behe 2545 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 من بعد از این همه عید دیدنی دیروز برای اولین بار خونه ی یکی از بستگان میخاستیم توی ایام عید آجیل بخوریم ؛ اینا یه بلبل داشتن از قفس آزادش کرده بودن تا می اومدیم یه تخمه ای ، یه پسته ای یه چیزی بزاریم دهنمون می اومد می نشست روی دستمون از تو دهن میگرفت می خورد !!!! :ws37: خداییش شانسه ما داریم ؟!! 7
tina-arch مهمان ارسال شده در 1 تیر، 2013 من که اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد:icon_razz: یعنی چی فامیلایی روکه یه بارم به زور توسال میبینیمشون حالا پاشیم بریم خونشون که چی بشه به نظرمن تاچندسال آینده این دیدوبازدیداهم جمع میشه میره پی کارش
VINA 31339 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2013 من که اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد:icon_razz:یعنی چی فامیلایی روکه یه بارم به زور توسال میبینیمشون حالا پاشیم بریم خونشون که چی بشهبه نظرمن تاچندسال آینده این دیدوبازدیداهم جمع میشه میره پی کارش الان زدي علنا عيد باستاني رو تركوندي 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 تیر، 2013 الان زدي علنا عيد باستاني رو تركوندي راس میگه خوب من اصلا عید دیدنی نرفتم ، کسی هم نیومد خونمون ( چون اصلا تو شهرمون فامیل نداریم )، مث روزای دیگه بود با این تفاوت که گاهی کلاه قرمزی و پایتختو نیگا میکنم 1
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2013 راس میگه خوب من اصلا عید دیدنی نرفتم ، کسی هم نیومد خونمون ( چون اصلا تو شهرمون فامیل نداریم )، مث روزای دیگه بود با این تفاوت که گاهی کلاه قرمزی و پایتختو نیگا میکنم خوشا بحالتان
parisa.na 1558 ارسال شده در 4 تیر، 2013 مااز هردری حرف می زنیم.زیادم خانوادمون اهل کلاس گذاشتنو پزدادن نیستن.کلاباهم راحتیم! 1
ارسال های توصیه شده