memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی دستت درد نکنه اون قسمت رفتم ولی چیزی که تو تصاویر آموزشی نشون داده اونجا نیست کدوم تصویرو نمیتونید پیدا کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ کدوم تصویرو نمیتونید پیدا کنید؟ از رو یک سایت خارجی تونستم طرز کار رو متوجه بشم ، اما این تصویری که درست کرده بود یکی از دوستان اون درخشندگی رو نداشت نمونه ای که اون سایت اجرا کرده بود خیلی درخشان بود و من نتونستم مثل اون دربیارم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مجددآقا کی میتونه این تصویر رو طلایی کنه با ستاره های چشمک زن؟ سلام ... منظورتون چیزی شبیه این هستش؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام ... منظورتون چیزی شبیه این هستش؟ آره همچی چیزی یه چیزی هم خودم درس کردم ولی شبیه سیم کارت شده اگه بشه اون گوششو ازون حالت در آورد باز قابل تحمل تر میشه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره همچی چیزی یه چیزی هم خودم درس کردم ولی شبیه سیم کارت شده اگه بشه اون گوششو ازون حالت در آورد باز قابل تحمل تر میشه جه جالب شده اصلاً واسه چی میخواستید به صورت طلایی درش بیارید؟ آیکن رو خودتون طراحی میکنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جه جالب شده اصلاً واسه چی میخواستید به صورت طلایی درش بیارید؟ آیکن رو خودتون طراحی میکنید ؟ میخوام مثل همون کاپی که نشونت دادم بشه واسه به نوعی میشه گفت یه کاپ اختصاصی ، نه ایکونش رو از نت گرفتم ولی سیم کارتو خودم درست کردم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میخوام مثل همون کاپی که نشونت دادم بشه واسه به نوعی میشه گفت یه کاپ اختصاصی ، نه ایکونش رو از نت گرفتم ولی سیم کارتو خودم درست کردم به این موضوع رسیدگی شد ... و نتیجه : 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید منم استقبال میکنم از این آموزش 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر امکان داره آموزش یا لینک آموزش نحوه ایجاد همچین افکتی رو بذارید منم استقبال میکنم از این آموزش الآن تو امتحانام هست ... ولی این افکت با فتوشاپ بوده و از ابزار animation استفاده شده . خیلی ساده هستش ... یه گرادینته با دو تا ستاره که متحرک کردمشون :دی اینجا یه آموزش در رابطه با انیمیشن هستش ... بخونید کمکتون میکنه http://www.noandishaan.com/forums/thread41107.html سوال داشتید بعد از امتحانام میام جواب میدم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ افکت ذره بین چطوری میشه ایجاد کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ خودم تونستم:hapydancsmil: خوب. ب ما هم یاد می دادی البته اگه طولانی نیست و اذیت نمی شی سلامبچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید من هیچ ندانم. منتظر استاید می مانیم سوال خودش: من نسخه پرتابل دارم از فوتوشاپ every line composer ام خاموشه . متن می نویسم فارسی . جدا جداس. بعد چپه می می نویسه. تلفن می شه ن ف ل ت البته با نسخه نصبیم این مشکل رو ندارم ها ولی الان کلید کردم. این چرا نیم شه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلامبچه ها من یه سری نقشه با کد با رنگ درست کردم.حالا میخوام بهش یه کم افکت بدم. میشه داخل فتوشاپ همچین کاری کرد.میشه دستوراتش یاد بدید.... با color range.satin امتحان کردم ولی همیشه اجرا نمیشه! میشه کمک کنید سلام در صورتی میتونی ببری تو فتوشاپ که به شکل عکس باشه. منظورت از افکت دادن چیه؟یعنی تغییر رنگ بدی ؟چه افکتی منظورته؟ 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سوال خودش: من نسخه پرتابل دارم از فوتوشاپ every line composer ام خاموشه . متن می نویسم فارسی . جدا جداس. بعد چپه می می نویسه. تلفن می شه ن ف ل ت البته با نسخه نصبیم این مشکل رو ندارم ها ولی الان کلید کردم. این چرا نیم شه سلام فرماندهچرا مشدی مینویسی؟ از نوار ابزار بالای صفحه Window>Paragraph کلیک کن تو کادری که باز میشه گوشه سمت راستش یه فلش رو به پایین هست کلیک کن روش و Middle East Single-line Composerرا تیکشو بذار من این مشکلو داشتم اما این گزینه رو فتوشاپم نداشت.مجبور شدم نسخه جدید نصب کنم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام فرماندهچرا مشدی مینویسی؟ از نوار ابزار بالای صفحه Window>Paragraph کلیک کن تو کادری که باز میشه گوشه سمت راستش یه فلش رو به پایین هست کلیک کن روش و Middle East Single-line Composerرا تیکشو بذار من این مشکلو داشتم اما این گزینه رو فتوشاپم نداشت.مجبور شدم نسخه جدید نصب کنم درود خودم (خدا ) بر استاد خطاط مگه چپه مشهدی ؟ واقعا شما ها چپه ندارین ؟ چ لغتنامه محدودی مهندس، این رو خودم می دونستم. ولی نداره . فقط همون every line composer رو داره. ک اونم فعال کردم. بازم نشد نسخه پرتابل فوتوشاپه. شاید اصلا امکانش نیس ها. اینم بگم . بگین سر کاری بوده . در ضمن این گزینه every line composer خاموش بود. یافتم ک اگر قبل از ورود ب new فایل برم تو پاراگرفه . می شه عوضش کنم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ درود خودم (خدا ) بر استاد خطاط مگه چپه مشهدی ؟ واقعا شما ها چپه ندارین ؟ چ لغتنامه محدودی مهندس، این رو خودم می دونستم. ولی نداره . فقط همون every line composer رو داره. ک اونم فعال کردم. بازم نشد نسخه پرتابل فوتوشاپه. شاید اصلا امکانش نیس ها. اینم بگم . بگین سر کاری بوده . در ضمن این گزینه every line composer خاموش بود. یافتم ک اگر قبل از ورود ب new فایل برم تو پاراگرفه . می شه عوضش کنم خواهش میکنم.ما هنو استاد نشدیم:icon_pf (34): نه چپه نداریم.میگیم وارونهدفه اولی که استادمون سر کلاس گفت من نمیدونستم چیه حالا بالاخره درست شد یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ خواهش میکنم.ما هنو استاد نشدیم:icon_pf (34): نه چپه نداریم.میگیم وارونهدفه اولی که استادمون سر کلاس گفت من نمیدونستم چیه حالا بالاخره درست شد یا نه؟ چرا دیگه. من می گم استادی، یعنی هستی دیگه واقعا ک. لابد فلکه هم ندارین واقعا گویش مشهدی نبود زبان پارسی مرده بود تا الان نسخه نصبیم درسته، دارم باهاش کار می کنم :دی ولی ی گیزی ه، ک دوس دارم این رو هم درس کنم ی چیزی یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده