behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من بعد از این همه عید دیدنی دیروز برای اولین بار خونه ی یکی از بستگان میخاستیم توی ایام عید آجیل بخوریم ؛ اینا یه بلبل داشتن از قفس آزادش کرده بودن تا می اومدیم یه تخمه ای ، یه پسته ای یه چیزی بزاریم دهنمون می اومد می نشست روی دستمون از تو دهن میگرفت می خورد !!!! :ws37: خداییش شانسه ما داریم ؟!! 7 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من که اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد:icon_razz: یعنی چی فامیلایی روکه یه بارم به زور توسال میبینیمشون حالا پاشیم بریم خونشون که چی بشه به نظرمن تاچندسال آینده این دیدوبازدیداهم جمع میشه میره پی کارش لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من که اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد:icon_razz:یعنی چی فامیلایی روکه یه بارم به زور توسال میبینیمشون حالا پاشیم بریم خونشون که چی بشهبه نظرمن تاچندسال آینده این دیدوبازدیداهم جمع میشه میره پی کارش الان زدي علنا عيد باستاني رو تركوندي 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ الان زدي علنا عيد باستاني رو تركوندي راس میگه خوب من اصلا عید دیدنی نرفتم ، کسی هم نیومد خونمون ( چون اصلا تو شهرمون فامیل نداریم )، مث روزای دیگه بود با این تفاوت که گاهی کلاه قرمزی و پایتختو نیگا میکنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ راس میگه خوب من اصلا عید دیدنی نرفتم ، کسی هم نیومد خونمون ( چون اصلا تو شهرمون فامیل نداریم )، مث روزای دیگه بود با این تفاوت که گاهی کلاه قرمزی و پایتختو نیگا میکنم خوشا بحالتان لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مااز هردری حرف می زنیم.زیادم خانوادمون اهل کلاس گذاشتنو پزدادن نیستن.کلاباهم راحتیم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده