Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ 32 رو نمیدیم بهت بری ما 80 امتیاز میدیم بهت که بدی بهمون و بیخیال شی همه ش 80 تا؟؟ عیدی نمیده امتیاز هم نمیده! من زیر بار 80 نمیرم فوقش مثل پارسال درپیت گیرم میاد. من میدونم پشت 32 یک چیزی هست بهم نمیگی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خودتون نخواستین دیگه. قیمت جدید هم نمیگم. بعداً نگین ای کاش میفروختیم و اینا الان میرم بازشون میکنم و پست اول رو ویرایش می کنم که جایزه هاتون مشخص بشه :gnugghender: خب یکم بالا میرفتی دیگه حالا 5 درصد تور گردشگری رو چطوری بگیرم؟ میشه بفروشمش؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خب یکم بالا میرفتی دیگهحالا 5 درصد تور گردشگری رو چطوری بگیرم؟ میشه بفروشمش؟:gnugghender: مثل تخفیف از فروشگاه پارسال منه!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مثل تخفیف از فروشگاه پارسال منه!:icon_pf (34): خب تو پارسال چیکار کردی؟ من که نمخوام جایی برم 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خب تو پارسال چیکار کردی؟من که نمخوام جایی برم اسب پیشکشی که دندوناش رو نمیشمارن! مظلومانه قبول کردم. من امسال عیدی درست حسابی میخوام! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ اسب پیشکشی که دندوناش رو نمیشمارن! مظلومانه قبول کردم. من امسال عیدی درست حسابی میخوام! of hghk باز اینجوری نوشتم خب اگه بخوام ازش استفاده کنم چطوری میشه؟ باید برم مسافرت بعد فاکتور بیارم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ of hghk باز اینجوری نوشتمخب اگه بخوام ازش استفاده کنم چطوری میشه؟ باید برم مسافرت بعد فاکتور بیارم؟ مال شما رو نمیدونم! من که یادمه وقتی محمد تخفیف فروشگاه رو بهم میداد گفت البته فعلا درست راه نیفتاده! با زبون بی زبونی گفت پوچ میگرفتی بهتر بود! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مال شما رو نمیدونم!من که یادمه وقتی محمد تخفیف فروشگاه رو بهم میداد گفت البته فعلا درست راه نیفتاده! با زبون بی زبونی گفت پوچ میگرفتی بهتر بود! پس من یه چیزیم دستی باید به محمد بدم 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امتیاز خورده کم نداره تو ایناها. یه دفعه دیدی یکیش گیرت افتاد اوکی دیگه نهایتاً 111 امتیاز من هم 111 امتیاز رو میخوام،هم 1 رو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 وگرنه فخط شماره خودممممم:hapydancsmil: نکنه سویچ پراید ک نمیخوای بدیش:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان دوستاااااان تاپیک های چند روز پیش یا چندماه پیش رو نگین. تاپیک واسه 24 ساعت گذشته باشه. البته حالا می تونه تاپیک نباشه و فقط یه پست تخصصی تو یکی از تاپیکای قبلی باشه. حتی در حد جواب به سوال یکی دیگه دیگه از کاربرا مرتضی و فاطی جون و پدرام این پستای تخصصی جدید رو بزنن و بعدش انتخاب کنن. عدد هم واسه کسی رزرو شده نمی مونه تا وقتی پستا رو نزده باشه. :gnugghender: [h=1]زندگی مرمری[/h] [h=1]دیوارهای دروغین[/h] حله؟؟؟ شماره 13 رو بده به من.... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ شماره 27 هم مال من مجتمع مسکونی روکو1 دانلود پلان مرکز تحقیقات انسان شناسی دکوراسیون محل تجاری( فروشگاه ها، رستوران ، کافی شاپ و....) باغهای دوقلوی گلابدره **دانلود پلان تئاتر ** معماری روز 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امتیازم شد519:ws3:فقط 86 تا:icon_razz: ما تازه کاریم 150 تایی بده خیرشو ببینیم ممد حالا چون تویی باشه، 120 امتیاز. بالاتر دیگه نمیرم. اگه فروشنده ای که همین اگه نه بازش کنم همه ش 80 تا؟؟عیدی نمیده امتیاز هم نمیده! من زیر بار 80 نمیرم فوقش مثل پارسال درپیت گیرم میاد. من میدونم پشت 32 یک چیزی هست بهم نمیگی پارسالی که خوب گیرت اومد. اون تخفیف از کجا معلوم بعداً بدردت نخوره. فکر کنم حداقل از این 80 امتیاز بهتر باشه خب یکم بالا میرفتی دیگهحالا 5 درصد تور گردشگری رو چطوری بگیرم؟ میشه بفروشمش؟:gnugghender: اینم شانس توئه دیگه یکی از تورا رو بیا که استفاده بشه مال شما رو نمیدونم!من که یادمه وقتی محمد تخفیف فروشگاه رو بهم میداد گفت البته فعلا درست راه نیفتاده! با زبون بی زبونی گفت پوچ میگرفتی بهتر بود! تور واسه کسایی که شهرستانن سخت تره استفاده ازش. ولی فروشگاه رو احتمالش بیشتره که در آینده بدرد بخوره و به کار بیاد من هم 111 امتیاز رو میخوام،هم 1 رو:5c6ipag2mnshmsf5ju3وگرنه فخط شماره خودممممم:hapydancsmil: نکنه سویچ پراید ک نمیخوای بدیش:gnugghender: خودت نخواستی دیگه خوشم میاد واسه تو هم 10 امتیازی در بیاد شب باز میشه زندگی مرمری دیوارهای دروغین حله؟؟؟ شماره 13 رو بده به من.... حله ولی نمیخوام به پوچ بخوری. واسه همین 30 امتیاز بهت میدم + شماره 30 ترکوندما دیگه شماره 27 هم مال من مجتمع مسکونی روکو1 دانلود پلان مرکز تحقیقات انسان شناسی دکوراسیون محل تجاری( فروشگاه ها، رستوران ، کافی شاپ و....) باغهای دوقلوی گلابدره **دانلود پلان تئاتر ** معماری روز شماره 27؟ مطلب بیشتر از اون حدی گذاشتی که گفته بودیم. واسه همینم خوب ازت میخرم اگه فروشنده باشی 170 امتیاز :gnugghender: یادآوری: بازم لازمه یادآوری کنم یادم نیست پشت شماره ها چی هستش. خریدا رو فکر نکنین براساس اینکه میدونم چی هستن چی نیستن انجام میدم. 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ حالا چون تویی باشه، 120 امتیاز. بالاتر دیگه نمیرم. اگه فروشنده ای که همین اگه نه بازش کنم پارسالی که خوب گیرت اومد. اون تخفیف از کجا معلوم بعداً بدردت نخوره. فکر کنم حداقل از این 80 امتیاز بهتر باشه اینم شانس توئه دیگه یکی از تورا رو بیا که استفاده بشه تور واسه کسایی که شهرستانن سخت تره استفاده ازش. ولی فروشگاه رو احتمالش بیشتره که در آینده بدرد بخوره و به کار بیاد خودت نخواستی دیگه خوشم میاد واسه تو هم 10 امتیازی در بیاد شب باز میشه حله ولی نمیخوام به پوچ بخوری. واسه همین 30 امتیاز بهت میدم + شماره 30 ترکوندما دیگه شماره 27؟ مطلب بیشتر از اون حدی گذاشتی که گفته بودیم. واسه همینم خوب ازت میخرم اگه فروشنده باشی 170 امتیاز :gnugghender: یادآوری: بازم لازمه یادآوری کنم یادم نیست پشت شماره ها چی هستش. خریدا رو فکر نکنین براساس اینکه میدونم چی هستن چی نیستن انجام میدم. خب تورها مال کجا هستن؟ میشه بفروشمش به یکی دیگه؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ من دوتا تاپیک دارم ولی خب یه طوفان جای 6 تا تاپیک رو نمیده؟ [h=1]عمو نوروز عیدی میدهد....[/h] [h=1]سومین جلسه طوفان فکری ( ویژه سال نو )[/h] اگر قبوله من 13 رو میخوام ....تعویض هم نمیکنم.... پارسال فکر کنم 25 امتیاز گرفتم.....:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ حله ولی نمیخوام به پوچ بخوری. واسه همین 30 امتیاز بهت میدم + شماره 30 ترکوندما دیگه 30 امتیاز؟؟!؟!!؟!! اصفهانی هستی؟!! پوچ در بیاد ارزشش بیشتره:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ ببین من نفوذ دارم تو دستگاه 100 امتیاز بده کاریت نباشهضرر نکرده هرکی با ما بوده فعلا به ممد نفروش عددت رو دیدی بهت گفتم 100 امتیاز بده شریکت کنم قبول نکردی.... البته 10 امتیازم خوبه هاااااا خداوکیلی خیلی خوش شانسی... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خودت نخواستی دیگه خوشم میاد واسه تو هم 10 امتیازی در بیاد شب باز میشه باوشه میخوام ببینم تا چه حد خوش شانسم... کاری نداره 10 امتیاز در بیاد ی صفر مینداریم جلوش میشه 100:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خودتون نخواستین دیگه. قیمت جدید هم نمیگم. بعداً نگین ای کاش میفروختیم و اینا الان میرم بازشون میکنم و پست اول رو ویرایش می کنم که جایزه هاتون مشخص بشه :gnugghender: :ws28::ws28:10 تا امتیاز پشت شماره 10 بود دیدید هی میگم 10 مقدسه ممد دستت درد نکنه حالا یکم باهام بازی میکردی یهو وا کردی سکته زدمبازم خدارو شکر 10 امتیاز ازت کندم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ من دوتا تاپیک دارم ولی خب یه طوفان جای 6 تا تاپیک رو نمیده؟عمو نوروز عیدی میدهد.... سومین جلسه طوفان فکری ( ویژه سال نو ) اگر قبوله من 13 رو میخوام ....تعویض هم نمیکنم.... پارسال فکر کنم 25 امتیاز گرفتم.....:icon_pf (34): آبجی 13 رو پدارم تو پست 50 گفته با هم به توافق برسید خون ریزی راه نیوفته 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ پارسالی که خوب گیرت اومد. اون تخفیف از کجا معلوم بعداً بدردت نخوره. فکر کنم حداقل از این 80 امتیاز بهتر باشه خب اون تخفیف خدا بیامرز تو پیغام خصوصی هام بود که شماها زدین پوکوندینش! بعدشم اخوی فروشگاه شما تا چشم کار میکنه مال مهندساست! حالا اینا رو بیخیال 32 من رو بدین برم! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده