setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلام، یه روز نیستی چه اتقافاتی میوفته.......... چقدر تاپیک های تبریکـــ و خسته نباشید زیاد شدند، قرار بود همه در یک تاپیکــــــــ باشند از همه دوستانی که که این تاپیک ها رو استارت زدند بسیار ممنونم. چند تن از مدیران انجمن از گروه مدیریت رفتند . Pantalasa : هانیه عزیز حدودا 6ماه سمت مدیریت روابط عمومی انجمن رو بر عهده داشتند، که حدودا 3ماه به صورت خودجوش و فعال در این حیطه به من و تیم مدیریت کمک کردند. میدونین که کارهای مدیر روابط عمومی طوری هستش زیاد تو چشم نیست و دیده نمیشه، این رو کسانی که در این حیطه در انجمن های مختلف فعالیت داشتند بیشتر حس میکنند. به شخصه با اینکه از ابتدا مخالفت کردم اما بعد از گذشت 3ماه به دلیل پروژه و مسائل شخصی ، درخواست استعفا کردند که بعد از کلی صحبت کردن قـبول شد.( بالاخره کار خودتو کردی، اگز تو پیری، پس من چیم؟!!!) عزیزم به خاطر تمام زحماتی که در طول این مدت (هرچند کوتاه )کشیدی ممنونم...خسته نباشی......... poor!a: آقا پوریا هم برای ارتقاء تالار مهندسی فناوری اطلاعات و IT خیلی زحمت کشیدند، ممنونم بابت تمام زحماتی که برای این تالار کشیدی..........خسته نباشی.:icon_gol: VINA: مینا جان هم از میتونم بگم از مدیران قدیمی انجمن هستند، به دلایل شخصی و مشغله هایی که داشتند، نمیتونستند در حیطه مدیریت حضور داشته باشند. خیلی خسته نباشی، از همه زحماتی که برای تالار مهندسی صنایع کشیدی ،ممنونم وخسته نباشی. امیدوارم این دوستان مانند گذشته هرچند اندکــــــــ هم شده در انجمن حضور پیدا کنند.... دوستان موفق باشین.:icon_gol: ( مدیریت انجمن نواندیشان) 24 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید و تشکر ویژه از سه عزیز / موفق باشید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ تنها روح انجمن است که میماند خسته نباشید برا بعضی از این دوستان هم دلیل کافی ذکر نشد مثل سهیل لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ منم خسته نباشی میگم به همه به خصوص به پوریای عزیز ... واقعا میدونم چقدر زحمت که چه عرض کنم چه زجری کشیده ... پوریا جان دستت طلا برادر .. ایشالله که هرجا هستی شاد و تندرست باشی لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید شرمــــنــــده ولـــــی مــــجبـــــور شدم اینجا بهـــت پیام بـــــدم. پـــــدر پـــــــوری؟؟؟ دلــــم واســــت تنگـــــــــه خو پـــــــروفــــتــــو بــــاز کــــن دیــــگــــــه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم به همه مدیرا علی الخصوص هانیه جان و آقا پوریا و مینا خانوم:icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید خدمت دوستان....:icon_gol: لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ منم ب هرسه عزیز خسته نباشید میگم............ایشالا توی مقاطع مختلف زندگیون موفق باشید لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ هرسه خسته نباشید و همیشه موفق باشین لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ هر سه عزیز خسته نباشید و موفق باشید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ منم به این 3 دوست عزیز خسته نباشید میگم.و امیدوارم در همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم ولی نمیخوام براش تاپیک بزنم. مهندسی معماری با معماری دانشکده هنر فرق داره؟ سپاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده