Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هیچ کس شلوغ نکنه این برچسبه مشکوک میزنه هااااااااااااا من که نتونستم بفهمم کدوم عکس بهتره من به کی باید رای بدم؟ 5 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این برچسبه مشکوک میزنه هااااااااااااا من که نتونستم بفهمم کدوم عکس بهتره من به کی باید رای بدم؟ خوب معلومه اونی که اسمش حامد ه 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا بریم سراغ تبلیغ علمیدوستان هر کس به من رای بده دعا می کنم در هر دوجهان عالم بشه و علمش زبانزد بشه الهی رای دهندگان مرا عالم و علامه بفرما حالا من مسخره میکنی:brodkavelarg::brodkavelarg: اگه الان 1000000 امتیاز کم نکردم :icon_pf (10): ببین توی عکس من دونوع فنداسیون وجود داره که بسیار جالبه یکی فنداسیون آماده شده و دیگری فنداسیون قالب بندی شده در ضمن وسایل و اداوات که در مراحل مختلف بتن ریزی استفاده میشه هم در تصویر مشخصه مثل مثل قالب های گوشه ، و دیگر قالب ها، شوت بتن ریزی و .... خلاصه اینکه به من رای دهید:icon_gol::icon_gol::icon_gol: آهان آفرین به این می گن تبلیغ :there: خب من دلم براي امير رضا سوخت پس به اون راي دادم هییییییییییییییی خدا روشکر لااقل شما آبروی مدیر تالار رو خریدید:4chsmu1: _______________________________________ حالا معلوم میشه آقای سیویلو جوجه رو آخر پاییز میشمارند .... برید کنار من ااااووووووووووووووووووووووممممممممممممممدممممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ فقط دو روز دیگر فرصت باقیست ! :banel_smiley_52:آخ من چقده استرس دارم 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ فقط دو روز دیگر فرصت باقیست ! :banel_smiley_52:آخ من چقده استرس دارم پس چی برو کنار که من دارم مییییییییییییییییی یااااااااااااااااااااااااااااااااااا ممممممممممممممم :banel_smiley_90::brodkavelarg::167: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ نخیر اینجوری نمیشه، یک دستگاه خودروی سواری سانتافه به قید قرعه به دوستانی که به من رای بدن اهدا میشه :ws3: 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی بهرام گفت من دوبرابرش رو اهدا می کنم 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی بهرام گفت من دوبرابرش رو اهدا می کنم من 6 تا ماشین میدم 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من 6 تا ماشین میدم تصحیح می کنم هر چی بهرام بگه من دوبرابرش رو می دم 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ خب اولین دوره مسابقه بهترین عکاس عمران هم تمام شد . تعداد بازدیدکنندگان از پست : 728 ( تا روز 5/ خرداد/ 1389) ساعت 12:00 تعداد پست های زده شده: 70 تعداد شرکت کنندگان در مسابقه : 4 تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی : 34 __________________________________________________ و حالا اعلام نتیجه مسابقه ::w70: نفر اول ::4uboxsmiley: civilEngineer /////\\\\\\/////\\\\\////// با16 رای نفر دوم ::w73: hamid_hisystem /////\\\\\\/////\\\\\////// با 8 رای نفر سوم ::there: bahram_first007 /////\\\\\\/////\\\\\////// با 7رای نفر چهارم: sarbaz121/////\\\\\\/////\\\\\////// با 3رای _________________________________ طبق اعلام قبلی به نفر اول 20 امتیاز تعلق میگیره که بزودی به حسابشون واریز میشه ___________________________________ و اما حالا مسابقه شماره 2 ( اشتباهات در سازه ) از همه دوستان دعوت به شرکت در مسابقه می شود . :w73: ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************* 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده