Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خب باشه. واسه تو رو اصلاً باز نمیکنم. نه امتیازو میدم نه باز میکنم شماره های گفته شده غیر از شماره 2 که فرنوش خادمی گفته بود صبر کنید باز شد و پست اول ویرایش شد. فقط آرپاک واسش فرقی نکرد ی نگاه ب پستِ اولت بندا قرار بود باسه منو وا نکنی الان به چه حقی وا کردی؟الان من گفتم باسه منو وا کنی آیا؟دفعه قبلم همین کارو کردی:vahidrk:الان خیلی دارم جلوی خودم و میگیرم ک تو مکانِ عمومی بهت بی احترامی نکنمااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ شب چرا؟؟؟؟؟من شب نیستم. واسه همین گذاشتم شب نه ارزشش بیشتر از ایناس همون 30 رو باز کنین:626gdau: الان باز میشه بعد از این پست :gnugghender: سلامممممم خوبی ؟ اقااا داداش یعنی ما نمیتونیم شرکت کنیم دیگه اره ؟ سلام. قربانت. لینک دوتا تاپیک یا پست تخصصی رو تو 24 ساعت گذشته بذار و انتخاب کن سلام عرض شد من شماره 25 رو می خوام یه پیشنهادم دارم : 100 امتیاز میگیرم , 25 رو با 36 عوض می کنم اینم تاپیکام : http://www.noandishaan.com/forums/thread110213.html#post1191185 http://www.noandishaan.com/forums/thread110212.html#post1191179 پیشنهادت خیلی باحال بود. انتخاب نکرده پیشنهادتم خودت گفتی همون شماره 36 رو میدم ولی با 25 امتیاز اگه قبوله بگو ی نگاه ب پستِ اولت بندا قرار بود باسه منو وا نکنی الان به چه حقی وا کردی؟الان من گفتم باسه منو وا کنی آیا؟دفعه قبلم همین کارو کردی:vahidrk:الان خیلی دارم جلوی خودم و میگیرم ک تو مکانِ عمومی بهت بی احترامی نکنمااااااا میخوای 100 امتیازتو بگیرم و شماره رو ببندم و کلاً واست باز نکنم و انتخابی نداشته باشی دیگه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ شماره 2 رو چرا باز نمیکنی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ واسه همین گذاشتم شب الان باز میشه بعد از این پست :gnugghender: سلام. قربانت. لینک دوتا تاپیک یا پست تخصصی رو تو 24 ساعت گذشته بذار و انتخاب کن پیشنهادت خیلی باحال بود. انتخاب نکرده پیشنهادتم خودت گفتی همون شماره 36 رو میدم ولی با 25 امتیاز اگه قبوله بگو میخوای 100 امتیازتو بگیرم و شماره رو ببندم و کلاً واست باز نکنم و انتخابی نداشته باشی دیگه نترس دعوات نمیکنم. لطفا ً این شماره 2 رو باز کن .میخوام برم با خیال راحت لالا کنم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ و اما شماره های باز شده: فاطی جون: 5 درصد تخفیف خرید از فروشگاه فرنوش خادمی: یک امتیاز طلایی (عجب حدسی داشت ) مهناز: 40 امتیاز دوستان اینم اضافه کنم کسی که 3 امتیاز طلایی رو برنده بشه، اگه خودش عضو طلایی نباشه، بجاش بهش اشتراک یکساله عضویت طلایی داده میشه که ارزش معادل 5000 تومن داره 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ شماره 2 رو چرا باز نمیکنی؟؟ تو که قرار بود نباشی :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ و اما شماره های باز شده:فاطی جون: 5 درصد تخفیف خرید از فروشگاه فرنوش خادمی: یک امتیاز طلایی (عجب حدسی داشت ) مهناز: 40 امتیاز دوستان اینم اضافه کنم کسی که 3 امتیاز طلایی رو برنده بشه، اگه خودش عضو طلایی نباشه، بجاش بهش اشتراک یکساله عضویت طلایی داده میشه که ارزش معادل 5000 تومن داره آره دیگه. 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ و اما شماره های باز شده:فاطی جون: 5 درصد تخفیف خرید از فروشگاه فرنوش خادمی: یک امتیاز طلایی (عجب حدسی داشت ) مهناز: 40 امتیاز دوستان اینم اضافه کنم کسی که 3 امتیاز طلایی رو برنده بشه، اگه خودش عضو طلایی نباشه، بجاش بهش اشتراک یکساله عضویت طلایی داده میشه که ارزش معادل 5000 تومن داره :banel_smiley_4: بازم جای شکرش باقیه که پوچ رو نبردیم!! مگه نه ..... جون 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: بازم جای شکرش باقیه که پوچ رو نبردیم!! مگه نه ..... جون اوله والا مهناز جون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ تو که قرار بود نباشی :icon_pf (34): به خاطر جایزه ام اومدم.خیلی کمه یه امتیاز. حیف که نمیشه هدیه رو پس داد. 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اوله والا مهناز جون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان دیگه درکت میکنم 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ و اما شماره های باز شده:فاطی جون: 5 درصد تخفیف خرید از فروشگاه ممد میگما بیا این 5% تخفیفو بگیر 5 امتیاز طلایی بده من یا 5000 تومن کارت شارژ بده 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ ممد میگما بیا این 5% تخفیفو بگیر 5 امتیاز طلایی بده من یا 5000 تومن کارت شارژ بده کمت میشه یه وقت 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کمت میشه یه وقت خوب اگه خواستین خودتون عیدی مو هم اضافه کنید بهش زودی باش هدیه مو عوض کن....من این هدیه رو دوست نمی دارم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من تخفیف از پوچ بدتره داری و نمیتونی استفاده کنی محمد جان 36 تا میگیرم شماره 36 رو ورمیدارم.نه نیار جون داداش , مشتری مدار باش یکم خو 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من اولش میخواستم بگم شماره 21 یهو نوشتم 32 اگه باز تخفیف میگرفتم ممد رو میکشتم! 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من تخفیف از پوچ بدتره داری و نمیتونی استفاده کنی :ws28: اره والا.....دوستان بیاین این تخیفیفا رو بدیم یه نفر تا 100% تخفیف شه حال ممد گرفته شه:ws28:من اولش میخواستم بگم شماره 21 یهو نوشتم 32 اگه باز تخفیف میگرفتم ممد رو میکشتم! الان جایزه شما نصف میشه....نباید لو میدادین نیتتونو 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ [h=1]پژوهشگران موفق به شناسایی ژن طلاق در زنان شدند موسیقی و صدای مولکول dna ![/h] بيلي روبين ومتابولسيم آن شماره 28 لدفن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread110203.html http://www.noandishaan.com/forums/thread110202.html 16 لفتن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ پژوهشگران موفق به شناسایی ژن طلاق در زنان شدند موسیقی و صدای مولکول dna ! بيلي روبين ومتابولسيم آن شماره 28 لدفن مگه بیشتر از یه بارم میشه بشرکتین؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده