کلیک کن روش و Middle East Single-line Composerرا تیکشو بذار من این مشکلو داشتم اما این گزینه رو فتوشاپم نداشت.مجبور شدم نسخه جدید نصب کنم درود خودم (خدا ) بر استاد خطاط مگه چپه مشهدی ؟ واقعا شما ها چپه ندارین ؟ چ لغتنامه محدودی مهندس، این رو خودم می دونستم. ولی نداره . فقط همون every line composer رو داره. ک اونم فعال کردم. بازم نشد نسخه پرتابل فوتوشاپه. شاید اصلا امکانش نیس ها. اینم بگم . بگین سر کاری بوده . در ضمن این گزینه every line composer خاموش بود. یافتم ک اگر قبل از ورود ب new فایل برم تو پاراگرفه . می شه عوضش کنم 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 درود خودم (خدا ) بر استاد خطاط مگه چپه مشهدی ؟ واقعا شما ها چپه ندارین ؟ چ لغتنامه محدودی مهندس، این رو خودم می دونستم. ولی نداره . فقط همون every line composer رو داره. ک اونم فعال کردم. بازم نشد نسخه پرتابل فوتوشاپه. شاید اصلا امکانش نیس ها. اینم بگم . بگین سر کاری بوده . در ضمن این گزینه every line composer خاموش بود. یافتم ک اگر قبل از ورود ب new فایل برم تو پاراگرفه . می شه عوضش کنم خواهش میکنم.ما هنو استاد نشدیم:icon_pf (34): نه چپه نداریم.میگیم وارونهدفه اولی که استادمون سر کلاس گفت من نمیدونستم چیه حالا بالاخره درست شد یا نه؟ 3
S.F 24932 ارسال شده در 13 مهر، 2014 خواهش میکنم.ما هنو استاد نشدیم:icon_pf (34): نه چپه نداریم.میگیم وارونهدفه اولی که استادمون سر کلاس گفت من نمیدونستم چیه حالا بالاخره درست شد یا نه؟ چرا دیگه. من می گم استادی، یعنی هستی دیگه واقعا ک. لابد فلکه هم ندارین واقعا گویش مشهدی نبود زبان پارسی مرده بود تا الان نسخه نصبیم درسته، دارم باهاش کار می کنم :دی ولی ی گیزی ه، ک دوس دارم این رو هم درس کنم ی چیزی یاد بگیرم 2
ارسال های توصیه شده