ela 1911 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ شهراندیشان ـ شماره 01 با عرض سلام و احترام پس از مرارت های بسیار، مجله شهراندیشان، پا به دنیای شهرسازی گذاشت؛ این تولد رو در واپسین روزهای سال 1391، به همه شما تبریک می گم و آرزومند بهروزی و شادکامی برای همه شما در سال جدید هستم. در این شماره داریم: درآمد سخن سردبیر/ الهه ملائی/4 جستار پویا سازی فضاهای شهری/زرین علی زاده/5 معرفی کدهای فرم بنیاد به عنوان رویکردی نوین در مقابل منطقه بندی سنتی/محمد عارف خیابانی و آرمان رحیمی کاکه جوب/9 معرفی پروژه نهایی کارگاه طراحی شهری: ایده چندعملکردی، طراحی در سایت بونس/ارمغان بغوری و چریل مارتین/19 گفت و گو؛ گزارش گفت و گو با دکتر جهانشاه پاکزاد/محمد عارف خیابانی/24 واژگان/محمد عارف خیابانی/25 معارفه معرفی خیابان سی تیر تهران/الهه ملائی/26 آموزش آموزش مقاله نویسی/حمیدرضا اسکندری/30 آموزش گام به گام وی ری/محد عارف خیابانی/32 طنز/39 60 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ سلام فکر کنم عیدی خوبی واسه بچه های شهرسازی بود. جا داره از همه دوستانی که واسه تهیه و تدوین این مجله زحمت کشیدن تشکر کنم و خسته نباشید بگم همینجا هم سال نو رو به همه شهرسازای عزیز تبریک میگم 20 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ به به مبارکه به سلامتی 14 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ از همه دوستانی که زحمت کشیدن و در اماده شدن مجله نقش داشتن تشکر میکنم .امیدوارم این رویه ادامه داشته باشه و شاهد کارای بیشتری باشیم پ.ن: شخصا انتظار بیشتری از دوستان نواندیشان داشتم . امیدوارم در شماره های بعدی شاهد کیفیت هرچه بیشتر مجله باشیم 17 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ راستی اضافه کنم واسه ارسال مطلب برای شماره های بعدی مجله، مطالبتون رو به ایمیل زیر ارسال کنید. مجله فعلاً به صورت دوفصلنامه تهیه میشه و شماره بعدی آخر شهریور منتشر میشه shahr@noandishaan.com مطالب شامل مقاله، ترجمه، پروژه، آموزش و ... راستی خوشحال میشیم نظرات و پیشنهاداتتون هم درباره این شماره مجله تو تاپیک زیر بگین: http://www.noandishaan.com/forums/thread110034.html 14 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ من تازه این فایلو دانلود کردم خیلی خوبه که یه همچین تلاشهایی از طرف بچه های سایت صورت بگیره از همینجا هم به شخصه از همه دوستان تشکر میکنم ایشالا بعد خوندن مقاله ها هم اگه چیز خاصی به نظرم رسید ذکر می کنم موفق باشین 14 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ بسیار عالی دست همه دوستان دردنکنه سال نورابه همه تبریک میگم امیدوارم موفق باشید و روزبه روز بیشتر قله های ترقی را فتح کنید 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ به سلامتی، به برو بچه های شهرسازی هم تبریک میگم 12 لینک به دیدگاه
maryaaam 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ عالی بود دوستاااان.. خیلی خوشحال شدم.. پرچم شهرسازا بالاست 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ خسته نباشید بچه ها تو سال جدید هم براتون آرزوی موفقیت می کنم 9 لینک به دیدگاه
smsyazdan 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان نواندیشان جا داره به همه دوستانی که برای این مجله زحمت کشیدند، خسته نباشید بگم. مجله کیفیت خوبی داره تنها یک مورد به نظرم میرسه که شاید بتواند در بهتر شدن مجله کمک کند. با توجه به آنکه مجله به صورت چاپی در اختیار دوستان نیست، بهتره مطالب بیش از این تلخیص بشه. شاید با یک مقدمه کوتاه و سپس نتیجه گیری بخش جستارها را بهتر بتوان خواند. من نیز از طریق سایت شارنامه این مجله را به دیگر دوستان معرفی خواهم نمود. 10 لینک به دیدگاه
Zarrin Alizadeh 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سال نو مبارک عیدی خوبی برامون دادین، خیلی خوشحالمون کردین واقعا خسته نباشین انشاالله تو چاپ دوم به کمک همدیگه مقالات زیادتری تو مجله چاپ کنیم. موفق باشید 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان نواندیشان جا داره به همه دوستانی که برای این مجله زحمت کشیدند، خسته نباشید بگم. مجله کیفیت خوبی داره تنها یک مورد به نظرم میرسه که شاید بتواند در بهتر شدن مجله کمک کند. با توجه به آنکه مجله به صورت چاپی در اختیار دوستان نیست، بهتره مطالب بیش از این تلخیص بشه. شاید با یک مقدمه کوتاه و سپس نتیجه گیری بخش جستارها را بهتر بتوان خواند. من نیز از طریق سایت شارنامه این مجله را به دیگر دوستان معرفی خواهم نمود. سلام. ممنون از پیشنهاد خوبی که دادین :a030: و همینطور ممنون از لطفی که تو معرفی مجله تو وبسایت خوب شارنامه دارین. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ واقعاااااااااااا عالی بود...واقعا واقعا... فوق انتظارم بود..جدا دمتون گرم فقط یکم واسه صفحه آراییش میشد بهتر بشه بازم سپاااااااااسسس 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خسته نباشيد بچه ها! عيدي خيلي خوبي بود! به شخصه خيلي خوشحال شدم! تو نگاه كلي كه كردم خيلي خوب بود:icon_pf (19):،ولي بازم با دقت بيشتري ميخونم و اگه چيزي به نظرم اومد ميگم! 9 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ از همه بروبچه هایی که زحمت کشیدن تشکر میکنم عیدی خوبی بود امیدوارم شماره بعدی پخته تر و متنوع تر ارائه بشه 7 لینک به دیدگاه
nasim73 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خسته نباشید همگی عالیه کارتون حرف نداره 6 لینک به دیدگاه
ela 1911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان نواندیشان جا داره به همه دوستانی که برای این مجله زحمت کشیدند، خسته نباشید بگم. مجله کیفیت خوبی داره تنها یک مورد به نظرم میرسه که شاید بتواند در بهتر شدن مجله کمک کند. با توجه به آنکه مجله به صورت چاپی در اختیار دوستان نیست، بهتره مطالب بیش از این تلخیص بشه. شاید با یک مقدمه کوتاه و سپس نتیجه گیری بخش جستارها را بهتر بتوان خواند. من نیز از طریق سایت شارنامه این مجله را به دیگر دوستان معرفی خواهم نمود. ممنون از لطف شما لطفا آدرس لینک مورد نظر رو اینجا هم بذارید ... :w16: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده