رفتن به مطلب

جانی نباشیم

viviyan

ارسال های توصیه شده

فکر کنم چیزی که شما بهش میگید خانواده منظورتون روش مرسوم ازدواج هست وگرنه خانواده چیزی غیر از زن و بچه و شوهر هست!

خانواده تعریفش شاید برای هر شخص متفاوت باشه, برای من علاوه بر پدر و مادر و خواهر و برادر جمعیه که تو اون راحتم دوستای من خانواده من هستن وقتی بینشون راحتم و احساس آرامش میکنم ! یکی ممکنه این احساس رو با حیوونی که نگه میداره داشته باشه یکی با بچه هاشو زنش! وقتی میگی خانواده شکست خوردست به نظر من داری تمام روابط این شکلی رو زیر سوال میبری

فکر کنم جای شکی نیست که انسان غریزتا موجود اجتماعی هست و وقتی عضوی از یک جامعه خلاف غرایزش حرکت میکنه مشکل از خودش هست نه جامعه. قصدم توهین نیستا واقعا نتونستم کلمه ی مناسب دیگه ای پیدا کنم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فکر کنم چیزی که شما بهش میگید خانواده منظورتون روش مرسوم ازدواج هست وگرنه خانواده چیزی غیر از زن و بچه و شوهر هست!

خانواده تعریفش شاید برای هر شخص متفاوت باشه, برای من علاوه بر پدر و مادر و خواهر و برادر جمعیه که تو اون راحتم دوستای من خانواده من هستن وقتی بینشون راحتم و احساس آرامش میکنم ! یکی ممکنه این احساس رو با حیوونی که نگه میداره داشته باشه یکی با بچه هاشو زنش! وقتی میگی خانواده شکست خوردست به نظر من داری تمام روابط این شکلی رو زیر سوال میبری

فکر کنم جای شکی نیست که انسان غریزتا موجود اجتماعی هست و وقتی عضوی از یک جامعه خلاف غرایزش حرکت میکنه مشکل از خودش هست نه جامعه. قصدم توهین نیستا واقعا نتونستم کلمه ی مناسب دیگه ای پیدا کنم:icon_gol:

دقیقا منظور بنده همون تعریف مرسوم و سنتی از خانواده هست...

خوب تعریف اصلی خانواده دقیقا این هست...

این تعریفی که شما ارائه دادی یک تعریف گسترده شده ی اون هست که خیلی پارامتر های دیگه داره...

دقیقا انسان یک موجود اجتماعی هست...

بقیش رو متوجه منظورت نشدم... :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا منظور بنده همون تعریف مرسوم و سنتی از خانواده هست...

خوب تعریف اصلی خانواده دقیقا این هست...

این تعریفی که شما ارائه دادی یک تعریف گسترده شده ی اون هست که خیلی پارامتر های دیگه داره...

دقیقا انسان یک موجود اجتماعی هست...

بقیش رو متوجه منظورت نشدم... :hanghead:

آخرش منظورم این بود که هر گونه ای غریزه ای داره و مخالفت با غریزه نشون دهنده مشکلی در اون موجود و غیر طبیعی بودنش هست و نباید غریزه رو با هنجار اشتباه بگیریم هنجار ممکنه اشتباه باشه ولی غریزه رو نمیشه کاریش کرد :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
آخرش منظورم این بود که هر گونه ای غریزه ای داره و مخالفت با غریزه نشون دهنده مشکلی در اون موجود و غیر طبیعی بودنش هست و نباید غریزه رو با هنجار اشتباه بگیریم هنجار ممکنه اشتباه باشه ولی غریزه رو نمیشه کاریش کرد :w16:

اتفاقا من به شدت مخالف هر کاری هستم که برخلاف طبیعت هست...

این رو که در مورد من حتما میدونی...

منظور خانواده ی سنتی بود...

و خانواده به شکل سنتی اون جزوی از طبیعت ما نیست...

در مقابل، اون نیازهایی که خانواده ی سنتی سعی داره اونها رو برآورده کنه جزو طبیعت بشر هستند و دلیل اینکه خانواده یک ساختار شکست خورده هستم هم دقیقا این هست که در بسیاری موارد خانواده نمی تونه این نیازها رو برآورده کنه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم دقیقا با این قضیه مشکل دارم

کسانی که دارای مشکلات ژنتیکی و بیماریهای وراثتی هستند خیلی هم بیشتر تمایل به بچهدار شدن هستند .. اونها جنایت کار هستند

یا هنوز هم که هنوزه یک سری از افراد هستند به قول خودشون دستشون خیره و ازدواجهای فداکارانه رو انجام میدهند این معلولهای جسمی یا روانی رو با همدیگه پیوند میدهند و بچه ازشون بوجود میارند و اصلا هم فکر نمیکنند که چ هجنایتی دارند انجام میدهند..

اگر میتونستم اینگونه افراد رو مقطوع النسل میکردیم تا اصلاح بشه نسل بعد..

باور کنید فرزند مشکل دار همیشه توی وجودش از والدینش نفرت داره که بوجودش آوردن مخصوصااونهایی که میتونند در جنینی از بین ببرنش و نمی برنش

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب این خیلی غیرمنطقیه که بچه نداشته باشیم.

ریشه خرابه اونوقت چه کاریه ما بخوایم شاخ و برگ رو درست کنیم؟؟

شما باید اون ور رو درست کنی نه اینکه بزنی نسل خودتو منقرض کنی.

همونطوز که من به اینجا رسیدم بچه م هم میرسه.:icon_razz:

راسنی من از تولد خودم راضیم وگرنه خب راههای مختلفی برای زندگی نکردن هست.:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کسانی که دارای مشکلات ژنتیکی و بیماریهای وراثتی هستند خیلی هم بیشتر تمایل به بچهدار شدن هستند .. اونها جنایت کار هستند

یا هنوز هم که هنوزه یک سری از افراد هستند به قول خودشون دستشون خیره و ازدواجهای فداکارانه رو انجام میدهند این معلولهای جسمی یا روانی رو با همدیگه پیوند میدهند و بچه ازشون بوجود میارند و اصلا هم فکر نمیکنند که چ هجنایتی دارند انجام میدهند..

باور کنید فرزند مشکل دار همیشه توی وجودش از والدینش نفرت داره که بوجودش آوردن مخصوصااونهایی که میتونند در جنینی از بین ببرنش و نمی برنش

هیتلر هم دقیقا سعی داشت یه همچین کاری بکنه... :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
لازم نیست چیزی جاش بزارید...

تمام اون چیزهایی رو که خانواده به ما میده رو ما می تونیم به شکل بسیار بسیار بهتری بدون این ساختار ناقص هم به دست بیاریم...

چه نیاز جنسی باشه... چه نیاز روانی باشه... چه تولید مثل باشه و چه هر مورد دیگری که به اون اشاره کنید...

خانواده همین الان هم ساختاری قدیمی و از مد افتاده است و در آینده ی بشر مسلما این ساختار نامناسب و ناهنجار اجتماعی هم جای خودش رو به سیستم های بهتری برای بقای بشر خواهد داد...

یه مقدار این قضیه رو توضیح میدی؟:ws38:

ینی چی؟

ینی یک آقا و خانمی تولید مثل کنن بعد بچه رو ازشون بگیرن و تحت یکسری آموزش های مختلف و بچه رو وارد جامعه بکنن؟

خانواده یکی از شکست خورده ترین نهادهای اجتماعیه. چرا سعی نمیکنید کمی خارج از چارچوب های رسمی تعیین شده بیندیشید؟ تولد بچه برای ایجاد هدف و انگیزه مثل ازدواج کردن برای خوب شدن حال روحیِ یک معتاد، یک بیمار روانی هست. خیلی خودخواهانه است ...

آخه نمیشه انقدر مطلق گفت که!

مگه کسی میدونه اگر ما بیایم این نهاد رو حذف کنیم (که من واقعاً نمیدونم چجوری میشه حذف کرد) بعد زندگی ما چه شکلی میشه؟

این ریاضی فیزیک که نیست.

تو ذات همه ماست. نمونه بارزش زندگی حیوانات. چه سختی هایی که نمیکشن برای توله هاشون.:ws3:

به نظرم اصلاً قابل پیش بینی نیست. نمیشه گفت اگر خانواده نباشه چی میشه.

به نظرتون یه ذره زندگی در اون حالت کره شمالی واری نمیشه؟

یعنی افراد ناقص حق زندگی کردن و لذت پدر یا مادر شدن رو ندارن؟

به فرزند ناقص اهمیت بدیم و تو همون مراحل اولیه تولد از بین ببریمش پس حق پدر مادر چی میشه این وسط؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

انسان به صورت غریزی تمایل به چند همسری داره، چه نر و چه ماده برای همین هم بعد از سالیانِ سال نکوهشِ چندهمسری، خیانت در روابط جنسی و ... توسط ادیان، مردان و زنان بازم اینکارو میکنن. آیا کسی که با چندهمسری مخالفه و اون رو کار زشتی میدونه مشکل داره؟ نه. اگر مخالفت با غریزه نشون دهنده مشکلی در فرد هست قبل از هرچیز خانواده که غیر از مخالفت در خیلی از موارد محدودکننده روابط جنسیِ آزاد هست نهادی مشکل داره.

اتفاقا من به شدت مخالف هر کاری هستم که برخلاف طبیعت هست...

طبیعت خیلی بی رحمه، به نظر من گاهی لازمه علیه ش جنگید.

این یکی از چالش برانگیزترین بحث های مربوط به سقط جنین هست. راحت میشه یه گوشه نشست و درباره انسانی بودن یا نبودن سقط جنینِ ناقص یا مقطوع نسل کردن افراد دارای مشکل ژنتیکی صحبت کرد. ولی وقتی از نزدیک درگیر مسایل این افراد میشید دیگه نمیتوونید به راحتی نظر بدید. به نظر منم افراد معلول ذهنی (ژنتیکی) باید مقطوع نسل شوند، غیر از اینکه تولد بچه و نگهداری از اون ریسک زیادی برای خود این افراد، بچه ای که متولد میشه و اطرافیانشون داره برای جامعه هم هزینه ی زیادی داره. به خصوص در جهان سوم که جامعه به افراد سالم هم بدهکاره.

آخه نمیشه انقدر مطلق گفت که!

مگه کسی میدونه اگر ما بیایم این نهاد رو حذف کنیم (که من واقعاً نمیدونم چجوری میشه حذف کرد) بعد زندگی ما چه شکلی میشه؟

این ریاضی فیزیک که نیست.

تو ذات همه ماست. نمونه بارزش زندگی حیوانات. چه سختی هایی که نمیکشن برای توله هاشون.:ws3:

به نظرم اصلاً قابل پیش بینی نیست. نمیشه گفت اگر خانواده نباشه چی میشه.

به نظرتون یه ذره زندگی در اون حالت کره شمالی واری نمیشه؟

یعنی افراد ناقص حق زندگی کردن و لذت پدر یا مادر شدن رو ندارن؟

به فرزند ناقص اهمیت بدیم و تو همون مراحل اولیه تولد از بین ببریمش پس حق پدر مادر چی میشه این وسط؟

حیوانات کمی خانواده به شکل انسان ها تشکیل میدن. خانواده ای که باید و نباید برای افرادش تعیین کنه و قیود دست و پاگیر براشون تعریف کنه هیچ فایده ای برای اعضایش که نداره جلوی پیشرفت و خودشکوفاییشون هم میگیره.

من یکی که اعتقادی به اجبار ندارم.

افراد معلول ذهنی درک درستی از شرایطشون ندارند، بنابراین جنایته جامعه بهشون اجازه بچه دار شدن بده.

مثل اینکه شما فراموش کردید پدر و مادر برای تولد بچه مسئولند و در ابتدا باید دلیل محکم و مناسبی برای اینکار داشته باشند. اینکه پدر و مادری بگن از زندگیمون لذت نمیبردیم و بچه دار شدیم که زندگیمون لذت بخش بشه خودخواهانه نیست؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
طبیعت خیلی بی رحمه، به نظر من گاهی لازمه علیه ش جنگید.

من مطلقا مطلق گرا نیستم...

در نتیجه یک زمانی در مورد این مسئله بحث میکنیم...

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی از فشار های روانی و عصبی به وضعیت بد اقتصادی و مالی جامعه برمیگرده.

واقعا تو گوشه کنار شهر میشه فشار ها را به وضوح دید.

همین امروز خودم شنیدم که یه بابایی داشت به بچه اش تو بازار میگفت. "مگه بهت نگفتم میریم فقط برای مسافرت! نمیریم برای خرید"

• Like 3
لینک به دیدگاه
انسان به صورت غریزی تمایل به چند همسری داره، چه نر و چه ماده برای همین هم بعد از سالیانِ سال نکوهشِ چندهمسری، خیانت در روابط جنسی و ... توسط ادیان، مردان و زنان بازم اینکارو میکنن. آیا کسی که با چندهمسری مخالفه و اون رو کار زشتی میدونه مشکل داره؟ نه. اگر مخالفت با غریزه نشون دهنده مشکلی در فرد هست قبل از هرچیز خانواده که غیر از مخالفت در خیلی از موارد محدودکننده روابط جنسیِ آزاد هست نهادی مشکل داره.

من از خانواده سنتی دفاعی نکردم که وی وی

البته معتقدم غرایز رو تا حدودی میشه کنترل کرد ولی سرکوب نه. هم بچه هم آزادی جنسی.

ولی چند همسر داری من فکر نمیکنم همه دوستش داشته باشنا! شاید منظورت تنوع در رابطه بود

من کاملا مخالف رابطه جنسی با یک نفر در طول زندگی آدم (همسر) هستم ولی چیزی که دیدم و میدونم اینه که آدم یخ روزی خسته میشه و به یک نفر پناه میبره این میشه همون خانواده چه با سند ازدواج چه بدون اون!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
خانواده یکی از شکست خورده ترین نهادهای اجتماعیه. چرا سعی نمیکنید کمی خارج از چارچوب های رسمی تعیین شده بیندیشید؟ تولد بچه برای ایجاد هدف و انگیزه مثل ازدواج کردن برای خوب شدن حال روحیِ یک معتاد، یک بیمار روانی هست. خیلی خودخواهانه است ...

علت اینکه به این نتیجه رسیدین چیه؟

به خدااا این حرفا درد آوره. :-((((

اکثر اون کسانیکه به این نتایج رسیدن، آدمایی هستن که محبت رو کنار پدر و مادر تجربه نکردنش.

پدر و مادر با هم قهر، بچه تو اتاق پشت کامپیوتر، خوب معلومه خانواده برای آدمای منزوی و افسرده دردآور میشه.

امید و نشاط و سر زندگی که یک خانواده سالم میتونه به ما ارمغان بده، رو هیچیی نمیتونهه بده.

متاسفانه نوشته های اکثر بچه های این سایت رو که میخونمم، پوچی و افسردگی و نا امیدی توش موج میزنه، به خاطر دوری از محبت خانواده هستش.

جامعه هم موثره و این خیلی بد شده.

:-(((

لینک به دیدگاه
علت اینکه به این نتیجه رسیدین چیه؟

به خدااا این حرفا درد آوره. :-((((

اکثر اون کسانیکه به این نتایج رسیدن، آدمایی هستن که محبت رو کنار پدر و مادر تجربه نکردنش.

پدر و مادر با هم قهر، بچه تو اتاق پشت کامپیوتر، خوب معلومه خانواده برای آدمای منزوی و افسرده دردآور میشه.

امید و نشاط و سر زندگی که یک خانواده سالم میتونه به ما ارمغان بده، رو هیچیی نمیتونهه بده.

متاسفانه نوشته های اکثر بچه های این سایت رو که میخونمم، پوچی و افسردگی و نا امیدی توش موج میزنه، به خاطر دوری از محبت خانواده هستش.

جامعه هم موثره و این خیلی بد شده.

:-(((

شما فقط زمانی میتونید این حرف رو بزنید که تمام احتمالات ممکن رو بررسی کرده باشید و بنده شک دارم که چنین چیزی در مورد شما صادق باشه...

در ضمن دلیل اینکه این حرف رو میزنیم دقیقا همین هست که در بسیاری موارد خانواده نتونسته اون وظیفه ای رو که به عهده اش بوده درست انجام بده... دقیقا برای همین یک ساختار شکست خورده هست...

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما فقط زمانی میتونید این حرف رو بزنید که تمام احتمالات ممکن رو بررسی کرده باشید و بنده شک دارم که چنین چیزی در مورد شما صادق باشه...

در ضمن دلیل اینکه این حرف رو میزنیم دقیقا همین هست که در بسیاری موارد خانواده نتونسته اون وظیفه ای رو که به عهده اش بوده درست انجام بده... دقیقا برای همین یک ساختار شکست خورده هست...

اونوقت ساختار شکست نخورده جایگزین خانواده چیه؟ o_O

وقتی صحبت از شکست و پیروزی میکنی، دوتا رقیب باید مشخص باشن.

وقتی میگی خانواده شکست خورده، چی پیروز شده؟

روابط آزاد و بچه های رها شده تو جامعه که هیشکیو ندارن بهش تکیه کنن و توی خونه های چند متری تنهان؟

ایناییی که شما میگی میتونه تو چند سال جووونی که همه چیز روی هوسه تا منطق جواب بده ولی بعدش نه.

هرچیو نشونه میگیری، خانواده رو نشونه نگیرررر. (حداقل حرمت پدر و مادر خودت که اینقدر واست زحمت کشیدن رو نیگه دار)

:-(((((((

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی از اشکالات عمده ما ایرانی ها اینه که مسائل کاملا بی ربط رو بهم ربط میدیم ، بعضی ها با سیاست مشکل دارند میان مذهب رو میکوبن بعضی ها با مذهب مشکل دارن میان خانواده رو میکوبن ، برخی هم واقعا توهم خود روشن فکری دارن اما تعریفی از روشن فکری ندارن ، خلاصه شدن در ایراد گرفتن از همه کس و همه چیز ، در جایی که جامعه غربی با بحران خانواده مواجه شده و سعی جامعه شناسان دارن سعی میکنن برای این بحران راهکار ارائه بدن برخی با کپی برداری از هر آنچه در غرب رواج داره سعی در بازی کردن زیر نقاب یک روشن فکر دارن اما غافل از اینکه روشن فکری یعنی جدا کردن سره از ناسره نه کوبیدن همه چیز ، اگر کسی مشکل خانوادگی داره حق تعمیم اون به کل جامعه رو نداره ، اگر برخی توسط خانواده طرد شدن یا دچار مشکل شدن باید به دنبال اشکال موجود بگردن نه اینکه نهاد خانواده رو بکوبن

• Like 6
لینک به دیدگاه
اونوقت ساختار شکست نخورده جایگزین خانواده چیه؟ o_O

وقتی صحبت از شکست و پیروزی میکنی، دوتا رقیب باید مشخص باشن.

وقتی میگی خانواده شکست خورده، چی پیروز شده؟

روابط آزاد و بچه های رها شده تو جامعه که هیشکیو ندارن بهش تکیه کنن و توی خونه های چند متری تنهان؟

ایناییی که شما میگی میتونه تو چند سال جووونی که همه چیز روی هوسه تا منطق جواب بده ولی بعدش نه.

هرچیو نشونه میگیری، خانواده رو نشونه نگیرررر. (حداقل حرمت پدر و مادر خودت که اینقدر واست زحمت کشیدن رو نیگه دار)

:-(((((((

اولا که خیر... حتما برای شکست خوردن یک چیز نباید دو رقیب وجود داشته باشند... وقتی سیستمی اهدافی رو مشخص بکنه و به اون اهداف نرسه یعنی سیستمی شکست خورده هست...

هیچ سیستمی جایگزینش نمیشه دوست من...

الان بسیاری از کودکان هستند که خانواده دارند و وضعیتی بسیار بسیار بدتر از این چیزی که شما تصویر کردید رو تحمل میکنند... پس خانواده چیزی رو تضمین نمیکنه...

بله... روابط آزاد میتونه یکی از اون گزینه ها باشه... پدر و مادر هم میتونه اون بچه داشته باشه... به هر حال به دو انسان برای به وجود آمدن یک بچه نیاز هست...

اوووم... :ws38:

عجب حمله به شخصی... آفرین...

شما بهتر هست که اگر میخواید بحث کنید کمی قوانین بحث رو هم یاد بگیرید و در بحث فقط منطق بحث رو بررسی کنید و به فرد کاری نداشته باشید...

میبینم که اخلاق و دانش و ارزش های شما در این موارد بهتون کمکی نکرده... به این فکر میکنم که کی میتونیم تاثیر این همه ارزش هایی که ازش دفاع میکنید رو در رفتارتون ببینیم...

من لذت میبرم از اینکه اینجایی عمو سام... هر کسی که هستی و از هر جایی با هر آی پی آدرسی... خیلی خوشحالم که هستی... :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یکی از اشکالات عمده ما ایرانی ها اینه که مسائل کاملا بی ربط رو بهم ربط میدیم ، بعضی ها با سیاست مشکل دارند میان مذهب رو میکوبن بعضی ها با مذهب مشکل دارن میان خانواده رو میکوبن ، برخی هم واقعا توهم خود روشن فکری دارن اما تعریفی از روشن فکری ندارن ، خلاصه شدن در ایراد گرفتن از همه کس و همه چیز ، در جایی که جامعه غربی با بحران خانواده مواجه شده و سعی جامعه شناسان دارن سعی میکنن برای این بحران راهکار ارائه بدن برخی با کپی برداری از هر آنچه در غرب رواج داره سعی در بازی کردن زیر نقاب یک روشن فکر دارن اما غافل از اینکه روشن فکری یعنی جدا کردن سره از ناسره نه کوبیدن همه چیز ، اگر کسی مشکل خانوادگی داره حق تعمیم اون به کل جامعه رو نداره ، اگر برخی توسط خانواده طرد شدن یا دچار مشکل شدن باید به دنبال اشکال موجود بگردن نه اینکه نهاد خانواده رو بکوبن

حمله شخصی؟ چی باعث شده شما خودت رو در جایگاه ابراز نظر و قضاوت درباره نحوه تفکر دیگران بدونی؟ من هم با مذهب مشکل دارم، هم با سیستم خانواده. به شما هم کوچیکترین ارتباطی نداره که توهم خودروشنفکر بینی دارم یا نه. لطفا پاتون رو از گلیمتون درازتر نکنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بسیار عالی...

حالا گذشته از اینکه کلا نمیشه برای روشن فکری یک تعریف آورد و هر چیزی هم که هر کسی بیان کنه چیزی جز یک تعریف ساده ی شخصی نیست و در نتیجه نمیتونه یک "تعریف" به حساب بیاد، شما خودتون الان اینجا به شدت رفتارتون برخلاف منطقی هست که بیان کردید...

شما امکان نقد یک عقیده رو داشتید و به جای اینکار تصمیم گرفتید که کسانی رو که عقیده ی خودشون رو بیان کردند "روشن فکر نما" بخونید (که البته بی معنی هست چون زمانی که تعریفی برای روشن فکری نباشه تعریفی برای روشن فکر نمایی هم نمیتونه وجود داشته باشه) و به اونها حمله کنید...

بعد شما چطوری سره رو از ناسره تشخیص دادید و بر اون اساس کار اون عده "روشن فکر نما" رو غلط دونستید و کار خودتون رو درست؟ از کجا میدونید کاری که اونها میکنند دقیقا جدا کردن سره از ناسره نیست؟

شما خودتون دارید دقیقا یک عقیده رو میکوبید به خاطر اینکه قبولش ندارید و هیچ دلیلی هم برای این حرفتون ندارید...

شما به خانواده علاقه ی بسیار زیادی دارید؟ شما میتونید به این نهاد اعتقاد داشته باشید و باهاش بمونید... ولی به هیچ عنوان بدون یک دفاع قوی حق ندارید به عده ای حمله کنید و بدون هیچ دلیلی عقاید اونها رو (که البته با دلایل بسیار بیشتری از اونچه شما اینجا ارائه کردید ارائه شده) غلط بدونید...

تنها چیزی که اینجا مشخص بود این بود که تعصب شما به موضوعی خاص توانایی تفکر شما رو به سادگی از شما گرفته... بنده اولین باری بود که دیدم شما حمله ی شخصی کردید به کسی...

لطفا یاد بگیرید یک hypocrit نباشید و حداقل کاری رو که بد میدونید خودتون همون لحظه انجام ندید... البته قابل درک هست که وقتی کسی چیزی رو متوجه نمیشه نمیتونه بفهمه که داره اون کار رو اشتباه انجام میده...

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...