Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چون هنوز عید نشده آخه.. اجازه دارید اسپم کنید این که گفتی دست دومشو سراغ دارم اگه خواستی خبرم بده ..( مال یه پیرزن پولدار بوده دندون نداشته بخوره فقط پوستاشو مک زده ) کیلویی 20 تومن خریــــــــــــــدارم 20.5 بیشتر نبود؟ دینگ خریدم خودم با آب و نمک و نمیدونم این چیزا قاطیش میکنم و درستش میکنم. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خریــــــــــــــدارم20.5 بیشتر نبود؟ دینگ خریدم خودم با آب و نمک و نمیدونم این چیزا قاطیش میکنم و درستش میکنم. :84eb3ampc0vsywihe0i خونه شماهم رفت جزو اون خونه هایی که نباید توشون آجیل و خصوصا پسته خورد امسال 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ :84eb3ampc0vsywihe0i خونه شماهم رفت جزو اون خونه هایی که نباید توشون آجیل و خصوصا پسته خورد امسال خو مگه مجبوري پيشنهاد بيشرمانه بدي؟ لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ منم هستم! از الانم آماده ام! بفرستمش همین تاپیک؟!!!!! 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ دو تا هفت سین خوشگل درست کردم.....:hapydancsmil:عکساشون رو میفرستم.... کسی نمیخواد عکس هفت سینش رو که با کلی زحمت درست کرده بفرسته؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ منم هستم!از الانم آماده ام! بفرستمش همین تاپیک؟!!!!! نه بفرست برای من با پیام خصوصی البته .. ممنون 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ بفرستید دیگه تا حالا یه دونه هفت سین یه دونه کادو یکی هم درحال اومدنه .. نبود دیگه ؟ عید تموم شدها تا سبزه هاتون زنده اند عکس بگیرید دیگه 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ منم تا عصر میفرستم....:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ منم میخوام بفرستم...عکسشم گرفتم...شب میفرستم الان حسش نیس 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ من هم بالاخره فرستادم.....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ یه کم لطفا واضح تر توضیح بدین یعنی بین هفت سین و تخم مرغ رنگی وسبزه و ... جداگونه مسابقه میذارین یا درهم برهمه و یه مسابقست؟؟ چندتا عکس میشه فرستاد؟دوتا سه تا را میشه با فوتوشاب داخل یه کادر خوشگل آورد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ یه کم لطفا واضح تر توضیح بدینیعنی بین هفت سین و تخم مرغ رنگی وسبزه و ... جداگونه مسابقه میذارین یا درهم برهمه و یه مسابقست؟؟ چندتا عکس میشه فرستاد؟دوتا سه تا را میشه با فوتوشاب داخل یه کادر خوشگل آورد؟؟ برای هرکدوم یک عکس فقط میشه فرستاد جداگونه هم برگزار میشه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دیگه کسی نبود که بخواد عکس بفرسه ؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دیگه کسی نبود که بخواد عکس بفرسه ؟ صبر کنین منم دارم میفرستم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ زود برگزار کنید دیگه.ببینم امسال هفت سینا چجوره:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا تخم مرغ و سبزه رو نظر بدهید تا هفت سین دیگه ای که تو راهه فردا برسه اونو هم بذارم براتون 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ منم فردا میفرستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده