*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من امروز یه خبری شنیدم: ظاهرا دانشجویان رشته کارشناسی ناپیوسته معماری که تحت عنوان مهندسی تکنولوژِی تحصیل میکردن قرار که این عنوان رو از روی مدرک اونها برداشته و یه چیزی تحت عنوان علمی کاربردی به اون ها نسبت بدن. یعنی مدرک ماها میشه علمی کاربردی و در بهترین شرایط فقط میتونیم طراحی کنیم و نظارت نمیتونیم بکنیم. بعد صلب حق امضا از ما این دومین گام برای نابوودی زحمات ماست. البته من مطمئن نیستم.کسی از این موضوع اطلاع داره؟ به نظر من ماها باید یه کارایی بکنیم.و با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه. میشه خیلی با احترام منطقی بریم سازمان و اعتراض کنیم. ما این رشته رو تحت عنوان مهندسی تکنولوژی معماری انتخاب کردیم و سالها زحمت کشیدیم حالا چطور ممکنه که یک ترم مونده به فارق التحصیلیمون همچین قانون نسنجیده ای تصویب شه و همه چی رو نابود کنه. میتونن بگن برای ورودی های 91 به بعد حق امضا وجو نداره و علمی کاربردی هستن. (مثال: مثلا در خانواده ی شما پدر میگه ساعت 7 شب همه باید خونه باشن.در صورتیکه شما ساعت 5 دانشگاهتون تمون میشه و با در نظر گرفتن ترافیک و فاصله دانشگاه تا خونه میبینید که این کار غیر ممکنه. تا زمانی که به پدرتون اعتراضی نکنید و مشکلات و مسائل رو بهشون توضیح ندید ایشون متوجه نمیشن و فک می کنن که قانون درستی رو تصویب کردن.در نتیجه هیچ وقت اون قانون تغییر نمی کنه. اما اگه برید و اعتراض کنید و مسئله رو توضیح بدید ساعت 7 به ساعت 8 تغییر پیدا میکنه) در نتیجه به نظر من باید دانشجویان چه تو تهران چه تو شهرستان ها جمع شن و اعتراض نامه هایی رو نوشته و به سازمان مرکزی برن. در غیر اینصورت ظلم بزرگی در حق خود ما خواهد شد. کسی نظری پیشنهای نداره؟ کسی از اصل مسئله اطلاع داره؟ 14 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تقریبا 1 سال بیشتره که این جریان اتفاق افتاده بله حق امضا رو ازمون سلب کردن فقط حق طراحی داریم تا زمانی که نظام مهندسی بگیریم در مورد مدرک فکر نکنم شامل ورودی های ما بشه تو مدارک ما تکنولوژی معماری میخوره 12 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ آره منم شنیدم خیلی ناراحتم فقط میگن برای اینکه بتونی حق امضا و مدرکمون بشه مهندسی معماری باید چندتا واحد پاس کنیم دیگه نمیدونم این حرف چقد صحت داره یانه 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ قضیه حق امضا رو میدونستم اما اینکه بخوان مدرکمونو سرخود عوض کنند کاره مسخریه.احتمالا نباید شامل ماها که چندترمه میخونیم بشه باید واسه ورودی های جدید اینکارو بکنن البته از اونجایی که هیچی قانون نداره بعید هم نیس مدرک ماهم اینجوری شه 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میتونن بگن برای ورودی های 91 به بعد حق امضا وجو نداره و علمی کاربردی هستن. فعلا که فقط ورودی 91 اینطورین...... اما کار اینا معلوم نیس ... 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اکثر کسایی که کارشناسی ناپیوسته معماری بودن به این قضیه اعتراض کردن و قرار بر این شده بعد از گذشت 5 سال از مدرک کارشناسی ناپیوسته و یا در صورت قبولی ارشد 3 سال بعد از گذشت مدرک ما میتونیم آزمون رو شرکت کنیم و حق امضا بگیریم 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ولی کسایی که کارشناسی پیوسته باشن بعد از گذشت همون 2 سال میتونن حق امضا بگیرن آخه چقدر تبعیض 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اکثر کسایی که کارشناسی ناپیوسته معماری بودن به این قضیه اعتراض کردن و قرار بر این شده بعد از گذشت 5 سال از مدرک کارشناسی ناپیوسته و یا در صورت قبولی ارشد 3 سال بعد از گذشت مدرک ما میتونیم آزمون رو شرکت کنیم و حق امضا بگیریم یعنی تا 3 سال این شرایط هست؟؟ 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی تا 3 سال این شرایط هست؟؟ این خبر هم مربوط به 22 دی ماه هست: بخش بزرگي از داوطلبان ورود به حرفه مهندسان سازمان نظام مهندسي را فارغ التحصيلان رشته هاي كارشناسي ناپيوسته تشكيل مي دهند . كساني كه دوره كارداني را به اتمام رسانيده و بلافاصله بعد از فارغ التحصيلي و يا به فاصله چند سال در آزمون كارداني به كارشناسي شركت نموده اند و هم اكنون داراي مدرك كارشناسي ناپيوسته هستند . طبق قوانين سازمان نظام مهندسي اين افراد هم مي توانند در آزمون نظام مهندسي شركت نمايند و همانند فارغ التحصيلان كارشناسي پيوسته موفق به دريافت پروانه اشتغال نظام مهندسي شوند . فرقي كه اين دسته از دوستان دارند تنها در مقدار زمان تجربه كاري است . براي كارشناسان ناپيوسته اين امكان بوجود آمده است كه هر 5 سال تجربه كاري معادل يكسال تجربه كارشناسي و حداكثر 10 سال تجربه كارداني معادل 2 سال تجربه كارشناسي محاسبه مي شود . يعني اگر فردي 10 سال پيش در مقطع كارداني مدرك گرفته باشد اكنون تنها پس از گذشت يكسال از زمان فارغ التحصيلي كارشناسي خود مي تواند در اين آزمون شركت نمايد و نياز نيست كه 3 سال از زمان كارشناسي بگذرد . شرط اصلي در اين است كه مدرك كارداني وي مرتبط با رشته كارشناسي و رشته نظام مهندسي مورد نظر باشد . اطلاعات كامل را مي توانيد با ارائه تمام مدارك خود اعم از كارداني و كارشناسي به سازمان نظام مهندسي استان خود جويا شويد تو این سایت نوشته بود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ توی این تاپیک هم قبلا در موردش بحث شده بود : http://www.noandishaan.com/forums/thread59292-7.html والا هر کس یه چیز میگه معلوم نیست کدوم درسته ، کدوم غلط 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ توی این تاپیک هم قبلا در موردش بحث شده بود : http://www.noandishaan.com/forums/thread59292-7.html والا هر کس یه چیز میگه معلوم نیست کدوم درسته ، کدوم غلط آره میدونم.منم اونجا پست دارم. اما الان یه مشکل جدید و بزرگتر از حق امضا داریم: اگه عنوان مهندسی تکنولوژی معماری رو از رشته مون بردارن و علمی کاربردی شه (که اونجوریکه من شنیدم قراره بشه) دیگه نمیتونیم نظارت کنیم.یعنی ناظر باشیم. یعنی کلا نابودیم! 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ آره میدونم.منم اونجا پست دارم.اما الان یه مشکل جدید و بزرگتر از حق امضا داریم: اگه عنوان مهندسی تکنولوژی معماری رو از رشته مون بردارن و علمی کاربردی شه (که اونجوریکه من شنیدم قراره بشه) دیگه نمیتونیم نظارت کنیم.یعنی ناظر باشیم. یعنی کلا نابودیم! خدا نکنه اینجوری بشه ، آخه مگه ما چه گناهی کردیم که ناپیوسته هستیم 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خدا نکنه اینجوری بشه ، آخه مگه ما چه گناهی کردیم که ناپیوسته هستیم آخه یه همچین قانونی اصلا کارشناسی شده نیست و فقط یه آدم احمق میتونه همچین قنونی رو تصویب کنه.:vahidrk: اگه از اولش اینارو می گفتن هیچ کدوم از ماها ناپیوسته نمیخوندیم. پیوسته خیلی راحت تر و ساده تره: 1) یه دونه کنکور میدن اما ما 2تا کنکور 2)4 سال درس میخونن برای لیسانس اما ما 5 سال میخونیم(2 تا 5ترم) اگه قراره همچین قانونی بذارن باید الان اعلام کنن که از سال 92 به بعد به این منوال خواهد بود (اون موقع ببینم کی میره ناپیوسته بخونه!!) نه اینکه ما 5 ساله پدرمون در اومده اینهمه زحمت کشیدیم ترم آخری بیان یه همچین حرف مزخرفی بزنن:vahidrk: تعداد معماری های ناپیوسته کم نیست اگه همه اعتراض کنن قطعا تجدید نظر خواهد شد. فقط یه مقدار اتحاد میخواد... 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ آخه یه همچین قانونی اصلا کارشناسی شده نیست و فقط یه آدم احمق میتونه همچین قنونی رو تصویب کنه.:vahidrk: اگه از اولش اینارو می گفتن هیچ کدوم از ماها ناپیوسته نمیخوندیم. پیوسته خیلی راحت تر و ساده تره: 1) یه دونه کنکور میدن اما ما 2تا کنکور 2)4 سال درس میخونن برای لیسانس اما ما 5 سال میخونیم(2 تا 5ترم) اگه قراره همچین قانونی بذارن باید الان اعلام کنن که از سال 92 به بعد به این منوال خواهد بود (اون موقع ببینم کی میره ناپیوسته بخونه!!) نه اینکه ما 5 ساله پدرمون در اومده اینهمه زحمت کشیدیم ترم آخری بیان یه همچین حرف مزخرفی بزنن:vahidrk: تعداد معماری های ناپیوسته کم نیست اگه همه اعتراض کنن قطعا تجدید نظر خواهد شد. فقط یه مقدار اتحاد میخواد... آره واقعا دانشگاه ما و سه از دانشگاه های دیگه در شیراز یه اعتراض نامه نوشتن و همه بچه های معماری امضاء کردن ، دیگه نمیدونم نتیجه اش چی شد اگر دانشگاه های دیگه در سطح کشور هم همین کار رو کنن شاید تجدید نظری بشه 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان خوبم....یکی از دلایل این تصمیم گیری ورود یک سری از خروجی های این سیتم ناپیوسته به بازار کار بود در حالی که در بخش طراحی یک ضعف های اساس داشتن.... بچه ها تو بخش کارگاهی قوی هستن ولی در بخش طراحی و پروسه طراحی یک مقدار ضعیف هستند...یک عده ای از دوستان رو عرض می کنم...نه همه رو...اونم به واسطه ی واحد هایی که می گذرونن اینا به پشتیبانی همین نقطه ضعف کوچیک بعضی از خروجی های قدیمی.... این تصمیم رو گرفتند.... به نظر من هم این از عدالت خارج هست...اگر ضعفی هم می بینین..می تونن با یک برنامه رویزی و گذاشتن یک دوره آموزش فشرده..این ضعف رو برطرف کنن....نه اینکه به صورت سلبی و دستوری اون ها رو از حقشون منع کنن.... باز عرض می کنم...همه ی دوستان این ضعف رو ندارن...یک عده که مورد استناد این قانون گذاران قرار گرفتند.... تجربه ثابت کرده اگه به صورت متحد و منطقی دوستان به صورت آرام نه به صورت هیجانی اعتراض خودشون رو اعلام کنن....قانون گذاران کوتاه می آن... 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه قراره مهندسی تکنولوژی بشه علمی کاربردی ؛ فکر کنم برای ورودی های 91 باشه ، امیدوارم که یه تجدید نظری بشه و اینقدر بین پیوسته ها و ناپیوسته ها فرق نذارن، و به قول یه دوستی که گفت ناپیوسته ها تجربشون بیشتره و زحمت بیشتری کشیدن و منم تایید میکنم، استادای ما همون استادای دانشگاه روزانه و معماری پیوسته ها بودن،خیلی هم بهمون بیشتر سخت میگرفتن ، تازه جالب اینجا بود بچه های دانشگاه پیوسته گاهی میومدن دانشگاه ما و از ما سوال میپرسیدن تو کاراشون!!!حالا من موندم این ندادن حق امضا دلیلش چیه ؛ به نظر من نباید فرقی بین پیوسته و ناپیوسته باشه لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ولی کسایی که کارشناسی پیوسته باشن بعد از گذشت همون 2 سال میتونن حق امضا بگیرن آخه چقدر تبعیض دیگه ما اینیم:دی ایشاا... مشکلتون حل بشه... 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان خوبم....یکی از دلایل این تصمیم گیری ورود یک سری از خروجی های این سیتم ناپیوسته به بازار کار بود در حالی که در بخش طراحی یک ضعف های اساس داشتن.... بچه ها تو بخش کارگاهی قوی هستن ولی در بخش طراحی و پروسه طراحی یک مقدار ضعیف هستند...یک عده ای از دوستان رو عرض می کنم...نه همه رو...اونم به واسطه ی واحد هایی که می گذرونن اینا به پشتیبانی همین نقطه ضعف کوچیک بعضی از خروجی های قدیمی.... این تصمیم رو گرفتند.... به نظر من هم این از عدالت خارج هست...اگر ضعفی هم می بینین..می تونن با یک برنامه رویزی و گذاشتن یک دوره آموزش فشرده..این ضعف رو برطرف کنن....نه اینکه به صورت سلبی و دستوری اون ها رو از حقشون منع کنن.... باز عرض می کنم...همه ی دوستان این ضعف رو ندارن...یک عده که مورد استناد این قانون گذاران قرار گرفتند.... تجربه ثابت کرده اگه به صورت متحد و منطقی دوستان به صورت آرام نه به صورت هیجانی اعتراض خودشون رو اعلام کنن....قانون گذاران کوتاه می آن... اینکه قراره مهندسی تکنولوژی بشه علمی کاربردی ؛ فکر کنم برای ورودی های 91 باشه ، امیدوارم که یه تجدید نظری بشه و اینقدر بین پیوسته ها و ناپیوسته ها فرق نذارن، و به قول یه دوستی که گفت ناپیوسته ها تجربشون بیشتره و زحمت بیشتری کشیدن و منم تایید میکنم، استادای ما همون استادای دانشگاه روزانه و معماری پیوسته ها بودن،خیلی هم بهمون بیشتر سخت میگرفتن ، تازه جالب اینجا بود بچه های دانشگاه پیوسته گاهی میومدن دانشگاه ما و از ما سوال میپرسیدن تو کاراشون!!!حالا من موندم این ندادن حق امضا دلیلش چیه ؛ به نظر من نباید فرقی بین پیوسته و ناپیوسته باشه بچه ها من نمیخوام قضاوتی کنم..هرچندکه همیشه خوب و بد همه جا هست.... ولی تو دانشگاههای اینجا و اساتید ما همیشه مینالن از ناپیوسته ها...حالا علت و نمیدونم...ضعف یا هرچی ولی میدونم همه مثل هم نیستن.. برای همتون آرزوی موفقیت دارم.... 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها من نمیخوام قضاوتی کنم..هرچندکه همیشه خوب و بد همه جا هست.... ولی تو دانشگاههای اینجا و اساتید ما همیشه مینالن از ناپیوسته ها...حالا علت و نمیدونم...ضعف یا هرچی ولی میدونم همه مثل هم نیستن.. برای همتون آرزوی موفقیت دارم.... راستش خب شاید حق دارن ، هستن کسایی که فقط میان و درسا رو به زور پاس میکنن و استادا همش ازشون شاکی ان ؛اما همه اینطور نیستن که؛خب تو بچه های پیوسته هم اینجور افراد پیدا میشن ، حالا دلیل نمیشه چون اسم ناپیوسته داره نباید حق امضا داشته باشن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ منم نا پیوسته نیستم اما خب به نطر منم نباید سرخود تصمیم گرفته بشه از اول باید همه شرایط قید بشه که هر کسی بدونه تکلیفش چیه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده