رفتن به مطلب

برای بهبود وضع تالار آزاد چه باید کرد؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

درسته !

الان هر صفحه 20 تا تاپیک رو نمایش میده ! این رو می شه زیادتر کرد ؟ مثلا 40 تا، فقط البته برای تالار گفتگوی آزاد، تالارهای تخصصی نیازی ندارن.

معمولا بچه ها تا دو سه صفحه قبل رو چک می کن، بعضی از تاپیک ها لازمه که حتما مهم بشن، چون بازدید زیادی دارن. اما یه سری از مطالب هم فقط بازدید کننده های مخصوص خودشون رو دارن که با سرچ کردن می شه پیداشون کرد. شلوغ شدن لزوما به معنای هدر رفتن برخی از مطالب و تاپیک ها نیست. همیشه یه سری تاپیک های خاص تقاضای بیشتری دارن که این تاپیک ها یا مهم می شن و یا بعد از مدتی کاربرها اون رو می شناسن. بنابراین حتی اگر 10 صفحه هم پایین رفته باشن، تاپیک رو می کشن بالا.

بازم این رو می تونیم به نظر سنجی عمومی بذاریم. البته چون علی مسئول تالارهای عمومیه، حتما باید نظرش رو بگه ! چونکه در صورت ادغام شدن، شاید کنترلش یه مقدار سخت تر بشه !

ممنون داش پیمان

اتفاقا بیشتر مردم با چشمشون قضاوت میکنن اگه ببینن تاپیک زیادی زده شده دلیلی بر مهم بودن اون تالار میدونن

برای رونق یک تالار باید مدیر- همکار مدیر-کاربر فعال دائمی -کاربر ممتاز موقتی باشه که خیلی خوب میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گفتگو آزاد بدون اسپم مثل فوتبال بدون تخمه ست! :4chsmu1: به نظر من بايد تاپيكايي كه اسپم خورش بالاست بيشتر زده بشه تا بچه ها بيشتر با هم برخورد داشته باشن ، مورد ديگه هم وجود افرادي مثل ميلاده كه تاپيكهاي بحث برانگيز زياد ميزنن ... خلاصه گفتگو آزاد هرچي جنجالي تر باشه رونق بيشتري داره :ws2: (هرچند كار مديرا هم سخت تر ميشه! )

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم با ادغام موافقم

و من صحبتهای سهیل جان و پیمان عزیز رو تایید میکنم البته ادمین هم درست میگه باید اطلاع رسانی خوبی بشه

و اینکه موضوع حتما جنجال بر انگیز باشه خیلی تاثیر داره :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ممنون داش پیمان

اتفاقا بیشتر مردم با چشمشون قضاوت میکنن اگه ببینن تاپیک زیادی زده شده دلیلی بر مهم بودن اون تالار میدونن

برای رونق یک تالار باید مدیر- همکار مدیر-کاربر فعال دائمی -کاربر ممتاز موقتی باشه که خیلی خوب میشه

سهیل تمام عناوین تعریف شده اند و تمام ویژگی هاش هم معرفی شده !

اما در طرف مقابل هم کاربرها باید فعالیت مناسب رو تو هر بخش داشته باشن تا عناوین تنفیذ بشه :ws3:

هر جایی که نیاز به مدیر و همکار مدیر باشه، بلافاصله انجام می شه ! الان بعضی از تالارها دارن همکار مدیر می گیرن، مثل تالار مواد، و برخی هم کاربرهای فعال رو برای دادن عناوین ممتاز و ویژه معرفی می کنن !

در مورد تالار گفتگوی آزاد هم باهات موافقم، وقتی که بازدیدهای این تالار زیاد بشه، حتما باید یه مدیر جداگانه براش تعیین بشه ! مشابه این کار برای تالار موسیقی و فلسفه و ادبیات و ... انجام شد. قطعا در مورد گفتگوی آزاد هم باید انجام بشه :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خوب تا جایی که من از نظرات شما متوجه شدم اینه که دو بخش اطلاعات عمومی و مطالب جالب ادغام بشه و همه تاپیک ها تو یه بخش مطالب جالب باشه.

مطالب کنفرانس هم بیاد تو صفحه اصلی گفتگوی آزاد.

این دو موضوع رو درست متوجه شدم؟

پیمان نمیشه این نحوه نمایش یه تالار رو با بقیه جدا کرد. مطالب جالب معمولاً حالت بحث نداره و کمتر مهم میشن تاپیک هاش.

در مورد اینکه باید اسپم خور گفتگوی آزاد خوب باشه، این تاپیکایی که توش اسپم میشه بیشتر توی گپ و گفتگوهای دوستانه هست. تو گفتگوی آزاد راجع به یه موضوع خاص بحث میشه و اسپم وسط بحث به نظر من جالب نیست.

شاید واسه کنترل بهتر این تالار یه همکار مدیر بتونه کمک کنه به خصوص تو این چند ماهی که علی هم کمتر میتونه بیاد. البته همونطور که پیمان هم اشاره کرد این عناوین وقتی کاربری خودش رو تو اون قسمت خوب نشون بده، با پیشنهاد مدیر بهش داده میشه.

اون دو موضوع اولی که گفتم رو اگر منظورتون همونی بود که گفتم، موافقم.

در مورد موضوع دوم بعضی دوستان گفتن تو صفحه اصلی تالار بیاد مباحث، بعضیا گفتن یه اسم دیگه واسه کنفرانس در نظر گرفته بشه. تو این مورد هنوز شک دارم که کدومش بهتره. :ws38:

چون اگر تاپیک های صفحه اصلی تالار هم نگاه کنید یه سریاش بحث نیست یه سری مطالب مختلفه که گفته شده و موضوعی نبوده که دربارش بحث بشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

سهیل جان این تالارها با کاربرانش اکتیو میشن.

خودت که تو مهندسان تجربه ش رو داری.

باید تاپیکهای بحث برانگیز زده بشه.

چه مدیر داشته باشه چه نداشته باشه مهم کاربران هستن که بیان و بحث رو ادامه بدن.

چند بار پیانیست بحثهای جالبی رو مطرح کرده و هر کدوم هم تا جاهای خوبی پیش رفتن.

فقط الان ما با کمبود کاربر مواجه هستیم.

اکثر کسانی که واقعا فعالیت جدی میکنن مدیران هستن که مشغول ساختن تالارهای تخصصیه خودشون هستن و کمتر وقت میکنن که جدی توی گفتگوها شرکت کنن.

بنظرم اگه یه عده باشن که تو تالار آزاد فعالیت خوبی انجام بدن مطمئنا مدیران و کاربران دیگه هم تشویق میشن.

من که میگم یه بسم اله بگو و خودت استارتش رو بزن.

سارا هم که هست... میتونین بحثهای جالب توجهی ایجاد کنین و انرژی رو به این تالار منتقل کنین...

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان

تا جایی که من خواندم متوجه شدم که بعضی از دوستان پیشنهاد داده اند که کنفرانس نو اندیشان حذف بشه که من کاملا مخالفم . برنامه ی من برای این تالار این بود که در صفحه ی اصلی هیچ بحثی ایجاد نشه . مانند تالار عکاسی . و همچنین کنفرانس نواندیشان جای بحث و گفتگو هست . اگر دوستان به تالار ها دقت کنند راحت میتوانند هم نظم را ایجاد کنند و هم اینکه فعال کنند این تالار را .

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام عزیزان

والا الان که به این تالار اومدم دیدم آخرین پست داده شده مربوط میشه به 5 روز پیش ....:icon_pf (34):

اگه تالارهای عمومی اینطوری پیش بره تالار های اختصاصی چطور میشه اونوقت؟

به نظرتون چه باید کرد؟

تالار های عمومی بالاخص تالار آزاد نقش مهمی در جذب کاربر دارن کاربرانی که نو اندیشن

ممنون میشم از نظر های سازندتون

:icon_gol:[/QUOTE]

سلام

سهیلم عزیزم

به نظر من باید بحثهای روتین رو بزاریم کنار.بحثهای بی سر و ته که تو اون سایت گذایی که اسمشو نمیخام بیارم زیاد بود.و یک مدیر که البته من باشم بهتره:167:

ایجاد بحثهای روتین مثه

عشق

دوست دختر و پسر

تفاوت مرد و زن

حق زنان

سیاسی

همه باعث کل کل و ایجاد تشویش میشه و اعصاب خورد کن میشه و باعث فرار بچه ها از هم.:ws44::ws44:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام

سهیلم عزیزم

به نظر من باید بحثهای روتین رو بزاریم کنار.بحثهای بی سر و ته که تو اون سایت گذایی که اسمشو نمیخام بیارم زیاد بود.و یک مدیر که البته من باشم بهتره:167:

ایجاد بحثهای روتین مثه

عشق

دوست دختر و پسر

تفاوت مرد و زن

حق زنان

سیاسی

همه باعث کل کل و ایجاد تشویش میشه و اعصاب خورد کن میشه و باعث فرار بچه ها از هم.:ws44::ws44:[/b]

ممنون از نظرات شما

امیر خان بحث های غیر روتین می شه تخصصی ! هر چند که موضوعاتی مثل حقوق زن و مرد، موضوعات روتین جامعه ما نیستند، بلکه مشکلاتی هستند که کم کم به عرف جامعه تبدیل شدند ! بنابراین منهای بحث سیاسی، در تالار گفتگوی آزاد می توان موضوعات اجتماعی را به بحث گذاشت، که سر فصل های بالا رو هم شامل می شود و همچنین موضوعات دیگری مثل فقر، بیکاری،بیماری، بهداشت عمومی و سلامتی و ... .

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من تا به امروز بحثهاي خوبي بيان شده مشكل اصلي اينه كه اكثر كاربرا دنبال مسائل جدي نيستن و تنها براي اسپم كردن توي انجمن مي ان

اگر دقت كنين مي بينيد كه بخش سرگرمي هميشه شلوغ بوده اما بخشهايي مثل گفتگوي آزاد و يا اديان و فلسفه تنها عده ي محدودي از كاربرا در انجا فعاليت مي كنند

بهتره هر كسي كه تاپيكي مي زنه دنبالش كنه تا بحث ادامه پيداكنه و كاربرا هم همكاري كنند

• Like 6
لینک به دیدگاه
ممنون از نظرات شما

امیر خان بحث های غیر روتین می شه تخصصی ! هر چند که موضوعاتی مثل حقوق زن و مرد، موضوعات روتین جامعه ما نیستند، بلکه مشکلاتی هستند که کم کم به عرف جامعه تبدیل شدند ! بنابراین منهای بحث سیاسی، در تالار گفتگوی آزاد می توان موضوعات اجتماعی را به بحث گذاشت، که سر فصل های بالا رو هم شامل می شود و همچنین موضوعات دیگری مثل فقر، بیکاری،بیماری، بهداشت عمومی و سلامتی و ... .

سلام.:icon_gol:

بحث های روتین هم باعث ایجاد یک کل کل و مشاجره های همیشگی میشن.یا به شوخی کشیده میشند یا به دعوا و کدورت.در هر حال من تابع جمع هستم.:w410:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام عزیزان

والا الان که به این تالار اومدم دیدم آخرین پست داده شده مربوط میشه به 5 روز پیش ....:icon_pf (34):

اگه تالارهای عمومی اینطوری پیش بره تالار های اختصاصی چطور میشه اونوقت؟

به نظرتون چه باید کرد؟

.

تالار های عمومی بالاخص تالار آزاد نقش مهمی در جذب کاربر دارن کاربرانی که نو اندیشن

ممنون میشم از نظر های سازندتون

:icon_gol:

سلام سهیل داداش.

برای بهبود اوضاع این تالار باید هر حرفی یا تاپیکی که من میزنم بیای و بهم امتیاز بدی. اینجوری موتورم روشن میشه و تاپیکهای توپ میزنم و همه رو جمعشون میکنم اینجا.

• Like 1
لینک به دیدگاه
کلا به نظر میاد خیلی وقته کسی حرف جدیدی برا گفتن نداره!!!!!!

چه کسالت بار!!!

درست میشه. این حس شما از اون جهت نیست. باشگاه بسته شده بچه ها ناراحتن این رو شما و من و بقیه تاثیر گذاشته. مراسم شب هفت باشگاه رو که گرفتن همه مون حالمون بهتر میشه.

لینک به دیدگاه

به نظر من خیلیم خوبه!!!!!!

اصلا دس بهش نزید.....

کی گفته بده؟؟ ها کی گفته؟؟ اونو به من نشون بدید ببینم!!!:167:

اگه خیلی بهش برسن مثه باشگاه میشه و دیگه اصلا نمی شه پست داد!!:persiana__hahaha:

لینک به دیدگاه

مثل اینکه مشکل بخش گفتگوی آزاد با بحثایی که سهند راه انداخته تا حدودی حل شده فقط باید از طرف بچه ها این بحثا پیگیری بشه.

فقط یه کمی تبلیغات واسه بحثا هم لازمه تا فعالتر بشه :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

اوخی یادش بخیر....

این اولین تاپیک من بود تو این انجمن......از صفحه یکی مونده به آخر کشیدم بیرون:gnugghender:

اعتراف میکنم که در هنگام ایجاد این تاپیک قصد شوم من مدیریت تالار آزاد بود:ws17:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اوخی یادش بخیر....

این اولین تاپیک من بود تو این انجمن......از صفحه یکی مونده به آخر کشیدم بیرون:gnugghender:

12.gif

http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=317897&postcount=27

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوخی یادش بخیر....

اول اون سیگارو از گوشه لبت بردار:w00:

بعدا در مورد اون اهداف شوم هم صحبت میکنیم:167:

تو مهندسان هم از این تاپیکا میزدی؟ یادته؟:ws28:

یه بار یه تاپیک منم ورداشته بودی داد و بیداد راه انداختی و گفتی که این تاپیکای مسخره و تکراری چیه و این صحبتا:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب باید منتی نباشه میلاد جان

من به ممدم گفتم که اگه ما اینجا هستیم صرفا کششی هست که ما به اینجا داریم

به قول استادمون تو این دنیا همه موجودات بدون استثنا اول منفعت خودشونو طلب میکنن

عاشق چشم و ابروی دیگری نیستیم

البته باید مشوق هم داشته باشیم .....باز هم همه موجودات بدون استثنا از تعریف و تمجید خوششون میاد .....اگه زحمتای یکی نادیده گرفته بشه اون فرد دلسرد میشه ......باید تلاش کنیم که عادت های بدی که رفتار هار ما نهادینه شدن حداقل اینجا درستش کنیم و استارت نوانیشی رو از همینجا بزنیم

این انجمن تجربه خیلی خوبی بود برا من....

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...