setare.blue 23086 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 سلام، یه روز نیستی چه اتقافاتی میوفته.......... چقدر تاپیک های تبریکـــ و خسته نباشید زیاد شدند، قرار بود همه در یک تاپیکــــــــ باشند از همه دوستانی که که این تاپیک ها رو استارت زدند بسیار ممنونم. چند تن از مدیران انجمن از گروه مدیریت رفتند . Pantalasa : هانیه عزیز حدودا 6ماه سمت مدیریت روابط عمومی انجمن رو بر عهده داشتند، که حدودا 3ماه به صورت خودجوش و فعال در این حیطه به من و تیم مدیریت کمک کردند. میدونین که کارهای مدیر روابط عمومی طوری هستش زیاد تو چشم نیست و دیده نمیشه، این رو کسانی که در این حیطه در انجمن های مختلف فعالیت داشتند بیشتر حس میکنند. به شخصه با اینکه از ابتدا مخالفت کردم اما بعد از گذشت 3ماه به دلیل پروژه و مسائل شخصی ، درخواست استعفا کردند که بعد از کلی صحبت کردن قـبول شد.( بالاخره کار خودتو کردی، اگز تو پیری، پس من چیم؟!!!) عزیزم به خاطر تمام زحماتی که در طول این مدت (هرچند کوتاه )کشیدی ممنونم...خسته نباشی......... poor!a: آقا پوریا هم برای ارتقاء تالار مهندسی فناوری اطلاعات و IT خیلی زحمت کشیدند، ممنونم بابت تمام زحماتی که برای این تالار کشیدی..........خسته نباشی.:icon_gol: VINA: مینا جان هم از میتونم بگم از مدیران قدیمی انجمن هستند، به دلایل شخصی و مشغله هایی که داشتند، نمیتونستند در حیطه مدیریت حضور داشته باشند. خیلی خسته نباشی، از همه زحماتی که برای تالار مهندسی صنایع کشیدی ،ممنونم وخسته نباشی. امیدوارم این دوستان مانند گذشته هرچند اندکــــــــ هم شده در انجمن حضور پیدا کنند.... دوستان موفق باشین.:icon_gol: ( مدیریت انجمن نواندیشان) 24
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 تنها روح انجمن است که میماند خسته نباشید برا بعضی از این دوستان هم دلیل کافی ذکر نشد مثل سهیل
*sepid* 9772 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 منم خسته نباشی میگم به همه به خصوص به پوریای عزیز ... واقعا میدونم چقدر زحمت که چه عرض کنم چه زجری کشیده ... پوریا جان دستت طلا برادر .. ایشالله که هرجا هستی شاد و تندرست باشی
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 خسته نباشید شرمــــنــــده ولـــــی مــــجبـــــور شدم اینجا بهـــت پیام بـــــدم. پـــــدر پـــــــوری؟؟؟ دلــــم واســــت تنگـــــــــه خو پـــــــروفــــتــــو بــــاز کــــن دیــــگــــــه:5c6ipag2mnshmsf5ju3
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 خسته نباشید میگم به همه مدیرا علی الخصوص هانیه جان و آقا پوریا و مینا خانوم:icon_gol:
!BARAN 4887 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 منم ب هرسه عزیز خسته نباشید میگم............ایشالا توی مقاطع مختلف زندگیون موفق باشید
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 منم به این 3 دوست عزیز خسته نباشید میگم.و امیدوارم در همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن.
viviyan 12431 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 دوستان خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم ولی نمیخوام براش تاپیک بزنم. مهندسی معماری با معماری دانشکده هنر فرق داره؟ سپاس
ارسال های توصیه شده