Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ واسه این اسما یه شکلک بذار ممد ادمین مهدی ادمین فافا سهیل آریودخت آتروس شقایق خدا بیامرز اینجانب مهدی گل گلاب 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ ها؟ نخواستیم نمیصرفه، پشیمون شدم خودت خواستی برم تاپیک بزنم نامِ "محمد.آ خسیــــــــس" :biggrin: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ چرا بعضیا دوس دارن جلب توجه کنن؟ اصلا خوبه یا بد؟ چرا جلب توجه کردی؟تو چرا انقدر میای تو این تاپیک جلب توجه میکنی. کار زندگی نداری مگه مورد توجه بودن به نظرم یکی از نیازها و غریزه های هر آدمی هست. تو یکی بیشتر تو یکی کمتر. اون بازیگر یا بازیکنی که دنبال مشهور شدنه دنبال این جلب توجه هستش. کسی که تیپای خیلی خاص میزنه به دنبال این قضیه هستش. حالا واسه بعضیا کمتره ولی بعیده صفر باشه. مثلاً میری تو یه جمعی و می بینی کسی کوچکترین محلی بهت نمیذاره و کوچیکترین توجهی بهت نمیکنه، یه جورایی دیگه تا مجبور نشی دفعه دوم نمیری تو اون جمع. حالا اون چیزی که بیشتر تو چشم میاد و میگن طرف همش میخواد جلب توجه کنه وقتیه که این نیاز یا غریزه تو فرد بیشتر باشه. می تونه هم خوب باشه هم بد. خوب از این نظر که با کارهای خیلی جالب و مفید جلب توجه کنه یا اینکه نه مثلاً به قول معروف با جلف بازی و تیپ جلف و این چیزا نماز میخونی؟ روزه چی؟ زکات؟ خمس؟ همه رو بگو چقد میدی؟ تو خجالت نمی کشی واجباتو انجام نمیدی؟ از بین اینا نماز و روزه البته از بین اینا زکات و خمس الان دست خودم نیست. ولی اگه بود هم نمیدادم. بره تو جیب کسایی که نمیدونم چه بلایی میخوان سر اون پول بیارن مستقیم خودم میرم میدم به نیازمندایی که میشناسم. یا میدم به کسی که میدونم میرسونه بهشون. حتی واسه صدقه هم هیچ وقت نه به گدا پول میدم نه تو صندوق صدقه میندازم. گوشیت چیه؟ رمت چند گیگه؟ چه رنگیه؟ نوکیا 5220 اکسپرس موزیک، رم 512 و رنگ هم سبز و سفید و سیاه اینه: .تو زندگیت از کی بی نهایت متنفر شدی و چرا؟؟ شاید یه مدت متنفر شدم از بعضیا ولی با گذشت زمان بیخیال شدم. چون تنفر حس خوبی نیست و یه جورایی هم فقط عذاب دادن خودمونه فقط هنوزم اینجوری میشما یعنی از یکی متنفر میشم و بعد یه مدت بیخیال میشم. ولی اون لحظه یا اون زمان خاص واقعاً خیلی سخته بیخیال شدن .بخشیدیش؟؟ تو همون جواب بالایی تا حدی گفتم. بخشیدن که بعضیا رو نتونستم ببخشم واقعاً (البته سعیش رو کردم) ولی متنفر هم نبودم دیگه جوابت هرچی هست دلیلشم بگو.. فکر کنم توضیحاتو کامل دادم دیگه .اگه بفهمی فقط سهروز دیگه زنده ای چی کار می کنی؟؟ از هرکی که دستم برسه و بتونم به هرشکلی که هست حلالیت می طلبم. .اگه بفهمی کسی که خیلی دوسش داری فقط سه هفته دیگه زندس براش چی کار می کنی؟؟ خیر سرت سوال پرسیدی الان :vahidrk: نمیدونم واقعاً فکر کردنش هم خیلی بده دوس داری چند تا بچه داشته باشی؟ چه جنسیتایی؟ چه اسمایی؟ دوتا. یه پسر یه دختر. از اسمای علی و مریم خوشم میاد اگه بخوای واسه من یه شکلک بزاری چی میزاری؟ این: :vahidrk: چجوریه که بچه ها میگن سوالی نیس ولی من انقده سوال می پرسم؟ نکنه ذهنم زیادی خلاقه!!! چون از جونت سیر شدی تو سرعت ای دی اس الت چنده؟ الان 256 هستش ولی واسه دانلود 30 اینا :icon_pf (34): عایا ؟؟؟ عایا 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ واسه این اسما یه شکلک بذار ممد ادمین مهدی ادمین فافا :hapydancsmil: سهیل :vahidrk: آریودخت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آتروس شقایق خدا بیامرز اینجانب مهدی گل گلاب 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خودت خواستی برم تاپیک بزنم نامِ "محمد.آ خسیــــــــس" :biggrin: فحش تو روز روشن؟ من و خسیسی؟ 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ آقا من اعتراض دارم... این ممد تقلب کرده...عمداً برق انجمنو قطع کرده که ما سوال نپرسیم... من خیلی سوال داشتم....بیاید برا جریمش صندلیش رو 1 هفته دیگه....یا اصلاً تا آخر 13 داغ نگه داریم... لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.سال نوت مبارک.امیدوارم سال خوبی برات باشه دیگه هی خوندم دیدم این سوالا تمومی نداره که سوالام تکراری نباشه ولی آخرش دیگه نشد تموم شه اگه تکراری بود ببخش 1.بهترین خاطره ای که تو این 26 سال زندگیت داشتی؟ 2.تلخ ترین خاطره ای که داشتی؟ 3.طولانی ترین گریه ای که داشتی واسه چی بوده؟ 4.طولانی ترین خنده که از ته دل داشتی چی بوده؟ 5.بهترین و ماندگارترین جمله ای که به ذهنت مونده؟ 6.از داداشت حساب می بری؟ 7.اون تو رو اذیت می کنه یا تو اونو؟ 8.چند بار موهاشو کشیدی؟ 9.یه اسم خوشگل بگو واسه تعامل فضای پر و خالی تو معماری؟ 10.یه موضوع پایان نامه خوب واسه ارشد به من پیشنهاد بده؟ فعلا همینا خوش باشی 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ راستی اون یه روزی که تهرون برف شدید اومد کرجم اومد؟ برف دوس داری یا کوه یا کوه پر برف یا هیچکدام؟ تا حالا رو برف دراز کشیدی؟ببینی چه حسی داری؟ آدم برفی درست کردی؟ کدوم پارک و بیشتر دوس داری؟ گل مورد علاقه؟ دوس داشتی تو کدوم دوران به دنیا میومدی؟ تا حالا شده کسی بهت گیر بده تو ازش بدت بیاد تو رودرواسی جوابشو بدی؟ اگه بوده گیرش زیاد بشه چیکار می کنی؟ داداشت و چنتا دوست داری؟ چرا هی من فکر میکنم تو هنوز ادمینی؟ اگه یه روزی انجمن نباشه به هردلیلی چیکار میکنی؟غصه ات میشه؟ یه انجمن دیگه میزنی؟ پسورد داداشت و میدونی؟ تا حالا با ایدی داداشت آن شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ آقا من اعتراض دارم...این ممد تقلب کرده...عمداً برق انجمنو قطع کرده که ما سوال نپرسیم... من خیلی سوال داشتم....بیاید برا جریمش صندلیش رو 1 هفته دیگه....یا اصلاً تا آخر 13 داغ نگه داریم... تو دیگه چی میگی بابا تو که هرچی سوال بود پرسیدی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ راستی اون یه روزی که تهرون برف شدید اومد کرجم اومد؟اون یه روز کدوم روز بوده؟ اگه این آخرای سالو منظورته آره برف دوس داری یا کوه یا کوه پر برف یا هیچکدام؟ اول خود کوه تا حالا رو برف دراز کشیدی؟ببینی چه حسی داری؟ آره. ولی حس خاصی نداره آدم برفی درست کردی؟ آره. البته قدیما که برف هم بیشتر میومد الان برفم زیاد بیاد یه روزه آب میشه کدوم پارک و بیشتر دوس داری؟ پارک ملت رو خوشم میاد ولی پارک لاله واسه اینکه خاطره از دوران طفولیت و نوجوونی اینا خیلی خاطره دارم، حس بهتری نسبت بهش دارم. همونطور که آدم به محله کودکیش عرق خاصی داره این پارکم تقریباً اینجوریه واسم. گل مورد علاقه؟ گلا رو که زیاد نمیشناسم ولی خب بین همونا که میشناسم، گل مریم. به خاطر بوش. دوس داشتی تو کدوم دوران به دنیا میومدی؟ دورانی که الان دیگه جز فسیلا میشدم یا دیگه حداکثر یه دهه قبل تر از اون چیزی که به دنیا اومدم. ولی خب قسمت بود تو دهه نابودی باشم دیگه :icon_pf (34): تا حالا شده کسی بهت گیر بده تو ازش بدت بیاد تو رودرواسی جوابشو بدی؟ کسی که گیر بده و ازش بدم بیاد بهش میگم مستقیم میگم گیر نده ولی اینکه ازش بدم بیاد ولی مجبور بشم باهاش بحرفم و جواب بدم آره شده. اگه بوده گیرش زیاد بشه چیکار می کنی؟ اونطوری که گفتی نبوده داداشت و چنتا دوست داری؟ خیلی تا چرا هی من فکر میکنم تو هنوز ادمینی؟ حتماً زمان واست جلو نمیره نکنه فکر می کنی هنوز شاه هستش؟ اگه یه روزی انجمن نباشه به هردلیلی چیکار میکنی؟غصه ات میشه؟ صد در صد خیلی پکر میشم. بالاخره کم زحمت کشیده نشده واسش. و از طرفی اون موقع نمیدونم با چه رویی و چطوری میتونم جواب بقیه بچه هایی که باهاشون در ارتباطم رو بدم. اون حس خیلی بدتره :icon_pf (34): یه انجمن دیگه میزنی؟ انجمن دیگه بعیده. ولی اگه یه همچین چیزی پیش بیاد شاید فقط یه وبسایت شهرسازی بزنم بدون تالار گفتگو پسورد داداشت و میدونی؟ نه. ولی رو سیستم سیو هست، همونطور که واسه من سیوه تا حالا با ایدی داداشت آن شدی؟ آره. البته نه اینکه یواشکی اومده باشم. یکی دوبار اومدم در حد چند دقیقه اومدم که وقتی خودش نبوده و منم دسترسی فنی نداشتم، واسه انجام بعضی کارا مجبور شدم با آیدیش بیام یا خودش زنگیده گفته برو فلان کارو انجام بده. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ ممد آی ممد.. حیف حال ندارم ازت سوال بپرسم.. تا کی هست این صندلی داغت؟؟ بقیه بسوزونینش دیگه.. حسش اومد میام میپرسم.. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مدیر.از پارسال تا حالا هنوز نسوختی؟؟؟ خوبی؟؟ این چه رنگیه؟؟ خوشحال باش که دیگه نمیام. 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ فحش تو روز روشن؟ من و خسیسی؟ بعله خسیسی دیگه خسیس تا بیشتر از این طلبکار نشدم خودت نرخ بده 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سوالای سری اولمو جواب ندادی همون صفحه 11 قبل اون سوالا که جوابیدی در میری 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.سال نوت مبارک.امیدوارم سال خوبی برات باشهسلام. مرسی. سال نو تو هم مبارک. این پست رو جا انداخته بودم مثل اینکه :icon_pf (34): دیگه هی خوندم دیدم این سوالا تمومی نداره که سوالام تکراری نباشه ولی آخرش دیگه نشد تموم شه اگه تکراری بود ببخش 1.بهترین خاطره ای که تو این 26 سال زندگیت داشتی؟ اوه عجب سوالی :icon_pf (34): سکوت بهترین جوابه آخه این همه خاطره های خوب بوده، اصلاً نمیشه بهترینو جدا کرد :icon_pf (34): 2.تلخ ترین خاطره ای که داشتی؟ تلخ ترین خاطرم فوت پدربزرگم بود 3.طولانی ترین گریه ای که داشتی واسه چی بوده؟ انقدر با این حافظه ماهیسا (شبیه ماهی ) من بازی نکن یادم نمیاد :icon_pf (34): ولی فکر کنم 3،4 ماهه بودم 4.طولانی ترین خنده که از ته دل داشتی چی بوده؟ این همه تا حالا خندیدم آخه الان از کجا بدونم کدومشون طولانی ترینی بوده که از ته دل بوده. اگه میدونستم قراره اینطوری سوال پرسیده بشه کلاً نمی خندیدم 5.بهترین و ماندگارترین جمله ای که به ذهنت مونده؟ یا قصد جون منو کردی یا کلاً از جونت سیر شدی با این سوالا؟ ولی کلاً این جمله حضرت علی که میگه انچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند رو به عنوان یکی از بهترین جمله ها همیشه تو ذهنم دارم. چون همین یه جمله رو اگه همه رعایت کنن خیلی از مشکلات امروزی ما رو تو جامعه حل می کنه. 6.از داداشت حساب می بری؟ بیشتر از حساب بردن به نظرم احترامه. اگه قرار بود قضیه حساب بردن باشه که دیگه دعوا نمیشد 7.اون تو رو اذیت می کنه یا تو اونو؟ مشخصاً اون منو 8.چند بار موهاشو کشیدی؟ من دخترم که مو بکشم یا اون دختره که موشو بشه کشید؟ یا جفتمون؟ 9.یه اسم خوشگل بگو واسه تعامل فضای پر و خالی تو معماری؟ تعامل فضای پر و خالی 10.یه موضوع پایان نامه خوب واسه ارشد به من پیشنهاد بده؟ مرسی که اومدی به صندلی داغ دیگه فعلا همینا خوش باشی مرسی. تو هم همینطور 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ ممد آی ممد.. حیف حال ندارم ازت سوال بپرسم.. تا کی هست این صندلی داغت؟؟ بقیه بسوزونینش دیگه.. حسش اومد میام میپرسم.. فرانه آی فرانه بهتر که حس و حال نداری. هرچی سوال بوده پرسیده شده دیگه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مدیر.از پارسال تا حالا هنوز نسوختی؟؟؟ خوبی؟؟ این چه رنگیه؟؟ خوشحال باش که دیگه نمیام. مگه میذارین نسوزم رنگ بنفش یواش آفرین بر تو 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ بعله خسیسی دیگه خسیس تا بیشتر از این طلبکار نشدم خودت نرخ بده یه بستنی کیم خیرشو ببینی دیگه بسه :6404: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سوالای سری اولمو جواب ندادیهمون صفحه 11 قبل اون سوالا که جوابیدی در میری ندیده بودم. 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تو دیگه چی میگی بابا تو که هرچی سوال بود پرسیدی دیگه سوال دارم خو... جریان این مدالات چیه؟:vahidrk: تا حالا تو امتحاناتت تقلب کردی؟ فالوده یا بستنی...یا فالوده بستنی؟ ماشین دنده ای یا اوتومات؟ چرا شهرسازی؟...تو بچگیت زیاد نقاشی خونه میکشیدی؟ مردن تو آتیش رو دوست داری یا یخ زدگی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حاضری با کشتن یک آدم بیگناه...جون 100تا آدم بیگناه دیگه رو نجات بدی؟ بین سفر به آینده و گذشته خودت...کدوم رو انتخاب میکنی؟ چرا اکثر آدما تو تنگناها یادشون میوفته خدایی هم دارن و جدی ازش طلب چیزی رو میکنن؟ غول چراغ جادو جلوته...3تا آرزو بکن! نظرتو در مورد اینا بگو:(نمیگم چقدر بنویس...فقط نپیچون! ...حرف دلت رو بزن...بذار ذهنت وا شه.) ومپایر دایریز د هابیت گشت ارشاد مهر و تسبیح ضریح 20 میلیاردی تقیه سهیل کنارت تو اوتوبوس یا مترو :gnugghender: سخنرانی امام تو بهشت زهرا...22بهمن 57 ترقه تو چهارشنبه سوری عزاداری تا 1شب چادر زنانه صف مرغ 7 تومنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده