Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مثلا میخوای نشون بدی ک چون دخترِخودتم پارتی بازی نیکنی و اینا؟آخه من چه گناهی کردم ک دخترِ تو شدم خو؟100 امتیاز و کجای دلم بزارم آخه؟ بذار روی دلت، ننداز توش. میفته توش گم میشه حالا چیکار میکنی؟ فروشنده ای یا شماره 6 رو باز کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جان فشانی کردی، با انتخابت خیال همه رو راحت کردی 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اشتباه کردم، رفتم دیدم شماره 27 رو فاطمه (کلود اسکای) قبل از شما گفته بود هنوز موافقت نکردن که میفروشن یا نه اگه فروخته شد واستون باز میکنم، اگه نشد، همون شماره 25 + 25 امتیاز روباز میکنم. همون انتخاب دومتون، فقط 25 امتیاز الکی به خاطر اشتباهم باید اضافه کنم :icon_pf (34): البته فعلاً صبر میکنیم تصمیم فاطمه رو ببینیم چیه من به این شماره انس گرفته بودم....به تاوان اشتباه انجام شده 300 امتیاز هم باید اضافه کنید.... صبر میکنیم؟ شد 350 امتیاز.... همینطوری تصاعدی زیاد میشه....30 امتیاز طلایی....:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جان فشانی کردی، با انتخابت خیال همه رو راحت کردی بنده خداااااا:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ می بینم که میخوای 105 امتیاز بفروشیش شماره 21 رو :vahidrk: فقط 105 امتیاز؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بذار روی دلت، ننداز توش. میفته توش گم میشه حالا چیکار میکنی؟ فروشنده ای یا شماره 6 رو باز کنم؟ نه بابا مرسی از راهنماییت ک یه بابا دارم اصن هرچی ک دارم از اونه ک هیچکدام نداره یعنی؟خو یخورده به مسابقه ت هیجان بده چیه هی زرتو زرت همه رو باز میکنی:icon_razz:بده خودم اصن بقیه شو اداره میکنم:vahidrk:میرم به عموم میگم خدا به سرشاهده هاااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من به این شماره انس گرفته بودم....به تاوان اشتباه انجام شده 300 امتیاز هم باید اضافه کنید.... صبر میکنیم؟ شد 350 امتیاز.... همینطوری تصاعدی زیاد میشه....30 امتیاز طلایی....:icon_razz: کم نباشه یه وقت؟ :vahidrk: فقط 105 امتیاز؟؟؟؟ دارم امشب دست و دلبازی میکنم حالا یعنی نمیخوای دیگه؟ نه بابا مرسی از راهنماییت ک یه بابا دارم اصن هرچی ک دارم از اونه ک هیچکدام نداره یعنی؟خو یخورده به مسابقه ت هیجان بده چیه هی زرتو زرت همه رو باز میکنی:icon_razz:بده خودم اصن بقیه شو اداره میکنم:vahidrk:میرم به عموم میگم خدا به سرشاهده هاااااااا خب باشه. واسه تو رو اصلاً باز نمیکنم. نه امتیازو میدم نه باز میکنم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ کم نباشه یه وقت؟ اگر کمه بقیه ش رو خودتون اضافه کنید ،این اختیار رو بهتون میدم.... 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دارم امشب دست و دلبازی میکنم حالا یعنی نمیخوای دیگه؟ دستو دلبازی تون منو کشته....بچه کجایین اونوقت فعلا باز نکنید تصمیم می گیرم پیشنهاداتو اعلام می کنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مائم شرکت کنیم عایا؟ بعد از گذاشتن 2تا مطلب تخصصی می توانی 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ امتیاز طلایی کم نباشه؟ از اونجایی که هم کاربر نمونه شدی و هم مطلب بیشتر از اون حدی که لازم بود گذاشتی و شماره کاربریت 671 هستش. من برعکس اون یعنی 176 امتیاز ازت میخرم شماره 2 رو اگر کمه بقیه ش رو خودتون اضافه کنید ،با 5 امتیاز طلایی موافقم. کاربر نمونه شدم.مطلبم بیشتر گذاشتم.بعد بنظرت 176 امتیاز زیاد نیس بخاطر این همه تلاش؟؟:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دیدین دوفتم پوچ میباشد... بنابراین سودی به عنوان خوش شانس ترین فرد انجمن باید شناخته بشه... اما من مطمئنم دست هایی در پشت پرده بودن درضمن نخندین به من.. من الان دلم شکسته.. آهم میگیرتتون.... 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ امروز دست و دلباز شدما. از این خبرا نیست دیگه خب 170 امتیاز به اضافه ی شماره ی 35 قبوله ؟ اشتباه کردم، رفتم دیدم شماره 27 رو فاطمه (کلود اسکای) قبل از شما گفته بود هنوز موافقت نکردن که میفروشن یا نه اگه فروخته شد واستون باز میکنم، اگه نشد، همون شماره 25 + 25 امتیاز روباز میکنم. همون انتخاب دومتون، فقط 25 امتیاز الکی به خاطر اشتباهم باید اضافه کنم :icon_pf (34): البته فعلاً صبر میکنیم تصمیم فاطمه رو ببینیم چیه چون هستی جان این شماره رو دوست داره میفروشم 170 امتیاز به اضافه ی شماره ی 35 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اگر کمه بقیه ش رو خودتون اضافه کنید ،با 5 امتیاز طلایی موافقم. کاربر نمونه شدم.مطلبم بیشتر گذاشتم.بعد بنظرت 176 امتیاز زیاد نیس بخاطر این همه تلاش؟؟:icon_razz: واسه این تاپیک بیشترین نرخ خرید بود دیگه شماره 24 لینک تاپیک خب 170 امتیاز به اضافه ی شماره ی 35 قبوله ؟ چون هستی جان این شماره رو دوست داره میفروشم 170 امتیاز به اضافه ی شماره ی 35 یا شماره 27 یا 170 امتیاز یا یه شماره دیگه 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3][/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3][/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3]نیروهای واندروالسی[/h] 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ محمد شانس سودی بیشتر از من ترکوند!! 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ یا شماره 27 یا 170 امتیاز یا یه شماره دیگه خب باشه شماره ی 35 انتخاب میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سم شناسی مواد و عناصر شیمیایی هندبوک های شیمی نیروهای واندروالسی تو 24 ساعت گذشته خب باشه شماره ی 35 انتخاب میکنم چه فداکار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده