Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ این دو شب هرچی بقیه بدشانس بودن تو چه خوش شانس بودی :wow: شارژ 2000 تومنی نصف نصف حالا ایرانسل میخوای یا همراه اول؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :ws21: یعنی چی میشه؟ حس اونی بهم دست داد که سند جهنم و خرید تا مردم با خیال راحت زندگی کنند 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ این دو شب هرچی بقیه بدشانس بودن تو چه خوش شانس بودی :wow:شارژ 2000 تومنی نصف نصف حالا ایرانسل میخوای یا همراه اول؟ وایییییییییییی مرسی اصلا یک حس غریبی بهم میگفت شارژ میبرم امشب همراه اول لطفا 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :ws21: یعنی چی میشه؟حس اونی بهم دست داد که سند جهنم و خرید تا مردم با خیال راحت زندگی کنند ولی سند بهشتو خریدی واست فرستاده شد 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ نه دیگه اینجوری خیال باقیه هم راحت شده......... مرسی سال دیگه اگه عمری باقی بود و اینجا هم بود و ماهم بودیم بازم میشرکتم .. حس خوبی داره به چیزی فکرکنی و بعد گیرت بیاد... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یک نفر از بین شماره های 31 و 33 و 34 یک شماره رو انتخاب کنه...نظر من روی شماره 34 هست.... 6 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یک نفر از بین شماره های 31 و 33 و 34 یک شماره رو انتخاب کنه...نظر من روی شماره 34 هست.... اگه دنبال امتیاز نیستی؛ پیشنهاد منم 34 هست 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ شک ندارم که ادمین پیشنهادت قبول میکنه اره خواهر دیدی گفتم این مدیر خوشرنگمون دست و دل بازه میخواستم شانس خودمو ببینم چیهحالا از این به بعد به شانسم اعتماد نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اگه دنبال امتیاز نیستی؛ پیشنهاد منم 34 هست نه من انتخاب خودم رو کردم فکر کنم 50 امتیاز برنده شدم... به بچه ها پیشنهاد دادم که این شماره رو انتخاب کنن... 5 لینک به دیدگاه
vahidlb 625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ فقط واسه شهدخت مونده که باید ببینم میفروشه یا نه چون جواب نداده هنوز واسه وحید و فائزه و امید باز شد. به ترتیب 20 امتیاز و 30 امتیاز و 10 امتیاز :icon_pf (34): امید زیاد دست و دلبازی نکن. این 10 امتیازو به کی بدم حالا؟ پارسال بچه ها خیلی خوش شانس تر بودن :icon_pf (34): خیلی جالبه الان داشتم جدولو نگاه میکردم که چه جایزه هایی تا حالا رفته. هرچی امتیاز پایین بود رفته فقط یه 20 امتیازی و یه 30 امتیازی مونده. فکر کنم یکی از اینا هم شهدخت دست گذاشته روش از این به بعد فکر کنم باید گرون تر بخرم چون شانس جایزه های بیشترم بالاتر رفته دیدی گفتم شانس من، شانس نیست. البته 20 امتیاز بد هم نیست بازم خدارو شکر پوچ نشد! محمدخان ممنون. پیشنهادت خوب بود اما قبول نکردم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اره خواهر دیدی گفتم این مدیر خوشرنگمون دست و دل بازه میخواستم شانس خودمو ببینم چیهحالا از این به بعد به شانسم اعتماد نمیکنم اکثرا ضرر کردن.حالا میترسم سال بعد برعکس شه. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ دیدی گفتم شانس من، شانس نیست. البته 20 امتیاز بد هم نیست بازم خدارو شکر پوچ نشد! محمدخان ممنون. پیشنهادت خوب بود اما قبول نکردم. آخه پوچ فقط یه دونه داشت. که سودی خیال همه رو از اون اول راحت کرد.:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ کسی نبود میشه دوباره ما شرکت کنیم من شماره 5 هم میخوام یا 4:w02: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه تموم شد و همه جوایز تو پست اول مشخص شد. ممنون از همه دوستان. اینم تموم شد و بهونه ای بود واسه تفریح و در کنار دوستان شاد بودن. 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه تموم شد و همه جوایز تو پست اول مشخص شد. ممنون از همه دوستان. اینم تموم شد و بهونه ای بود واسه تفریح و در کنار دوستان شاد بودن. یه خسته نباشیدم به خودت میگیم محمد جان دمت گرم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده