S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی از همه بچه ها ببخشید نتونستم تک تک نقل قول بگیرم ممنون از همه پ.ن: مرخصیییم در کار نبوده لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ قضیه معدن و مایه داری و اینارم تکذیب میکنم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ قضیه معدن و مایه داری و اینارم تکذیب میکنم برو بچه مایه دار دیگه از بالا به ما نگاه میکنی . . . . . . فرق بین فقرو ثروت رو تو آواتارها هم میتونی بفهمی تو ملق میزنی و من.... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ محمد رضا از اون آدمای گل روزگاره......:4uboxsmiley: حیف که مثل قبل نمیاد انجمن، چه در حیطه دانش فنی و چه در حیطه اخلاق از نظر من 20هستش...... داداشی خسته نباشی ........ بهمون سر بزن زود به زود.......منتظر حضور دوبارت هستیم لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشی مشتی / دست راستت روی سرمون :D / موفق باشی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خدا بیامرزدت ممرضا دست راست رو دست آتروس معدنچی نمیخوای بپرستیمش پیشت ؟ لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ چه جالب... هربار من ميام انجمن يكي ميره:دي خسته نباشي ممدرضا منتظرت ميمونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده